Keystone logo
Georgia

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Georgia 2023

Antall institusjoner: 27
  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgia

  Kutaisi International University (KIU) er et topprangert offentlig universitet i Georgia og den aller første ultramoderne campusbaserte institusjonen for høyere utdanning i Kaukasus-regionen. Universitetet gir en moderne, bredt basert boligutdanning på linje med ledende institusjoner i USA og Europa. KIU-lærere inkluderer nasjonale og internasjonale professorer, topprangerte eksperter på sine felt. Internasjonale professorer ansatt er hovedsakelig fra Tyskland, på grunn av det strategiske partnerskapet mellom KIU og TUM International (et datterselskap til Technical University of München (TUM)). Vår ærespresident er den tidligere presidenten i TUM prof. Wolfgang Herrmann. KIU er støttet av International Charity Foundation - CARTU med en donasjon på 1 milliard euro. Målet med universitetet er å være et internasjonalt knutepunkt for utdanning, vitenskap og teknologi i regionen.

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgia

  European University er en autorisert institusjon for høyere utdanning med status som et utdanningsuniversitet, som implementerer høyere utdanningsprogrammer i samsvar med reglene fastsatt ved lov og utsteder et kvalifikasjonsbevis anerkjent av staten.

  • Tbilisi, Georgia

  Ilia State University ble grunnlagt i 2006, som et resultat av foreningen av 6 forskjellige akademiske institutter med lang og variert historie. For tiden er Ilia State University en av de ledende forsknings- og utdanningsinstitusjonene i Georgia, som tar sikte på å skape, overføre og anvende kunnskap for formålene med vitenskapelig utvikling og samfunnsutvikling på lokalt så vel som på internasjonalt nivå. ISU gir ekstremt avansert fagmiljø der studentene kan lære av eksperter og få kvalifiseringen de leter etter. Ilia State University representerer en spesiell forbindelse mellom studenter og professorer - en multifunksjonell utdannings- og vitenskapelig institusjon hvor fellesarbeidene til professorer, studenter, forskere og instruktører skaper et samlet rom for høyere utdanning og forskning.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi State Medical University ( TSMU ) er det viktigste senteret for høyere medisinsk utdanning i Georgia, med nesten hundre år historie. Det er bemerkelsesverdig å understreke at tusenvis av våre universitetsutdannede fortsetter sin profesjonelle karriere i mange ledende klinikker og institusjoner i Georgia, Europa og verden.

  • Tbilisi, Georgia

  Sokhumi State University er den første høyere utdanningsinstitusjonen i Abkhazias autonome republikk - den direkte juridiske etterfølgeren til Sokhumi State Pedagogical Institute. Det er en hundre år gammel skole som bærer de georgiske utdanningstradisjonene, nasjonale og universelt anerkjente verdier som bestemmer flerkulturelle systems fasthet.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi Open University ( TOU ) er en høyt rangert institusjon som tilbyr bachelor-, master- og et-trinns medisinske programmer gjennom sine 4 skoler og flere gradskurs.

  • Batumi, Georgia

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) er et åpent samfunn og utdanningssystem, som er basert på institusjonelle frihetsprinsipper.

  • Batumi, Georgia

  Batumi Art Teaching University er det ledende utdanningssenteret i den kunstneriske sfæren. Batumi Art University er den eneste kunstinstitusjonen for høyere utdanning som samtidig underviser i alle fire retninger: teater, kino, musikk og visuell kunst.

  • Tbilisi, Georgia

  Tbilisi Humanitarian Teaching University er en høyere utdanningsinstitusjon - undervisningsuniversitet, som implementerer høyere utdanningsprogrammer innen humanitær utdanning, samfunnsvitenskap, jus, forretningsadministrasjon og medisin.

  • Tbilisi, Georgia

  Prioriteten til Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) er å skape et akademisk miljø som passer studentenes personlige interesser og evner og harmonisk til deres intellektuelle og personlige utvikling.

  • Gori, Georgia

  Gori State Teaching University forbereder konkurransedyktige spesialister utstyrt med teoretisk, metodisk og praktisk kunnskap, orientert på det lokale og internasjonale arbeidsmarkedet, som med sin livsstil og vellykkede aktiviteter vil fremme overgangen til det moderne samfunnet til et høyt utviklet, rettferdig, demokratisk, moralsk og høyt bevisst samfunn.

  • Tbilisi, Georgia

  Agricultural University of Georgia ( AUG ) er en multi-profil ikke-statlig videregående utdanningsinstitusjon som spesialiserer seg på landbruks- og naturvitenskap, grunnlagt av den ideelle organisasjonen - Kunnskapsfondet.