Keystone logo
Kina

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Kina 2024

Antall institusjoner: 37
  • Hangzhou, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shanghai, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Tyskland
  • Suzhou, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Kina

  Yulin University (YLU) ligger i byen Yulin, utpekt som en av de berømte historiske og kulturelle byene i Kina, samt en statlig base for energiressurser og tungkjemisk industri av statsrådet. Universitetet, direkte under Shaanxi provinsregjering, tilbyr et bredt spekter av programmer, inkludert ingeniørfag, ledelse, kunst, vitenskap, agronomi og jus.

  • Beijing, Kina

  Beijing Information Science and Technology University (BISTU), en fusjon av sine to forgjenger, Beijing Institute of Machinery (BIM, under tilsyn av det tidligere departementet for maskinindustri) og Beijing Institute of Information (BIT, under tilsyn av det tidligere departementet for elektronikkindustri) , er en institusjon med et relativt komplett system av akademiske disipliner innen informasjonsvitenskap og teknologi og blir hovedsakelig støttet og veiledet av Beijing kommune. Universitetet har nå fem campus, pluss et nytt campus under bygging som dekker et område på over 800 tusen kvadratmeter som ligger i Shahe. Fase 1 -konstruksjonen av New Campus er i utgangspunktet fullført i 2020.

  • Chengdu, Kina

  Chengdu University ble offisielt etablert med godkjenning fra Utdanningsdepartementet i Folkerepublikken Kina i 1978, men med historien om skolen som gikk i hundre år. Det er et universitet som ble etablert i fellesskap av Sichuan-provinsen og Chengdu City, og et viktig omfattende universitet støttet av Chengdu, en nasjonal sentralby. Det er stedet for atletenes landsby for 2021 Chengdu FIFU World University Games.

  • Shenyang, Kina

  Shenyang Jianzhu University (det opprinnelige Shenyang Architecture and Civil Engineering Institute), etablert i 1948, er det eneste omfattende universitetet med prioritet gitt til ingeniørfag og arkitektur samt tverrfaglig utdanning som overlapper mellom ingeniørvitenskap, industri, litteratur, administrasjon, naturvitenskap, agronomi og jus i Liaoning-provinsen.

  • Shanghai, Kina

  Shanghai Business School (SBS), tidligere East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, er en 60 år gammel skole i direkte regi av Shanghai kommunale regjering. Ved å holde seg til politikken for å holde tritt med tiden og frembringe nye ideer de siste seks tiårene, har Shanghai Business School uteksaminert titusenvis av godt kvalifiserte politiske og økonomiske ledere på alle nivåer både hjemme og i utlandet.

  • Chengdu, Kina

  四川电影电视学院er et kunsthøgskole som underviser profesjonelle medieformål og TV-medier. Basert i Sichuan og overfor hele landet, strever det for å dyrke den omfattende utviklingen av moral, intelligens, kroppsøving, skjønnhet og arbeid for filmen. og tv-medieindustrien og den lokale økonomien og samfunnet. Anvendte film- og tv-medietalenter som tilpasser seg transformasjonen og utviklingen i bransjen, har solide faglige ferdigheter og er fulle av nyskapende ånd. Skolen fokuserer på heltidsutdanning på heltid, med tanke på ungdomsutdanning, og lanserer forskerutdanning i tide. Med fokus på kunst, drama, film og fjernsyn, den koordinerte utviklingen av kunst, litteratur, ingeniørfag, økonomi og andre fagområder, med film- og tv-medier som hovedtrekk, er forpliktet til å bli en anvendt disiplin med enestående fordeler, applikasjonsorientert talent opplæring med særegne egenskaper, og blir godt mottatt av bransjen. Et høykvalitets anvendt kunstuniversitet tilfreds av folket.

  • Changsha, Kina

  Bangor College China (BCC) er en prestisjetunge Joint School etablert av Bangor University (BU), i Wales, Storbritannia og Central South University of Forestry and Technology (CSUFT), i Hunan-provinsen, Kina.

