Keystone logo
Libanon

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Libanon 2024

Antall institusjoner: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanons fremste non-profit katolske institusjon for høyere utdanning og det eneste libanesiske universitetet som vedtar den amerikanske modellen for liberal arts-utdanning, er glad for å kunngjøre at den er akkreditert av New England Commission for Higher Education (NECHE) tidligere kjent som Commission on Institutions of Higher Education (CIHE) fra New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Libanon

  University Of Balamand en fremtidsrettet institusjon for høyere utdanning, og gir både lærde og nyutdannede muligheten til å stille ukonvensjonelle spørsmål og tverrfaglige grenser for å bevare tankefriheten og berike den interkulturelle dialogen i Libanon og den arabiske verden.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  Opprettelsen av det Lebanese University var en idé som ble nevnt første gang i talen til den tidligere utenriksministeren, Hamid Frangieh under avslutningsseremonien til den tredje UNESCO-konferansen i Beirut 11. desember 1948, der han sa: "Libanon håper å se etableringen av et Lebanese University med ånden fra UNESCO "

  • Damour, Libanon

  Universitetets ledende visjon er å lede an i pedagogisk kvalitet, akademisk integritet og vitenskapelig forskning. MUBS er forpliktet til å skape pliktoppfyllende verdensledere som er eksemplariske i sin moralske, profesjonelle og pedagogiske fortreffelighet.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) er en ideell, privat og ikke-sekretær offisielt lisensiert institusjon for høyere utdanning. Universitetet består av seks høyskoler: Arkitektur og design, kunst og vitenskap, næringsliv, ingeniørfag, jus og statsvitenskap og folkehelse. PU-campus ligger i distriktet Zahrani, i det sørlige guvernementet i Libanon, bare en 40-minutters kjøretur fra Beirut internasjonale lufthavn. PU blir for tiden ansett som en av de raskest voksende høyere utdanningsinstitusjonene i landet.

  • Beirut, Libanon

  BAU har siden opprettelsen i 1960 forpliktet seg til å tilby enestående utdanningsprogrammer og å tilby et omfavnende miljø for akademisk kreativitet og utvikling av lederegenskaper, innpodet begrepet sosialt ansvar, samtidig som man respekterer mangfold og flerkulturell forståelse.

  • Ghobeiry, Libanon

  USAL gir kvalitativ akademisk utdanning og fremmer vitenskapelig forskning. Det stimulerer det intellektuelle, vitenskapelige, sosiale, kulturelle og sportslige potensialet for studenter. Det bidrar til dannelsen av en ung generasjon med vitenskap, erfaring, profesjonalitet og etikk. Kandidatene er humane og vitenskapelige, i stand til å tilpasse seg det moderne samfunnet, og kvalifiserte til å bruke sine ferdigheter og talenter til å møte behovene til det lokale og det globale arbeidsmarkedet.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...