Keystone logo
Saudi-Arabia

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Saudi-Arabia 2024

Antall institusjoner: 32
  • Hamad Town, Bahrain
  • Riyadh, Saudi-Arabia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, De forente arabiske emirater
  • Oman Online, Oman
  • + 7 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ayn Ibn Fuhayd, Saudi-Arabia

  Gjennom et kraftig vitnemålsprogram og skreddersydde kurs som blander teori og praksis, har Josoor siden opprettelsen gitt utdannings- og opplæringsløsninger for over 4000 deltakere, utstyrt dem med ferdigheter og ekspertise til å styre prosjekter og organisasjoner i sportsbransjen, og levere verdensklasse , høyt profilerte sports- og fritidsbegivenheter.

  • Al Hofuf, Saudi-Arabia

  Hvor fornøyde vi er ved King Faisal University , kunnskapsbyen i Al-Ahsa Oasis; å ønske deg velkommen gjennom sin elektroniske portal og vinduene med utsikt over prestasjonene til dette eldgamle universitetet, og dets prestasjoner som strekker seg over mer enn fire og et halvt tiår siden 1395 AH 1975, tilsvarende 1975 e.Kr., og fortsetter å takke Gud den allmektige, og deretter med den sjenerøse omsorg og ubegrensede støtte den mottar fra vårt kloke lederskap Måtte Gud velsigne det, og tro på den banebrytende og lederrollen som er betrodd landets utdannings- og forskningsinstitusjoner for å bidra til å oppnå omfattende nasjonal utvikling.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Riyadh Elm University , tidligere Riyadh Colleges of Dentistry and Pharmacy (RCsDP) er en privat støttet post-sekundær utdanningsinstitusjon som ligger i Riyadh i Kongeriket Saudi-Arabia. Kollegiet ble offisielt godkjent i februar 2004 av departementet for høyere utdanning i Kongeriket Saudi-Arabia for å tilby profesjonelle studieretninger innen odontologi, tannhygiene, tannassistanse, farmasi og medisinsk laboratorieteknologi.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Tirsdag 09/01/1419 AH (06/05/1998 e.Kr.) HRH Kronprins - må Gud beskytte ham - beordret sammenslåing av Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University og King Saud University i den sørlige regionen til en enhet under den nye identiteten av ' King Khalid University '. Senere, 11/3/1419 AH (6/7/1998 e.Kr.), ble det gitt en kongelig resolusjon, resolusjon 7/78 / M for å fullføre alle vanlige prosedyrer som er nødvendige for å gjennomføre fusjonen. Universitetets første budsjett ble utstedt 14/09/1419 AH (02/01/1999 e.Kr.) innenfor det generelle statsbudsjettet.

  • Dammam, Saudi-Arabia

  Før navnet "Al Asala Colleges" skiller seg ut, ble det gjennomført en detaljert studie om disipliner, antall studenter i hver disiplin på Rikets nivå og på hver bys nivå når de beste disipliner når det gjelder studentenes valgdeltakelse på disipliner på den ene siden. , krav til det saudiske arbeidsmarkedet generelt og i den østlige provinsen spesielt på den andre.

  • Mecca, Saudi-Arabia

  Kongeriket Saudi-Arabia er i forkant av landene i den islamske verden på grunn av sin religiøse status så vel som sin historiske og sivilisasjonsmessige betydning. Den inkluderer Qiblah (Ka'bah) som muslimene møter under sine daglige bønner. Videre henvender millioner av menneskers hjerter seg til Mekka, som ønsker å utføre Hajj og Umrah.

  • Industrial Area, Saudi-Arabia

  Majmaah University er et av de nyeste universitetene i det kjære hjemlandet, som har sluttet seg til et system med mange og store vitenskapelige bygninger for å bli en biflod av universitetsutdanning og tillatelse for folket i Al Majmaah Governorate og guvernementene innenfor universitetets omfang forventer mye å tilby dem.

  • Tabuk, Saudi-Arabia

  Basert på prinsippet om integrering mellom privat og offentlig sektor i KSA i å tilby høyere utdanningstjenester, oppfordrer Høyskoledepartementet privat høyere utdanning i alle faglige spesialiteter. Hans kongelige høyhet Prins Fahad Bin Sultan, prins av Tabuk-regionen, oppfordret investorer til å starte et privat universitet for å spre kultur og utdanning i byen Tabuk, som har en fremtredende geografisk beliggenhet som betjener regionen og omgivelsene.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  Privat utdannelse i riket er vitne til en vekkelse og stor oppmerksomhet fra regjeringen til depotmannen for de to hellige moskeer, kong Salman bin Abdulaziz, må Gud bevare ham. Dar Al Uloom er et av de mest fremtredende private universitetene i Kongeriket, rettet mot å fremme høyere utdanning og investering i vedvarende menneskelig kapital.

  • Buraydah, Saudi-Arabia

  Det er en av de administrative regionene i Saudi-Arabia, og hovedkvarteret er byen Buraidah. Qassim er kjent for overflod av grunnvann, og det gir kongeriket Saudi-Arabia de beste typene dadler og grønnsaker. De viktigste byene i regionen er: Buraidah, største by, Onaizah, Maznib, Bukeiriyah, Badayea, Almaznib, Alkhabra, Riyadh Alkhabra, Alasyah, Oklat Alsukoor, Dhariah, Oyoon Aljawa og andre.

  • Riyadh, Saudi-Arabia

  PSU-samfunnet er drevet av et felles formål: å skape en bedre verden gjennom utdanning, forskning og innovasjon. Vi er morsomme og quirky, oppfinnsomme og kunstneriske, besatt av tall og innbydende for talentfulle mennesker.

  • Taif, Saudi-Arabia

  Hovedcampusen til Taif University ligger for tiden i Al-Hawiyya, Taif Governorate, Emirate of Makkah, den vestlige regionen Saudi-Arabia, i de østlige skråningene av Sarawat-fjellene i en høyde på 1700 moh i sørvest for arabien. Halvøy. TU har også tre avdelingskampus i Taif Governorate: Taraba Branch (ca. 150 km fra Taif), Khurma Branch (ca. 200 km fra Taif) og Ranya Branch (350 km fra Taif).

  • Jeddah, Saudi-Arabia

  Vi søker å oppnå institusjonell fortreffelighet ved å bygge bærekraftige strategiske partnerskap for å fremme utviklingen av utdanningsprosessen og spesialisert anvendt praksis.