Keystone logo
Brasil

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Brasil 2023

Antall institusjoner: 158
  • São Paulo, Brasil

  FIA (Fundação Instituto de Administração), grunnlagt i 1980 av professorer fra Institutt for administrasjon ved USP (University of Sao Paulo), samler en utvalgt gruppe koordinatorer som jobber i institusjonelle programmer og utvikler forsknings-, konsulent- og utdanningsprosjekter på alle områder av administrasjon. FIA er en referanse blant handelshøyskoler, og har et høyt kvalifisert fakultet som utvikler forsknings-, rådgivnings- og utdanningsprosjekter innen alle områder av bedriftsadministrasjon.

  • Valbonne, Frankrike
  • Belo Horizonte, Brasil
  • + 6 mer

  SKEMA Business School er en av Frankrikes største Grande Ecoles med 9500 studenter fra mer enn 120 nasjonaliteter, 160 fakulteter og 7 studiesteder over hele verden (Brasil, Kina, Frankrike, Sør-Afrika og USA) og er høyt rangert i mange franske og internasjonale rangeringer for mange av sine programmer.

  • São Paulo, Brasil
  • Rio de Janeiro, Brasil
  • + 2 mer

  Med mer enn 65 års historie, er ESPM en brasiliansk referanse innen kommunikasjon, markedsføring og ledelse innen høyere utdanning, med DNA fra innovasjon og teknologi til stede i alle læringsprosesser, og som trener fagpersoner forberedt på fremtiden.

  • Rio de Janeiro, Brasil
  • Bailrigg, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 3 mer

  Den første offentlige administrasjonsskolen i Latin-Amerika, den brasilianske skolen for offentlig administrasjon ved Getulio Vargas Foundation (FGV / EBAP) ble opprettet i Rio de Janeiro 15. april 1952 gjennom et partnerskap mellom FN (FN) og FGV, for å svare på krav til kvalifiserte fagpersoner på dette feltet.

  • Barcelona, Spania
  • Madrid, Spania
  • + 7 mer

  Ved IESE Business School ønsker vi å utdanne ledere som vi kan betro fremtiden til næringslivet og samfunnet til. Som handelshøyskolen ved Universitetet i Navarra er aktivitetene våre sentrert rundt tre ledelsesakser: en global tankegang; en generell ledelsestilnærming; en menneskesentrert visjon, med den etikk og samfunnsansvar det innebærer. Vi tror at bedrifter fremfor alt er fellesskap av mennesker som jobber bedre i en atmosfære av respekt og tillit.

  • Nantes, Frankrike
  • São Paulo, Brasil
  • + 3 mer

  Partner av Chamber of Commerce and Industry of Nantes, L'École de design Nantes Atlantique er en privat institusjon for høyere utdanning dedikert til designyrker, i samarbeid med l'Université de Nantes.

  • Pamplona, Spania
  • Madrid, Spania
  • + 5 mer

  Universidad de Navarra er en institusjon for kristen inspirasjon som utfører sine non-profit undervisnings-, forsknings- og assistanseaktiviteter. Universitetet startet sin virksomhet i 1952, promotert av Saint Josemaría Escrivá, grunnlegger av Opus Dei. Formålet med dette prelaturet til den katolske kirke er å fremme søken etter det kristne livets fylde i arbeid, familie og vanlige yrker.

  • Paraná, Brasil

  Det er mange aspekter som verdsetter en høyere utdanningsinstitusjon, men et høyt omdømme i MEC er den viktigste indikasjonen på at kursene, strukturen og fakultetet er innenfor de ideelle kvalitetsstandardene. I følge den siste avsløringen fra byrået oppnådde Uniandrade karakter 4 (med høyest poengsum 5) og er blant de beste universitetssentra i landet. Notatet refererer til IGC - forkortelsen for General Course Index. Men Uniandrades forpliktelse til å lære dyktighet begynte ikke det siste året. Det er mer enn 40 års historie for det formålet! I tillegg til IGC er institusjonen stolt over å ha 80% av lavere kurs evaluert med karakterer av fortreffelighet. For å plassere en institusjon i denne fremtredende posisjonen, evaluerer MEC-komiteen flere aspekter, blant annet prestasjonene til studenter ved ENADE, den fysiske strukturen, lærernes kvalifikasjoner, blant andre.

