We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Kasakhstan

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Kasakhstan 2024

Antall institusjoner: 15
  • Almaty, Kasakhstan

  International University of Information Technology ( IITU ) er det eneste universitetet i Kasakhstan som mottar ASIIN institusjonell internasjonal akkreditering. Universitetet utdanner en ny generasjon spesialister i IKT med kunnskap om industriell teknologi, avansert ledelse, økonomi og kommunikasjonsevner.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , oppkalt etter Gumarbek Daukeyev, er et av de ledende tekniske universitetene i Sentral -Asia. Det gir studier innen energi, telekommunikasjon, IT -teknologier, romfartsteknologi, robotikk og kunstig intelligens.

  • Taldykorgan, Kasakhstan

  Zhetysu University, oppkalt etter Ilyas Zhansugurov, er et stort regionalt universitet som kombinerer klassiske prinsipper med moderne utdanningsprogrammer. Universitetet utvikler seg som et tverrfaglig innovasjonsorientert Smart-universitet innen utdanning, vitenskap og oppvekst.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Hovedfunksjonen til universitetet er undervisning. Astana University underviser i henhold til sine utdanningsstandarder, forbereder nyutdannede i det moderne arbeidsmarkedet i ledende selskaper i forskjellige bransjer. Blant kandidatene fra Astana University er det mange som jobber i embetsverket.

  • Almaty, Kasakhstan

  Kainar University , etterfølgeren til Kainar Academy, er en av de første høyere utdanningsinstitusjonene for ny dannelse basert på kommersielle prinsipper i uavhengig Kasakhstan. Det er det første private universitetet som en tverrfaglig høyere utdanningsinstitusjon med sosial og humanitær orientering.

  • Kokshetau, Kasakhstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - er en høyere utdanningsinstitusjon med høyt kvalifisert personale og pedagogisk potensiale, gode materielle og tekniske ressurser. Det er en av de ledende institusjonene for høyere utdanning i Kasakhstan, og tilbyr lisensierte utdanningstjenester i samsvar med moderne krav på arbeidsmarkedet.

  • Karagandy, Kasakhstan

  Karaganda Technical University er en av de ledende tekniske videregående skolene i Kasakhstan. Etableringen av Mining Institute var en viktig begivenhet ikke bare for Karaganda, men også for Sentral-Kasakhstan. I dag har universitetet ni fakulteter. Universitetet trener spesialister innen mer enn 46 spesialiteter.

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon i Kasakhstan. Kazakh National University Of Arts er et av de mest prestisjefylte universitetene i Kasakhstan, og sitter komfortabelt blant de 90 beste universitetene i landet.

  • Almaty, Kasakhstan

  Almaty-avdelingen til "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan få russisk utdannelse i Kasakhstan. Almaty-grenen er et av de største, anerkjente sentrene for opplæring av fagpersoner på høyeste nivå. Det har med rette blitt en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i Republikken Kasakhstan.

  • Shymkent, Kasakhstan

  South Kazakhstan State University, oppkalt etter M. Auezov, er det største og diversifiserte universitetet i Republikken Kasakhstan, vitenskapelig, pedagogisk, intellektuelt, kulturelt sentrum i regionen. Universitetet trener spesialister for alle sektorer av økonomien, vitenskapen og kulturen av regionen, republikken og verdensrommet.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kasakhstan

  I fire tiår har SARSEN AMANZHOLOV EAST KAZAKHSTAN UNIVERSITY vært et av de ledende universitetene i republikken og Sovjetunionen. Universitetet er et aktivt medlem av Eurasian Association of Universities.

  • Uralsk, Kasakhstan

  West Kazakhstan State University , oppkalt etter M.Utemisov, et av de første universitetene i Republikken Kasakhstan, signerte Bolonskiy-erklæringen rettet mot dannelsen av verdens utdanningsrom.

  • Almaty, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kasakhstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kasakhstan

  Opplæring i Eurasian Humanitarian Institute ( EAGI ) gjør det mulig å motta den prestisjetunge og krevde heltids- og deltidsutdanningen og reduserte vilkår på bachelorgradspesialitetene.