Keystone logo
Argentina

Studer Bachelor i Argentina 2024

Veksle penger

Grunnleggende månedlige levekostnader

 • Leie i felles leilighet

  154
 • Andel av verktøy

  13
 • Internett-abonnement

  17
 • Lokal transport

  14

Eksempel på livsstilskostnad

 • Hurtigmatkombo

  5
 • Kinobillett

  4
 • Litt lokalt øl

  2

Visumkrav

For studenter som oppholder seg i mer enn 90 dager.

Hva slags visum trenger du?

Visumnavn

Studentvisum

Pris og valuta

USD 150

Prisene på et argentinsk studentvisum avhenger av din nasjonalitet og kan være rundt $150 USD. Det er også et gjensidighetsgebyr rundt $100-160 USD. Studenter må betale gjensidighetsgebyret online før de reiser til Argentina.

Hvem kan søke om visum?

De fleste nasjonaliteter kan reise inn i Argentina i opptil 90 dager uten visum. For å finne ut om du trenger visum for å reise inn i Argentina, gå til regjeringens Immigrations-side: http://www.migraciones.gov.ar/accesible/?visas.

Alle internasjonale studenter som studerer graduate-programmer i Argentina som varer mer enn 90 dager, må få et studentvisum. Alle studenter må reise inn i landet med pass som er gyldig i minst 6 måneder utover siste studiedato.

Hvor kan du søke?

Argentina / argentinsk konsulat

Studenter vil vanligvis reise inn i Argentina som turister og deretter bytte til studentvisum etter ankomst i Argentina. Søknader og dokumenter må sendes inn personlig på datoen for visumintervjuet.

Det kan også være mulig å søke i hjemlandet ditt gjennom et argentinsk konsulat.

Nettsted:

Hvordan lage søknaden?

Ved ankomst til Argentina må du søke om en lokal politijournal i Argentina, avtale om å gå til Immigration og søke om studentvisum i løpet av de første 30 dagene. Vertskoordinatoren din kan ordne avtalen for deg på forhånd. Det er ekstremt viktig at du holder avtalen og kommer i tide. Du må kanskje også oversette noen dokumenter til spansk.

For å få studentvisum i Argentina trenger du følgende:

 • Et gyldig pass med det argentinske turistvisumstempelet.
 • Et brev med bevis på påmelding fra universitetet. Universitetet gir dette når du har ankommet.
 • En politiattest som viser at du ikke har noe kriminelt rulleblad i Argentina. Du får dette en gang i landet ved hjelp av ISA-ansatte (omtrentlig kostnad er AR 60, betales i lokal valuta).
 • Betaling for behandlingsgebyret for AR 900 studentvisum, betales kun kontant.

Studenter som skal studere i Argentina i en lengre periode enn seks måneder må innhente politirapport/attest om vandel før avreise til Argentina. Du må få dokumentet oversatt av en sertifisert oversetter etter at du ankommer Argentina.

Avhengig av nasjonalitet, studiested og forventet oppholdstid, kan du også bli bedt om å fremlegge annen dokumentasjon, for eksempel:

 • Sertifiserte kopier av fødselsattesten din
 • Bevis på tilstrekkelige midler til å dekke utgiftene dine i Argentina
 • Bevis på tilstrekkelig kunnskap i spansk

Når bør du søke?

Søkere som søker om et argentinsk studentvisum i hjemlandet oppfordres sterkt til å søke minst 30 dager før reisen.

Et standard studentvisum vil vare i seks måneder, men hvis kurset ditt er lengre kan du få et visum som er gyldig i opptil ett år hvis du underkaster deg en strafferegisterkontroll i hjemlandet ditt. De nøyaktige kravene varierer avhengig av ens nasjonalitet, og det er viktig å sjekke med landets ambassade for mer informasjon.

Behandlingstid

30 Days

Arbeidsmuligheter

Du kan jobbe lovlig med studentvisum i Argentina.

Timer per uke

0

Hvorfor trenger du denne typen visum?

Din visumsøknad kan bli avvist hvis du ikke kan vise bevis på de nødvendige midlene, eller hvis du oppgir uriktige eller ufullstendige dokumenter.