  • Goiás, Brasil

  State State of Goiás ble opprettet i 1999 ved lov 13.456 og brakte en ny og lovende virkelighet i høyere utdanning i staten. UEG er organisert som et multicampusuniversitet, basert i Anápolis, og er resultatet av transformasjonsprosessen og inkorporering av viktige høyere utdanningsinstitusjoner som State University of Anápolis (Uniana), Higher School of Physical Education i staten Goiás (Esefego) ) og andre isolerte høyere utdanningsinstitusjoner, vedlikeholdt av regjeringen. Ifølge historiske opptegnelser ble UEG født til fordel for et stort antall kommuner i Goiás, med vekt på regionale spesifikasjoner. Dens vekst ga en innovativ opplevelse gjennom et prosjekt med interiorizisering av undervisnings-, forsknings- og utvidelsesaktiviteter, som førte til at flere kommuner i Goiás en universitetscampus med implementering av lavere og høyere kurs i de mest forskjellige kunnskapsområdene. I tillegg implementerte UEG spesialprogrammer som fullpakket gradsprogram som ga opplæring på lavere nivå til tusenvis av lærere fra statlige, kommunale og private nettverk. UEG har tatt form med oppdraget å produsere og sosialisere vitenskapelig kunnskap og kunnskap, i tillegg til å utvikle kulturen og integrert opplæring av fagpersoner og enkeltpersoner som er i stand til å bli kritisk satt inn i samfunnet og fremme transformasjonen av den sosioøkonomiske virkeligheten i staten Goiás. og fra landet. Som en multikampusinstitusjon har UEG universitetscampus i alle mikroregioner i staten som bidrar til en bærekraftig utvikling av Goiás.

  • Jardim Sao Paulo, Brasil

  Federal University of the Valleys of Jequitinhonha and Mucuri (UFVJM) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon knyttet til Ministry of Education (MEC), opprettet ved lov 11.173, publisert i Federal Official Gazette 8. september 2005. Historien begynte i September 1953, da daværende guvernør Juscelino Kubitschek de Oliveira grunnla fakultetet for odontologi i Diamantina (Faod), med mål om å møte behovene til det store området Jequitinhonha-dalen. Før det ble UFVJM, var det det føderale fakultetet for odontologi (Fafeod) og Integrated Federal Colleges of Diamantina (Fafeid). UFVJM har campuser i fire byer: Diamantina, Teófilo Otoni, Unaí og Janaúba, som dekker mesoregionene Jequitinhonha, Vale do Mucuri, Noroeste og Norte de Minas Gerais.

  • Formosinha, Brasil

  Det katolske universitetet i Brasilia (UCB) er det eneste private universitetet i det føderale distriktet. Det er en katolsk, filantropisk institusjon for høyere utdanning. UCB administreres av den brasilianske unionen for katolsk utdanning (UBEC), som ble grunnlagt i 1972, med sikte på å opprettholde katolske utdanningsinstitusjoner og gi et solid og kvalitetsutdanningsnettverk.

  • São Paulo, Brasil

  Innovasjon, teknologi, bærekraft og praktisk arbeid har vært essensen av Eniac i 35 år. Gjennom ekte og utfordrende prosjekter trener Eniac ledere og gründere som siden studenter utvikler de faglige ferdighetene og praksisene som er nødvendige for å skille seg ut i arbeidsmarkedet. All denne investeringen i tverrfaglige metoder, infrastruktur og internasjonale kvalitetsstandarder, gjør Eniac til den beste institusjonen for høyere utdanning i Guarulhos, ifølge MEC-rangeringen.

  • Bonsucesso, Brasil

  UNISUAM har fungert i det akademiske feltet i over 50 år, og har utviklet seg gjennom årene mens det endret studentenes virkelighet. Første Brasils universitetssenter, UNISUAM, har alltid holdt studentene i utgangspunktet, med fokus på sitt oppdrag å fremme utviklingen av menn, praktisere undervisning rettet mot den akademiske, profesjonelle og personlige forbedringen av publikum som den forholder seg til.

  • Fábricas, Brasil

  Det føderale universitetet i São João del-Rei (UFSJ) ble opprettet ved lov 7555 av 18. desember 1986 som São João del-Rei Higher Education Foundation (Funrei), som følge av møtet og føderaliseringen av to institusjoner: Dom Bosco fakultet for filosofi, vitenskap og brev, hvis aktiviteter startet i 1954, vedlikeholdt av provinsen São João Bosco; og den kommunale stiftelsen i São João del-Rei, som opprettholder fakultetet for økonomisk, administrativ og regnskapsvitenskap (Faceac) og fakultetet for industriell ingeniørfag (Faein), hvis aktiviteter startet henholdsvis i 1972 og 1976.

  • Bahia, Brasil

  BAHIA ADVENTIST FACULTY (FADBA) er en utdanningsinstitusjon i Seventh-day Adventist Church, basert på den bibelske verdensbildet, forpliktet til det kristne forløsningsarbeidet og integrert dannelse av kompetente fagpersoner for ansvarlig utøvelse av statsborgerskap og service til samfunnet .