  • Meizhou, Kina

  嘉应学院er et offentlig universitet på heltid under jurisdiksjonen til Guangdong-provinsen; det ligger i en berømt historisk og kulturell by i Kina, hjembyen til marskalk Ye Jianying, et kjent gammelt revolusjonerende område, og hele området tilhører til det tidligere sentral-sovjetiske området. Meizhou City, Guangdong-provinsen, med omdømmet "Hometown, Hometown of Football" og så videre. Skolen rekrutterer studenter fra 15 provinser (byer, distrikter), med mer enn 28 000 faste heltidsstudenter og nesten 11 000 voksne studenter. Disiplinene dekker 11 disipliner, inkludert litteratur, vitenskap, ingeniørfag, jus og medisin. Det er 8 sentrale fagdisipliner på provinsnivå og 59 hovedfag, inkludert 1 karakteristisk hovedfag på nasjonalt nivå, 1 omfattende reformpilotfag på hovednivå, 6 førsteklasses hovedfag på provinsnivå, 2 hovedfag på provinsnivå og 10 provinsfaglige hovedfag nivå karakteristiske hovedfag. Det er 7 provinsielle nivå profesjonelle omfattende reformpiloter, 3 provinsielle nivå strategiske nye industri karakteristiske hovedfag, og 3 provinsielle-nivå anvendt talent trening demonstrasjon hovedfag.

  • Handan, Kina

  邯郸学院er et offentlig heltidsstudent på heltid i Handan City, Hebei-provinsen, en nasjonalhistorisk og kulturell by, en nasjonal utmerket turistby, et hellig land i Tai Chi, og en hovedstad for uttrykk.邯郸学院tar den grunnleggende oppgaven med å dyrke mennesker med moral, holder seg til tjenesteorienteringen "basert på Handan, tjener samfunnet, arver kulturutdannelse og integrerer industrien", og implementerer omfattende "å skape et harmonisk miljø, med fokus på innholdskonstruksjon, med fokus på samarbeidsinnovasjon, og å ta egenskaper. Den grunnleggende strategien til "Road" fremmet den raske utviklingen av skolens karriere. Skolen har 1 karakteristisk hovednasjon på nasjonalt nivå, 1 førsteklasses kurs på nasjonalt nivå, 3 sentrale utviklingsdisipliner på provinsnivå, 7 førsteklasses hovedfag på provinsnivå, 4 førsteklasses kurs på provinsnivå, 27 nasjonal og provinsiell kvalitet ingeniørprosjekter, provinsnivå Det er fire undervisningsdemonstrasjonssentre, som har vunnet 8 undervisningspristagepriser de siste to øktene, 7 vitenskapelige forskningsplattformer på provinsnivå, 11 plattformer for vitenskapelig forskning på kommunenivå og 46 priser på provinsnivå og over inkludert Hebei Provincial Science and Technology Progress Award.

  • Wuhan, Kina

  Hubei University , som ligger i Wuhan, hovedstaden i Hubei-provinsen i Sentral-Kina, er et viktig omfattende universitet administrert av Hubei provinsregjering og Kinas utdanningsdepartement, og dekker kunst, historie, filosofi, vitenskap, ingeniørfag, økonomi, jus, ledelse, utdanning, landbruk og medisin, med fagområdene materialvitenskap og kjemi rangert topp 1% i verdens ESI.

  • Huainan, Kina

  Anhui University of Science and Technology (AUST) ble etablert i 1945. Det er det tidligste ingeniørhøgskolen i Anhui-provinsen og et av de to tidligste universitetene i Kina som driver høyere utdanning innen gruvevitenskap. Det er under medkonstruksjon av Anhui provinsregjering og den statlige administrasjonen for arbeidssikkerhet. Det er også et av de 100 universitetene i midten og vest av Kina som støttes av National Plan of Higher Education Rejuvenation.