Keystone logo
Spania

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Spania 2023

Antall institusjoner: 269
  • Santander, Spania

  Drevet av intellektuell kreativitet og kritisk tenkning siden 1932, har studenter ved UIMP utvidet horisonter og bidratt til å bevege verden fremover. Vårt oppdrag er å fremme kultur og vitenskap, fremme internasjonale og interregionale relasjoner, vitenskapelig og kulturell utveksling, samt drive avanserte og spesialiserte forskningsaktiviteter. Sommerkursene er et høydepunkt i våre pågående akademiske aktiviteter og gjør oss til et banebrytende universitetssenter i Spania. Santander er den tradisjonelle akademiske basen, selv om mange andre aktiviteter er organisert og holdt på våre andre campus. Videre er universitetet en pioner i Spania når det gjelder å organisere spansk språk- og kulturkurs for utlendinger. Vi arrangerer også engelsk fordypningskurs for elever og lærere i språket, i samarbeid med Kunnskapsdepartementet og AMK. Videre underviser vi i offisielle postgraduate-programmer i tråd med det europeiske området for høyere utdanning som fører til akkrediterte master- og doktorgrader over hele Spania. På sin side tilbyr vi akkrediterte UIMP-spesifikke postgraduate-programmer.

  • Valencia, Spania

  ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) er en ideell stiftelse som består av Generalitat Valenciana, de fem offentlige universitetene i Valencia-regionen (UV, UPV, UA, UJI og UMH) og selskaper som koordinerer AI opplæring og forskning i Comunitat Valenciana for å svare på de teknologiske behovene til selskaper og for å fremme etableringen av nye talenter innen kunstig intelligens (AI) for å fornye produksjonsmodellen i Valencia-regionen.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Alcoi, Spania
  • Gandia, Spania
  • + 1 mer

  Universitat Politècnica de València er det beste spanske teknologiske universitetet i Spania, ifølge Academic Ranking of World Universities (ARWU), kjent som Shanghai-rangeringen. For tiden har den 25.400 studenter, 3.600 lærere og forskere og 1.400 administrasjons- og servicefagfolk, fordelt på de tre campusene som ligger i byene Alcoy, Gandia og Valencia. UPV-en lærer 40 grader og 13 doble grader; 90 universitetsmastere og doble mastergrader, og 30 doktorgradsprogrammer. 72 % av UPV-studentene jobber allerede et år etter endt studie. Og dette skyldes i stor grad praksis i bedrifter, som er betalt. Institusjonen opprettholder mer enn tusen avtaler som tillater utveksling av studenter med andre europeiske og latinamerikanske universiteter, USA, Canada, Australia, Kina eller Japan. Det er den sjette i Europa i Erasmus mottatt, av totalt 4500 institusjoner som deltar i programmet. I løpet av sin litt mer enn 50 år lange historie har UPV produsert rundt 145 000 vitenskapelige publikasjoner. Det er den nasjonale lederen i antall patenter og en av de spanske akademiske institusjonene som får mest inntekt fra sin forskningsaktivitet.

  • Poitiers, Frankrike
  • Iași, Romania
  • + 5 mer

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en flerkulturell og flerspråklig allianse som består av syv langvarige, utdannings- og forskningsledede, lokalt og globalt engasjerte universiteter fra fire forskjellige regioner i EU: Universitetet av Coimbra, University of Iași, University of Jena, University of Pavia, University of Poitiers (koordinator), University of Salamanca og University of Turku. Alliansens ambisjon er å utvikle et innovativt rom som lar mobilitet flyte fritt mellom de syv universitetene og tilknyttede byer.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Barcelona, Spania

  Swiss School of Management Barcelona er en internasjonal handelshøyskole som tilbyr BBA, MBA og doktorgradsstudier. Med mer enn 20 partnerinstitusjoner over hele verden lar SSM Barcelona studentene sine reise og tilbringe noen måneder med partnerskolene sine som en del av internasjonaliseringsprogrammet. Studentene får oppleve ulike læringsmodaliteter, kulturelle fordypningsaktiviteter og direkte interaksjon med studenter og fakultetsmedlemmer fra ulik kulturell bakgrunn.

  • Barcelona, Spania

  LABASAD er en ledende online kunst- og designskole, som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Vi leverer masterprogrammene våre via vårt revolusjonerende ONLIVE-format, slik at du kan studere når og hvor du vil! Alle programmene våre er 100 % online og også live, så vi er en nettskole, men med en sjel ansikt til ansikt.

