We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

De forente arabiske emirater

Beste universiteter for Bachelor Programmer i De forente arabiske emirater 2024

Antall institusjoner: 23
  • Ajman, De forente arabiske emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North Ras Al Khaimah, De forente arabiske emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Canadian University Dubai (CUD) tilbyr bachelor- og mastergradsprogrammer basert på en verdensledende internasjonal læreplan. Ligger i byens pulserende forretningsdistrikt, gir CUD studentene den unike muligheten til å få en førsteklasses kanadisk utdanning mens de opplever den dynamiske livsstilen i Dubai, De forente arabiske emirater.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Khawarizmi International College (KIC) ble grunnlagt i 1985 og er en institusjon for høyere utdanning i UAE som er akkreditert av Kunnskapsdepartementet. Siden oppstarten har KIC gitt studentene en rekke muligheter for å fremme utdannelsen og åpne dører til en vellykket fremtid.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  AUE ble etablert i 2006 med akkreditering fra Commission of Academic Accreditation (CAA) under paraplyen til departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning i De forente arabiske emirater. AUE har opplevd flere studenter påmeldt fra 25 land og følger den amerikanske modellen for høyere utdanning med et generelt utdanningsprogram og kreditt-timers system. Universitetet kan skryte av syv høyskoler - medier og massekommunikasjon, forretningsadministrasjon, jus, design, datainformasjonsteknologi, sikkerhet og globale studier og utdanning - med programmer som dekker nåværende og fremtidige markedsbehov. Studentene velger blant forskjellige spesialiseringer, hvorav mange er unike i Midtøsten. Kjente professorer med doktorgrader fra hele verden bygger studenters selvtillit, kunnskap og ferdigheter med en rekke bachelor- og doktorgradsstudier. American University in the Emirates (AUE) er dedikert til å være en av de ledende institusjoner for høyere utdanning lokalt og regionalt, og gir en integrert Pathway for studenter til å bli kreative, effektive og produktive medlemmer av samfunnet.

  • Academic City, De forente arabiske emirater

  University of Birmingham har vært utfordrende og utviklet store sinn i mer enn et århundre. På universitetets campus i Dubai er vi dedikert til å levere en førsteklasses læringserfaring ledet av akademikere som er eksperter på sitt felt.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  SAE, med 47 studiesteder i 23 land, har satt den globale referanseindeksen for kreativ medieutdanning siden 1976. SAE Dubai tilbyr stolt TEQSA-godkjente bachelorgrader på tvers av fem fagområder - animasjon, lyd, design, film og spill, i tillegg til kort kurs sertifikater. SAE tilbyr australske regjerings akkrediterte bachelorgrader.

  • Ajman, De forente arabiske emirater

  University College of Mother and Family Sciences er en privat, privat, privat akademisk institusjon innen det private høyere utdanningssystemet, som har en uavhengig juridisk personlighet og arbeider for å nå målene og målene for departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning beskrevet i bestemmelsene i føderal lov nr. (4) fra 1992 om etablering og organisering av departementet for høyere utdanning og vitenskapelig forskning og avgjørelsene som ble gitt i gjennomføringen av den.

  • Al Nahyan, De forente arabiske emirater

  Higher Colleges of Technology (HCT) ble grunnlagt i 1988 og er De forente arabiske emiras største anvendte høyere utdanningsinstitusjoner, og landets første godkjente universitets økonomiske fri sone, som gir den muligheten til å oppgradere selskaper i tråd med direktivene fra UAEs kloke ledelse.

  • Sharjah, De forente arabiske emirater

  Al Qasimia University å være et tydelig, flerkulturelt, akademisk fyrtårn som løfter vitenskap, litteratur og dialogens verdier. Den styres i alt den gjør av grunnlaget for tolerant islam og dens lære som er åpne for hele verden.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  SAE, med 47 studiesteder i 23 land, har satt den globale referanseindeksen for kreativ medieutdanning siden 1976. SAE Dubai tilbyr stolt TEQSA-godkjente bachelorgrader på tvers av fem fagområder - animasjon, lyd, design, film og spill, i tillegg til kort kurs sertifikater. SAE tilbyr australske myndigheter godkjente bachelorgrader. SAE er verdens ledende pedagog innen kreative mediebransjer. Etablert i 1976, spenner vi nå over hele verden med 47 studiesteder i 23 land. I Dubai tilbyr SAE kurs til mer enn 300 studenter.

  • Dubai, De forente arabiske emirater

  Gjennom kvalitetsundervisningsprosessen, kreativitet, innovasjon, fleksibilitet, synergi mellom teoretisk og praktisk arbeid, vil UNIVERSITY OF MODERN SCIENCES-CKM MOSTAR svare på kravene i samfunnet og utviklingstrender innen ulike felt. Det vil kontinuerlig overvåke og analysere de samlede faglige og andre aktivitetene for å sikre et høyt utdanningsnivå.

  • Academic City, De forente arabiske emirater

  Al Ghurair University (AGU) ligger i hjertet av Academic City i Dubai, og er et globalt akkreditert universitet som tilbyr lavere og videreutdanningsprogrammer av internasjonale standarder som er skreddersydd for å utstyre studentene med riktig kompetanse for å dekke etterspørselen fra den dynamisk utfordrende verdenen.

  • Al Ain, De forente arabiske emirater

  Velkommen til United Arab Emirates University (UAEU) - det første og fremste omfattende nasjonale universitetet i De forente arabiske emirater. UAEU ble grunnlagt i 1976 av avdøde sjeik Zayed Bin Sultan Al Nahyan, og streber etter å bli et omfattende, forskningsintensivt universitet og registrerer for tiden omtrent 13 000 studenter fra Emirati og internasjonale studenter.