Keystone logo
Indonesia

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Indonesia 2024

Antall institusjoner: 23
  • Nong Kae, Thailand
  • Puerto Princesa, Filippinene
  • + 3 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Denpasar Selatan, Indonesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yogyakarta, Indonesia

  Som pioner for høyere utdanning i Indonesia er UII dypt forankret i tradisjonen med akademisk frihet som mangfold av ideer blir høyt verdsatt. Med et veldig motiverende læringsmiljø og potensial for innovasjon, er vi forpliktet til å utdanne studentene våre til å være innovative globale ledere.

  • West Jakarta, Indonesia

  For å bygge sin økonomi trenger Indonesia en aktiv deltakelse av gründere. De skaper muligheter som er i stand til å absorbere tilgjengelig arbeidskraft. Dette kan starte på universitetet som spiller en viktig rolle i å produsere arbeidende fagpersoner med utmerket kompetanse og høy konkurransekraft.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Duta Wacana Christian University (UKDW) ble grunnlagt i 1985 og er en videreutvikling av Duta Wacana Theological Seminary (STT Duta Wacana) grunnlagt i 1962 som et resultat av fusjonen av Jogjakarta Theological Academy og Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Indonesia

  Satya Wacana Christian University (SWCU), startet med navnet Indonesian Christian Teaching Educational Tertiary Institution (PTPG-KI). Det ble arrangert 30. november 1956 med fem avdelinger, bestående av utdanning, historie, engelsk, jus og økonomi. PTPG-KI av Satya Wacana endret seg til å bli FKIP-KI 17. juli 1959. Så 5. desember 1959 ble det offisielt Satya Wacana Christian University med eksistensen av økonomifakultetet og juridisk fakultet, som deretter ble fulgt av åpningen av flere andre nye fakulteter og studieprogrammer.

  • Bandung, Indonesia

  Universitas Kristen Maranatha blir en uavhengig og selvbærende institusjon for høyere utdanning som utforsker og innpodet kunnskap på alle områder av kunst og vitenskap, motivert av kjærligheten og de levende eksemplene til Jesus Kristus.

  • Surabaya, Indonesia

  I samsvar med inngangen til Storbritannias Petra-vedtekt, basert på Bibelen som er Guds Ord, med full bevissthet om pliktene og ansvaret som en kristen indonesisk statsborger som lever opp til Pancasila og grunnloven fra 1945, er Storbritannia Petra forpliktet til å ta del i rammene for å utdanne nasjonens liv.

  • Palembang, Indonesia

  Et av målene med høyere utdanning er å produsere nyutdannede som kan gjennomføre utvikling i samsvar med behovene til nasjonal utvikling. Fordi behovet for nasjonal utvikling ikke er noe statisk, noe som betyr at det alltid vil endres i henhold til endringer i regionale og globale situasjoner, er universitetene også pålagt å hele tiden endre og tilpasse seg endrede behov og utvikling, i tillegg til å tilpasse seg utviklingen innen vitenskap, teknologi, kunst og verdensinformasjon.

  • Bandung, Indonesia

  National Institute of Technology (ITENAS) i Bandung er en institusjon for høyere utdanning som ligger på PKH Mustopha gate nr. 23, Bandung. Ligger i hjertet av området som er lett tilgjengelig fra forskjellige retninger, anses Campus som strategisk. Itenas er også kalt som en av de mest livlige og morsomme campusene, da den er omgitt av kjøpesentre, kulinariske sentre, utskrifter og hus.

  • Bandung, Indonesia

  Visjonen til UNPAR er en ambisjon fra Parahyangan Catholic Universitys faglige samfunn angående retningen for UNPAR-utvikling. Den er basert på UNPARs aforisme “Bakuning Hyang Mrih Guna Santyaya Bhakti” som betyr “Basert på troen på Gud, forfølge kunnskap i hengivenhet til samfunnet”. I tillegg er det også resultatet av en analyse av UNPAR i fortid, nåtid og i fremtiden.

  • Makassar, Indonesia

  Før den offisielle etableringen av Hasanuddin University i 1956 ble fakultetet for økonomi som en gren av fakultetet for økonomi ved det indonesiske universitetet etablert i Makassar i 1947. Denne etableringen var basert på dekretet fra generalløytnant guvernør for den nederlandsk-hindiske regjeringen nr. 127 den 23. juli 1947.

  • Yogyakarta, Indonesia

  Yogyakarta State University (tidligere IKIP Yogyakarta eller Yogyakarta Institute of Teacher Education and Educational Sciences) ble grunnlagt 21. mai 1964. Historisk sett var IKIP Yogyakarta en sammenslåing av to utdanningsinstitusjoner: Fakultetet for pedagogikk ved Gadjah Mada University og Institute of Teacher Utdanning. Disse to institusjonene tilbød studieprogrammer innen utdanningsvitenskap og lærerutdanning. Fusjonen i seg selv var mandat etter presidentdekretet fra Republikken Indonesia, nummer I / 1963.

  • Kembaran, Indonesia

  Universitas Muhammadiyah Purwokerto (UMP) er det største private universitetet i det vestlige Sentral-Java, som er akkreditert B. UMP er rangert som 2. beste Muhammadiyah Higher Education (PTM) i Central Java, og rangerer 6. i Indonesia.