  • Sitges, Spania

  IAB er en ledende europeisk institusjon for scenekunst som forbereder kunstnere til verdensscenen i et intenst, studiobasert læringsmiljø. All undervisning er på engelsk, og vi tilbyr yrkesopplæring av høyeste standard innen en rekke felt, inkludert: Acting (BA Hons) Commercial Dance (BA Hons) Dance (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Skuespiller, musikkteater og koreografi spesialiteter) IAB ligger i den vakre strandbyen Sitges, Barcelona, og er en virkelig internasjonal og dynamisk organisasjon med studenter fra over 50 nasjonaliteter. Alle kurs er rettet mot å forberede nyutdannede for karrierer som profesjonelle utøvere innen deres valgte felt, og våre bachelor- og masterkurs er validert av Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannia, som er vårt tildelingsorgan.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Hellas
  • + 4 mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability er et sterkt partnerskap mellom ni universiteter som utvikler vitenskap og innovasjon til et knutepunkt for ekspertise innen Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS – European University for Smart Urban Coastal Sustainability fremmer felles europeiske verdier og en styrket europeisk identitet ved å bringe sammen en ny generasjon europeere, som kan samarbeide og jobbe innenfor ulike europeiske kulturer, på ulike språk og på tvers av landegrenser.

  • Madrid, Spania
  • Barcelona, Spania
  • + 1 mer

  ESERP, med mer enn trettifem års erfaring, er preget av sin enestående metodikk og konstante innovasjon. Plassert som en av de fem beste handelshøyskolene i landet, med hovedkontor i Barcelona, Madrid og Mallorca, tilbyr den en rekke kurs som inkluderer Masters & MBA innen områdene markedsføring, ledelse, luksus, menneskelige ressurser, bedriftskommunikasjon, finans og internasjonale relasjoner. ESERP har blitt et møtepunkt for nasjonale og internasjonale studenter som har tillatt mer enn 41 000 studenter å utvikle talentet sitt i næringslivet. - Hovedtaler Lær av de med erfaring. eserps høyttalere har en solid track record som gjør dem track record som gjør dem benchmark fagfolk innen sitt spesialområde. - Liquid Learning En oppslukende treningsopplevelse. Utforsker ekte forretningstilfeller gjennom bruk av teknologier og simuleringer, kombinerer teknologier og simuleringer, kombinerer online og offline miljøer. Fleksibel opplæring for å utvikle dine e-ferdigheter - Myke ferdigheter Tilpasning til endring, lederskap, strategisk visjon. Noen av de myke ferdighetene som World Economic Forum anser som essensielle, vi innlemmer dem i våre programmer under Skill stacking-metodikken. - Faglig utvikling Hva er dine faglige mål? Gjennom veiledning og coaching-økter følger vi og råder deg til å designe din karriereplan eller omorientere den. Eller til og med å begynne å bygge din personlige merkevare. Nettverk: Bygg et verdifullt nettverk av kontakter. En mulighet til å komme i kontakt med fagpersoner fra andre sektorer, men som er knyttet til ditt fagområde.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.

  • Vitoria-Gasteiz, Spania
  • Leioa, Spania
  • + 1 mer

  Vårt oppdrag er å pleie en opplyst befolkning ved å tilby kvalitetsutdanning og opplæring basert på kunnskap, innovasjon og rettferdighet. Som en offentlig institusjon er vi samfunnsfinansiert, og både avgifter og tjenester er bare i liten grad avhengig av studenter: Universitetet vårt eies av alle, åpent for alle. Vi støtter aksept av alterity og inkludering av alle medlemmer utover uoverensstemmelser av noe slag.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spania

  Universitetet i Las Palmas de Gran Canaria er et offentlig universitet som har et bredt spekter av grader innen alle store kunnskapsområder og på alle nivåer (grader, master og doktorgrader). Vår strategi er orientert mot innovasjon, kvalitet og internasjonalisering, og engasjere oss tett i lokalsamfunnet.

  • Barcelona, Spania

  Gjennom vår 20-årige historie som utdanningsinstitusjon har hvert skritt vi har tatt ved Zigurat Global Institute of Technology vært å utvikle seg. Zigurat var en av de første mesopotamiske konstruksjonene og symboliserer bedre enn noe annet historien til ingeniørkunst, arkitektur, kunnskap og teknologisk transformasjon som representerer oss.