Keystone logo
Kirgisistan

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Kirgisistan 2024

Antall institusjoner: 9
  • Bishkek, Kirgisistan

  ALA-TOO INTERNATIONAL UNIVERSITY består av fem blokker, med klasserom og laboratorier utstyrt med Internett og moderne interaktive tavler. Det er fire fakulteter, tre institutter og 16 avdelinger i AIU. Det primære undervisningsspråket er engelsk. Russisk, kirgisisk og tyrkisk er hjelpespråk.

  • Jalal-Abad, Kirgisistan

  Jalal-Abad State University er en offentlig institusjon designet for å gi høyere utdanning innen følgende felt: elektronikk, energi; konstruksjon; utdanning; agroindustrielle kompleks. Universitetet tar høyt hensyn til markedsføring av dydige idealer og begrepet utdannelse fra helpersoner.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz National University oppkalt etter Jusup Balasagyn (KNU), er en offentlig institusjon for høyere utdanning i Kirgisistan. Det er den eldste og største institusjonen for høyere utdanning i Kirgisistan. Universitetets hovedcampus ligger i Bishkek - hovedstaden i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz National Agrarian University , oppkalt etter KISkriabin er en offentlig institusjon for høyere utdanning i Kirgisistan. Hovedcampus ligger i hjertet av hovedstaden i Kirgisistan - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University agraruniversitet, oppkalt etter KISkriabin, tar trygt en plass blant de 20 beste universitetene i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Siden etableringen har Kirgisistan Tyrkia Manas University vurdert å gjennomføre kvalifiserte utdanningsstudier blant de tyrkiske republikkene blant sine viktigste oppgaver. Universitetet vårt har som mål å hjelpe tyrkisk ungdom, utstyrt med et moderne og moderne utdanningssystem med en felles forståelse, for å øke bevisste, selvforsynte, ansvarlige individer.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz State Technical University , oppkalt etter I. Razzakov ( KSTU ), er flaggskipet for ingeniørutdanningen i Kirgisistan. Universitetet forbereder høyt kvalifiserte spesialister på forskjellige felt for vår republikk, nær og langt i utlandet.

  • Bishkek, Kirgisistan

  Kyrgyz Economic University , oppkalt etter M. Ryskulbekov, er den eneste utdanningsinstitusjonen i vårt land som har utviklet seg fra FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) til universitetet. Universitetet vårt er en av lederne for det moderniserende systemet for høyere utdanning i Kirgisistan.

  • Bishkek, Kirgisistan

  University Of Central Asia ( UCA ) er et privat, ideelt, sekulært universitet. Oppdraget til University Of Central Asia er å fremme den sosiale og økonomiske utviklingen i Central Asia.

  • Bishkek, Kirgisistan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...