Keystone logo
Malaysia

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Malaysia 2024

Antall institusjoner: 32
  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Malaysia

  College begynte offisielt å operere i januar 2001 i en ydmyk 6-etasjes kontorbygning som ligger i hjertet av Johor Bahru City. I dag har det vokst til å bli en av Sør-Malaysias ledende høyskoler, og produserer betydelige studentprestasjoner innen regnskap, ledelse, jus og pre-universitetsutdanning.

  • George Town, Malaysia

  DISTED, Penangs første private non-profit organisasjon for høyere utdanning eid av Wawasan Education Foundation, er forpliktet til å tilby opplæring og opplæring til unge studenter for å betjene industriens og samfunnets behov. Det trives på samfunnets tillit og styrkene til programmene, personalet og studentomsorgen.

  • Kota Bharu, Malaysia

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) dateres tilbake til 1993 da den ble grunnlagt av Allahyarham hederlige senator professor Datuk Dr Ismail Md. Salleh, hvor høgskolen tidligere var kjent som Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  The One Academy er en MQA-akkreditert høyskole med MSC-status, og har formelle tilknytninger til anerkjente designuniversiteter og høyskoler over hele verden.

  • George Town, Malaysia

  SENTRAL College Penang er glad for å spille en viktig rolle i å tilby høyere utdanningsprogrammer for å møte de ulike behovene til dagens elever som ønsker å oppnå en globalt anerkjent kvalifikasjon for å oppnå sine karrieremål.

  • Cyberjaya, Malaysia

  Halvparten av verdens befolkning består av ungdommer under 25 år. Få er involvert i avgjørelser som påvirker deres livsstil, ønsker, interesser og fremtid.

  • Perak, Malaysia

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) var opprinnelig kjent som Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Den ble etablert i 1999 av Perak Islamic Religious Council og Malay Customs og ble registrert hos Perak Islamic Religious Department under School Control Enactment - Islamic Religious Schools 1996.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Malaysias fremste høyskole som spesialiserer seg i næringsliv, kulinarisk kunst, kommunikasjon og mediekunster, gjestfrihet, turisme og tjenester, legger vekt på erfaringsbasert læring.

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Elite International College (EIC) er en privat utdanningsinstitusjon som er heleid av South East Asia Academy Sdn Bhd. Strategisk plassert i hjertet av Kuala Lumpurs Golden Triangle og sentrale forretningsdistrikt, er EIC lett tilgjengelig for lokale og internasjonale samfunn via forskjellige transportmidler .

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Advance Tertiary College (ATC College) ble grunnlagt i 1987 og har etablert en tradisjon for fortreffelighet, og brenner for mange kandidater med utmerkelse og resultater i verdensklasse.

  • Kampung Kubang Sawa, Malaysia

  Læring ved AeU har ingen grenser, og alternativene våre er ikke begrenset av geografi.

  • Ipoh, Malaysia

  Taj International College (TIC), etablert i 1996, konsentrerer seg om å utvikle menneskelig kapital gjennom komplett utdanning, profesjonell opplæring og utvikling, E-læring og IKT-relaterte løsninger og utdanningskonsultering.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vatel har 50 skoler for gjestfrihetsadministrasjon i Europa, i Amerika, i Asia og Afrika.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  I 1988 opprettet Tetsuo Saito Saito Academy of Graphic Design. Han ønsket faktisk å lære om skjønnheten i det japanske språket og kulturen. I stedet, med et ekstraordinært gründerinstinkt, satte Saito sammen Malaysias første diplom i grafisk design, noe som effektivt gjorde Saito Academy til de lokale pionerene innen designutdanning.