Keystone logo
Japan

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Japan 2024

Antall institusjoner: 58
  • Bunkyo City, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japan

  Shimonoseki City ligger i den vestligste delen av Honshu Island. Det grenser til Kanmonstredet i sør, Suohavet i øst og Hibikihavet i vest. Byen er velsignet med den rike skjønnheten i havet og fjellene, og kan skryte av viktige historiske og kulturelle eiendeler. Mangfoldet i Shimonoseki City er knyttet til mangfoldet i Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Japan

  Shigakukan University er et privat coeducational fireårig universitet grunnlagt i 1979. Universitetet har to fakulteter: Det humanistiske fakultet og Det juridiske fakultet. Det humanistiske fakultet har to avdelinger: Institutt for klinisk psykologi (bestående av fem kurs for medisin, velferd, utdanning, samfunn og industri og generell psykologi) og Institutt for humanitet og kultur (som består av tre kurs: japansk og Japansk litteratur, engelsk språk og britisk og amerikansk kultur, og historie og geografi).

  • Nagasaki, Japan

  Nagasaki University bidrar til forbedring av et velbalansert samfunn ved å overføre arven til den tradisjonelle kulturen som er forankret i Nagasaki, dyrke en fruktbar kreativ sans hos studenter og utvikle innovativ vitenskap for verdensfreden.

  • Ageo, Japan

  Basert på den kristne ånden, blir det lagt vekt på å utdanne hele mennesket. Samtidig som studentene får en bred liberal utdannelse og høy grad av spesialisering, gjør små klasser det mulig å respektere hver elevs individualitet. Studentene har en fakultetsrådgiver, og fakultetsmedlemmene har satt kontortid.

  • Okayama, Japan

  På slutten av andre verdenskrig, med mye av Japan som ligger i ruiner fra flere luftangrep og spesielt med hydrogenbomben som ble kastet på Hiroshima og Nagasaki, kom vår grunnlegger, Mr. Tsutomu Kake (1923 - 2008) til erkjennelsen av at fordi dette landet har få naturressurser KUN gjennom utdanning kan Japan komme seg. Fra det tidspunktet og gjennom resten av livet hadde Mr. Kake vært aktivt involvert i utviklingen av utdanning i Japan.

  • Hachioji, Japan

  SOKA University har fokusert på humanistisk utdanning og internasjonal utveksling siden grunnleggelsen. Prestasjonene med utdanning og internasjonal utveksling ble høyt verdsatt, og universitetet ble valgt til å være et av de 37 universitetene i "Top Global University Project" fra departementet for utdanning, kultur, sport, vitenskap og teknologi i 2014.

  • Utsunomiya, Japan

  文星芸術大学of Art ble grunnlagt i 1999 i Utsunomiya City, Tochigi Prefecture, med sikte på å realisere avansert kunstutdanning, med fem prinsipper og idealer. Manga, et utmerket medium som formidler følelsene til tegn ved å forstå historien bare ved å se på bildene, er en av de japanske kulturer som nytes over hele verden, selv for utlendinger som har forskjellige språk og skikker.

  • Sagamihara, Japan

  Azabu University er et av de få vitenskapelige universitetene som gir utdanning og forsker under temaet "Menneskeheten, dyrene og miljøet". Å bruke tilegnet kunnskap for å bidra til samfunnet vårt har alltid vært vår kjerneverdi og en verdi basert på universitetets grunnleggende ånd som gjenspeiler pedagogisk filosofi til professor Harutaka Yokura: "Utforsk akademisk og øv deg samvittighetsfullt".

  • Fuchu, Japan

  Tokyo University Of Foreign Studies er den eldste institusjonen i Japan som er viet til internasjonale studier. Det begynte som Bansho Shirabesho (Institute for Research of Foreign Documents), et myndighetsoversettelsesbyrå som ble grunnlagt i 1856. Det ble deretter etablert som en uavhengig utdannings- og forskningsinstitusjon med navnet Tokyo Gaikokugo Gakko (Tokyo School of Foreign Languages) i 1899. I I 1999 feiret universitetet 100-årsjubileet for "uavhengighet".

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Institute Of Technology er et internasjonalt ingeniør- og designuniversitet i Kyoto, Japan. Det er viktig å merke seg at byens historie og kultur er kjent over hele verden, og at mens Kyoto er fødestedet til essensen av japansk kultur, er det også et senter for produksjon. Kyotos “teknikere” har en lang historie med å produsere og foredle mange “ting”. Tradisjonelt håndverk overføres ikke bare fra en generasjon til den neste, det er blitt finpusset og finpusset gjennom kontinuerlig opprettelse av nye teknikker og innovasjoner, og har fått troverdighet både hjemme og i utlandet.

  • Bunkyo City, Japan
  • Meguro City, Japan
  • + 1 mer

  The University Of Tokyo ble etablert i 1877 som det første nasjonale universitetet i Japan. Som et ledende forskningsuniversitet tilbyr UTokyo kurs i praktisk talt alle akademiske disipliner på både lavere og høyere nivå og driver forskning på tvers av hele spekteret av akademisk aktivitet. Universitetet har som mål å gi studentene et rikt og variert akademisk miljø som sikrer muligheter for både intellektuell utvikling og tilegning av profesjonell kunnskap og ferdigheter.

  • Kariya, Japan

  Historien til Aichi University of Education begynte med starten på det moderne skolesystemet i Japan i 1873. Vår forgjenger, Aichi Prefectural Academy, utviklet seg senere til tre normale skoler i regionen, Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College og Aichi Normal College of Yrkesfaglig utdanning.

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Sangyo University (KSU) ble grunnlagt i 1965 av Dr. Toschima Araki. Dr. Araki var alvorlig bekymret for den ødeleggende moralkulturen i Japan etter krigen, og viet sin innsats for å fostre kandidater som kunne spille aktive roller i det stadig mer globale samfunnet. Etter grunnleggerens ledelse har påfølgende presidenter gjort en kontinuerlig og ustanselig innsats for å opprettholde de “grunnleggende prinsippene” til KSU, og som et resultat har universitetet fortsatt å utvikle seg jevnlig og vellykket.