Keystone logo
Qatar

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Qatar 2024

Antall institusjoner: 4
  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Nordvestlige Qatar-studenter, lærere, ansatte representerer nesten 60 nasjonaliteter. Våre kandidater blir med i et voksende nettverk av kreative, driftige nordvestlige Qatar-alumner, samt titusenvis av nordvestlige alumner i ledelse og kreative roller rundt om i verden.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  I mer enn et århundre har Carnegie Mellon University utfordret nysgjerrige og lidenskapelige til å forestille seg og levere arbeid som betyr noe. Et privat, topprangert og globalt universitet, Carnegie Mellon setter sin egen kurs med programmer som inspirerer til kreativitet og samarbeid.

  • Doha, Qatar

  Som en del av en betydelig nasjonal investering i menneskelig utvikling og delvis oppfyllelse av de pedagogiske målene som er formulert i Qatar National Vision 2030, etablerte departementet for utdanning og høyere utdanning i delstaten Qatar Community College of Qatar (CCQ). Formålet med CCQ er å tilby et variert utvalg av utdanningsmuligheter som inkluderer: 2-årige akademiske programmer som forbereder studentene for overføring til fireårige universiteter, 2 + 2 akademiske programmer samt 2-årige karriereorienterte programmer for å møte landets kritisk arbeidsstyrke og arbeidsbehov.

  • Doha, Qatar

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...