Keystone logo
Oman

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Oman 2024

Antall institusjoner: 8
  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidligere kjent som Caledonian College Of Engineering , ble etablert i 1996. Den første private ingeniørhøgskolen i Sultanatet Oman. Det tilbyr lavere (UG) og mastergradsstudier i ingeniørfag i samsvar med internasjonale standarder, og UG-programmer er akkreditert av IET (UK) og CIOB (UK); institusjonen er akkreditert av OAAA (Oman)

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar er en av de seks høyskolene under departementet for høyere utdanning, etablert i 1990, og ligger i byen Sohar i Governorate of North Albatinah. Høgskolenes visjon ligger i å spille en viktig rolle i å presentere Oman for verden som en utviklingsland reflektert i å bidra til feltet anvendt vitenskap, og i utviklingen av kunnskapssamfunnet til det som bekrefter med de omanske kulturelle normene.

  • Muscat, Oman

  The Scientific College of Design er en privat kunst- og designinstitusjon for høyere utdanning som ligger i Muscat, Sultanatet i Oman. Høgskolen ble etablert ved et ministerdekret og regulert av departementet for høyere utdanning, og startet offisielt sine akademiske programmer og tjenester i oktober 2004. Høgskolen styres av et tillitsvalg, ledet av generaldirektoratet for private universiteter og høyskoler.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) er en unik høyskole i Oman, GCC-landene og utover. IMCO ble etablert 24. april 2005 og eies av regjeringen i Oman (ASYAD).

  • Sur, Oman

  Sur University College (SUC) ble etablert i 2001 etter godkjenning av Council of Higher Education ordrenummer MHE / MO / 2001/3/211. Høgskolen har også registrert seg som et aksjeselskap (LLC) i Oman Trading & Industry of Chamber under en utmerket kategori med det kommersielle rekordnummeret: 4/10194/4. Det er et av selskapene under Mubarak Bahwan Groups of Companies.

  • Muscat, Oman

  Her vet vi at mulighetene dine i turisme- og gjestfrihetsindustrien er uendelige. Vår rolle er å hjelpe deg med å realisere dem. Enten du leter etter et kort kurs for å forbedre din faglige utvikling, en lært diplomgrad eller sjansen til å studere for en bachelorgrad, vil du finne den rette muligheten som tilfredsstiller dine behov og fyrer fantasien din.

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...