Keystone logo
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2023

Antall institusjoner: 776
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Hong Kong, Hongkong

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 mer

  Sammenkomsten av Eurocentres og Bayswater representerer en ny æra innen internasjonal utdanning. Vår samlede erfaring representerer et kraftsenter i dagens internasjonale utdanningssektor. Vi brenner for å vokse samfunn av globale tenkere og oppdagelsesreisende, hjemme og i utlandet – uansett historie. Vi satte opp Bayswater Education fordi vi vil at unge mennesker fra alle samfunnslag skal få humør av å oppdage nye kulturer, utforske nye smaker og lære hva som finnes der ute. Vi tenker på dem som globale ånder, som oss selv.

  • Falkirk, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Ved vår BAC-akkrediterte kortkursleverandør og forskningsinstitusjon er vi dedikert til å utstyre fremtidige ledere med ferdigheter, kunnskap og verktøy for å implementere effektive og bærekraftige løsninger for å styrke samfunnet, anti-menneskelig slaveri og barnebeskyttelse. Våre 6 uker lange korte kurs lærer ikke bare de tekniske ferdighetene som er nødvendige for å skape endring, men oppmuntrer også studentene til å bli globale borgere med en dypere forståelse av de grunnleggende årsakene til disse komplekse sosiale problemene. Vår 5-måneders utenlandserfaring i Skottland gir studentene muligheten til å lære av erfarne utøvere og akademikere innen feltet, ta 12-15 studiepoeng kurs og få praktisk erfaring gjennom feltarbeid og praksisplasser. Gjennom kursene våre lærer studentene å lage bærekraftige, samfunnsbaserte utviklingsprogrammer som prioriterer behovene og stemmene til menneskene de tjener. Som en forskningsinstitusjon er vi forpliktet til å tilby evidensbaserte sosiale intervensjoner som er i samsvar med publiserte og fagfellevurderte studier. Vi gjennomgår og inkorporerer konsekvent den nyeste forskningen for å sikre at våre tilnærminger for å forhindre menneskehandel og misbruk, tilby tjenester til ofre for kommersiell utnyttelse og opplæring av omsorgspersoner er effektive. Vi oppfordrer studenter som er ivrige etter å gjøre en forskjell i verden og ønsker å utvide sine tekniske ferdigheter til å studere hos oss. Ved å bli med i fellesskapet vårt av lidenskapelige individer får studentene kunnskapen, erfaringen og forbindelsene som er nødvendige for å skape meningsfull endring i lokalsamfunnene deres og rundt om i verden. Som en tilknyttet Global Family Care Network, en ideell organisasjon som jobber for å forhindre og avskjære handel med barn og systematisk overgrep, er vi forpliktet til å ha en positiv innvirkning på verden. Vi tror at ved å jobbe sammen kan vi skape en bedre fremtid for alle.

  • Reading, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  University of Reading har vært i forkant av Storbritannias høyere utdanning i nesten et århundre. I løpet av tiårene har vi blitt innovatører og pionerer, flyttet akademiske grenser og ledet sosial endring.

  • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Med rundt 29 000 studenter fra 100 land, (HESA Student Record 2020/21 © Higher Education Statistics Agency Limited) er Birmingham City University et stort og mangfoldig sted å studere. Vi setter studentene i hjertet av alt vi gjør, og gir dem de beste mulighetene for fremtidig suksess.

  • Falmouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Penryn, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Kreativ. Tilkoblet. Modig. Med mer enn 120 års erfaring, profesjonelle fasiliteter, fremragende undervisning, likeverdige forbindelser og et levende kreativt fellesskap, er vi ikke redde for å gjøre ting annerledes. Ved Falmouth University revurderer vi formen på høyere utdanning og leverer effektfull forskning og innovasjon.

  • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Newcastle er et globalt topp 125-universitet (QS World University Rankings 2023), og huser 29 000 studenter fra 140 land. Vi er et grunnleggende medlem av Russell Group, og vi er ett av bare 19 universiteter i verden – og bare tre i Storbritannia – som oppnår en QS-stjernerating på fem pluss for total fortreffelighet (2022). Vi kan spore vår opprinnelse tilbake til School of Medicine and Surgery, etablert i 1834. I dag kombinerer vi verdensledende forskning med en akademisk erfaring i verdensklasse.

  • Winchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  University of Winchester gir studentene mulighet til å nå sitt fulle potensiale og gjøre en forskjell i verden. Ligger i Winchester, en vakker, typisk engelsk by med en rik arv og levende samtidskultur, gir universitetets vennlige og kompakte campus studentene fordelen av byen og campus. Vi har en god beliggenhet med utmerkede transportforbindelser som lar deg nå London eller kysten på en time, og Southampton lufthavn ligger kun en 10-minutters togtur unna.

  • Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Stapleton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Hos UWE Bristol gir vi deg mulighet til å ta et valg. Å velge et universitet som utfordrer seg selv like mye som deg. Å velge en lidenskap som gir deg formål. Å velge et fellesskap som leder an, oppmuntrer deg til å stille spørsmål ved alt, og til å bli den beste du kan være.

  • Shadwell, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  LIS er en ny institusjon i London. Programmene deres er dypt tverrfaglige og strukturert rundt komplekse, virkelige problemer. Hvorfor? Fordi verden er mettet med komplekse problemer som krever en tverrfaglig tilnærming; deres løsninger vil ikke komme fra et enkelt fag eller spesialitet. Fra klimaendringer til organisasjonskultur må dagens komplekse problemer tilnærmes fra mer enn ett perspektiv. Dette gjør LIS. De lærer elevene å bli eksperter på problemløsere.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Vi er et universitet med et nasjonalt og internasjonalt rykte for fortreffelighet, innovasjon og regionalt engasjement, og gir et stort bidrag til den økonomiske, sosiale og kulturelle utviklingen i Nord-Irland.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Northumbria University London tilbyr bransjefokuserte kurs i hjertet av Londons forretnings- og finansdistrikt for å kickstarte din karriere i riktig retning.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er et topp internasjonalt universitet i Spania med campus i Madrid og Segovia. Anerkjent som en av de ledende høyere utdanningsinstitusjonene i verden, former IE ledere som driver innovasjon og endring i organisasjoner, og gir et læringsmiljø der teknologier og mangfold spiller en nøkkelrolle i å fremme global visjon, en gründertankegang og en humanistisk tilnærming.