Keystone logo
Hellas

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Hellas 2023

Antall institusjoner: 39
  • Thessaloniki, Hellas

  DEI College er Associate Campus ved University of Sunderland, lokalisert i Thessaloniki, Hellas og en av Hellas's utdanningsorganisasjoner av topp kvalitet. University of Sunderland er et høyt respektert nasjonalt universitet i Storbritannia, rangert som et topp 50-universitet i Guardian University Guide 2023 og rangert som nr. 1 for inkludering på samme guide.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Athens, Hellas

  Høgskolens 147-årige arv av akademisk fortreffelighet og beliggenheten i Athen gir studentene den imponerende og enestående fordelen ved å studere i et levende laboratorium som bygger bro mellom de antikke og moderne realitetene i Hellas med NECHE-akkreditering. Det gir grader til grad-kandidater med legitimasjon fra andre NECHE-institusjoner, inkludert Amherst, Brown, Boston College, MIT og Harvard. The American College of Greece er også godkjent av The Open University (OU) som en passende organisasjon for å tilby høyere utdanningsprogrammer som fører til Open University-validerte priser, og gir gradsstudenter den beste læringsopplevelsen samtidig som de gir nyutdannede den sterkeste eksamensbeviset.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italia
  • + 1 mer

  Målet med dette programmet er å gi studentene spesialiserte ferdigheter i arkeologi og analytisk karakterisering av materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (gresk og romersk). Studiet og bevaring av kulturminnematerialer er et forskningsområde med en sterk tverrfaglig konnotasjon og krever ferdigheter som spenner over humaniora og naturvitenskapelige forskningsfelt. ARCHMAT gir en felles, integrert plattform for fremragende studenter som kommer fra enten naturvitenskapelig eller humanistisk utdanningsbakgrunn for å forstå de avanserte vitenskapelige metodene som brukes til å undersøke arkeologiske materialer og har som mål å danne høyt spesialiserte profesjonelle eksperter innen det nye feltet arkeometri, dvs. Fysisk-kjemiske vitenskaper anvendt til studiet av arkeologiske og kulturelle arvmaterialer.

  • Athens, Hellas

  Webster Athens bringer det beste fra amerikansk utdanning til Hellas. Vi er det eneste fullstendig eide og kontrollerte (akademisk og økonomisk) akkrediterte campus for et amerikansk universitet i Hellas. Ta utdannelsen din til utlandet og delta i våre utfordrende og etterspurte programmer bygget for å gi den fleksibiliteten og bekvemmeligheten som er nødvendig for å lykkes i dagens verden.

  • Kounoupidiana, Hellas

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Tyskland
  • Hamburg, Tyskland
  • + 2 mer

  BSBI er dedikert til å trene studenter til effektivt å forme fremtiden og bli morgendagens ledere i en forretningsverden i stadig endring. Med bedrift og suksess i kjernen, tilbyr BSBI bransjerelevante programmer som fokuserer på å utvikle de praktiske forretningsferdighetene som trengs for å sikre din profesjonelle suksess. En internasjonal handelshøyskole som gir akademisk dyktighet i hjertet av Berlin, Tyskland.

  • Thessaloniki, Hellas

  School of Journalism and Mass Communications har de siste årene gjentatte ganger vært blant de 50 beste Media/Communications-skolene i Europa og er medlem av European Journalism Teaching Association (EJTA). Skolen ligger i Egnatia Street 46, utenfor universitetsområdet, og ligger i en seks-etasjers nyklassisistisk bygning i sentrum av byen. Skolens nåværende studentpopulasjon inkluderer nesten 700 studenter, 64 doktorgradsstudenter og 57 Ph.D.-kandidater. I tillegg mottar skolen hvert år et gjennomsnitt på 15 Erasmus-studenter, mens den samtidig trener mange fagfolk i midten av karrieren gjennom et bredt spekter av spesialdesignede programmer for livslang læring.

  • New York, USA
  • Athens, Hellas
  • + 11 mer

  Unicaf er en global utdanningsorganisasjon med base i Europa, og tilbyr stipend til kvalifiserte kandidater til å studere akademiske studier med sine partneruniversiteter, i dag University of Suffolk (Storbritannia), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University (Afrika) på flere campus.

  • Athens, Hellas

  New York College er en raskt voksende multinasjonal utdanningsorganisasjon i Europa med 32 års akademisk tilstedeværelse. Det største universitetet i USA ble grunnlagt i Athen i 1989 i samarbeid med State University of New York, og har i dag en dynamisk tilstedeværelse i 2 land med 3 universitetsutdanningsinstitusjoner i Athen, Thessaloniki og Praha.

  • Tripoli, Hellas

  University of Peloponnese er et moderne, tverrfaglig, regionalt og multikampusuniversitet, etablert i 2000, og tok imot sine første studenter i 2002. Utviklet i de fem prefekturene i Peloponnes-regionen (Tripolis, Korint, Nafplion, Sparta, Kalamata) og Patra, består av 9 skoler og 22 avdelinger. Det tilbyr studier i alle sykluser av læring: lavere, doktorgrad og doktorgrad samt livslang læring, med mer enn 20.000 studenter (1., 2. og 3. studiet).

  • Thessaloniki, Hellas

  Som en institusjon for høyere utdanning tilbyr Perrotis College studieprogrammer som både er forskningsbaserte og praktisk orienterte, og som svarer på publikums sosiale, økonomiske og miljømessige bekymringer. Perrotis College , som en avdeling av American Farm School, fremmer like muligheter for alle studenter og ansatte, samt for alle søkere om opptak eller ansatt stillinger, uavhengig av rase, religion, kjønn eller etnisitet.

  • Athens, Hellas

  ATINERs oppdrag er å fungere som et forum der akademikere og forskere fra hele verden kan møtes for å utveksle ideer om forskningen og diskutere den fremtidige utviklingen i sine fagområder. Homer (for 3000 år siden) var den første som kalte slike møter for symposier, et ord som i dag brukes av mange språk for å beskrive akademiske møter. I det klassiske Athen i det 5. århundre f.Kr. nådde slike akademiske møter sin herlighetskolofon, spesielt de med Sokrates deltakelse. Den episke ergoen til Platons symposium kan betraktes som arkiv (bokhandlinger) på bare ett av mange slike akademiske møter.

  • Athens, Hellas

  Den private høgskolen Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startet sin virksomhet i 1995 i samarbeid med det franske offentlige universitetet Sorbonne Paris Nord, med sikte på å tilby de akademiske grunn- og forskerutdanningene i Paris 13 i Hellas. IdEF-studenter er normalt innskrevne studenter ved Sorbonne University Paris Nord, har samme studentstatus og får samme utdannelse som studenter som studerer i Paris.