Keystone logo
Taiwan

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Taiwan 2024

Antall institusjoner: 18
  • Taipei, Taiwan
  • Kaohsiung, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • 250, Taiwan

  I 1973, som svar på regjeringens oppfordring om utvikling av nasjonal sport, donerte Formosa Plastics Groups styreleder Yung-Ching Wang et gymsal, den første innenlandske kuppelen i Taiwan, til regjeringen ved å kjøpe et land. I mai 1984 opprettet Kunnskapsdepartementet en 66 hektar stor, multifunksjonell idrettspark, med henblikk på den da donerte gymsalen og andre eksproprierte private land, med det formål å opprettholde den nasjonale idrettsutviklingen langsiktig.

  • 43號, Taiwan

  Det nasjonale Taiwan universitetet for vitenskap og teknologi ble grunnlagt 1. august 1974 som National Taiwan Institute of Technology (NTIT). Det var den første institusjonen for høyere utdanning i sitt slag innenfor vårt lands tekniske og yrkesfaglige utdanningssystem. Ved å utvide dette systemet til det høyeste nivået, var denne nye skolen ment for å møte behovet skapt av vår raske økonomiske og industrielle utvikling for høyt utdannede ingeniører og ledere på bachelorgrad. I 1979 og 1982 la NTIT til henholdsvis master- og doktorgradsprogrammer.

  • 123號, Taiwan

  Basert på universitetets tradisjonelle og kjerneverdier, ”Oppriktighet, ære, utholdenhet og originalitet”, fremmer YunTech studenter til fagpersoner som har kunnskapsadministrasjonsevne, som er internasjonalt konkurransedyktige og som legger like stor vekt på humaniora og teknologi.

  • 162號, Taiwan

  Karakterisert av både tradisjon og innovasjon har National Taiwan Normal University (NTNU) lenge vært anerkjent som en av Taiwans eliteinstitusjoner for høyere utdanning. NTNU ble grunnlagt i 1922 og var tidligere en institusjon dedikert til lærerutdanning. Universitetet utviklet seg senere til et omfattende universitet som gir studenter og forskere muligheter til å studere og utføre forskning innen et bredt spekter av felt. Gjennom sin lange historie har NTNU alltid vært forpliktet til faglig dyktighet, og dette gjenspeiles i de mange innflytelsesrike lærerne og forskerne som har studert ved NTNU gjennom årene.

  • 101號, Taiwan

  Hsing Wu University består av 4 høyskoler: Bedriftsledelse, turisme og gjestfrihet, design og populær kunst. Skolen tilbyr 18 lavere og 4 doktorgradskurs. I 2020 undervises en registrering på 9000 studenter av 217 dedikerte lærere på heltid. Assistentprofessorer og faste lærere utgjør 70% av fakultetets medlemmer. Skolen er forpliktet til kunnskap som er direkte anvendelig i den korrelerende industrien for å gi studentene en omfattende læreplan.

  • New Taipei, Taiwan

  Kunnskap formidles, potensialet blir brakt ut, grunnleggende ny kunnskap blir oppdaget, og sannheten blir fritt utforsket for å utstyre instruktører og studenter med ”3H” personligheten - ydmyk, human, humoristisk - samt gjøre dem til lyd, velutviklet enkeltpersoner.

  • New Taipei, Taiwan

  Christ's College ble grunnlagt i 1959 av Dr. James R. Graham Ⅲ. Dr. Grahams foreldre, Jimmy og Sophie Graham, fungerte som misjonærer i Kina fra 1889 til 1940, så Dr. Graham vokste opp i Kina. Etter å ha gått på Hampden-Sydney college i Amerika, følte han kallet om å returnere til Kina som misjonær for å hjelpe menneskene han elsket så dypt. Dr. Graham var en sterk troende på kristen utdannelse og så behovet for en høyskole i Taiwan basert på kristne grunnlag.

  • 1號, Taiwan

  National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism ble grunnlagt i 1995 og var det første akademiske instituttet for gjestfrihet og turisme i Taiwan. NKUHT er det ledende senteret innen sitt felt og tilbyr fremragende talenter til serviceindustrien. NKUHT har som mål å veilede studentene til å ha en positiv holdning til arbeid og å betjene kunder med lidenskap. Denne typen holdning og lidenskap krever disse egenskapene: selvtillit, selvrespekt, beskjeden, ekte og visjonær.

  • 313號, Taiwan

  Chihlee University of Technology ble etablert som Chihlee College of Business i 1965. Skolens navn og motto ble vedtatt i samsvar med læren fra gamle kinesiske filosofer og vismenn: integritet, tillit, profesjonalitet og flid. Chihlee startet med fire akademiske avdelinger: Internasjonal handel, forretningsadministrasjon, regnskap og statistikk, og bank og forsikring. Institutt for sekretærvitenskap ble lagt til i 1967. I august 2015 ble Chihlee Institute Of Technology omdøpt til Chihlee University of Technology, og tilbyr bachelorgrader og har fortsatt Junior College Division.

  • 117, Taiwan

  Peng Wenhong, grunnleggeren av Republikken Kina, grunnla Wufeng Middle School i Chiayi i 1949. Da skolens område ble okkupert av Chiayi Garnison (nå 228 Park på Daya Road, diagonalt motsatt av Jiazhong, provins), garnisonen koordinert med kommunestyret for å leie ut land 3A av Fangcao Farm som skoleplass. Utvidelsen resulterte i nye studenter.

  • 66號, Taiwan

  Skolens etablering ble godkjent av Executive Yuan i januar 1989. Forberedelseskontoret ble etablert i 1993. Navnet Tainan National College of the Arts ble offisielt vedtatt i juli 1996. Navnet ble endret til Tainan National University Of The Arts i august , 2004, en viktig begivenhet på skolens tidslinje. Skolen ligger ved siden av det vakre Wushantou-reservoaret i Guantian-distriktet, Tainan.

  • Yilan City, Taiwan

  Fo Guang University er et universitet grunnlagt av Master Fo Guang Shan Xingyun. Det er også det første universitetet i Lanyang. Campuset ligger på bakken i Linmei Village, Jiaoxi Township, Yilan County. Det er omtrent 430 meter over havet, hvorfra du kan se bredt fra fugleperspektiv. Lanyang-sletten og Guishan-øya henger i åpent hav. Auraen til fjellene og elvene på campus, enkelt klasseromsutstyr, undervisningssystem i liten klasse og det beste forholdet lærer-student i landet, skaper det beste læringsmiljøet for deg.

  • 1, Taiwan

  National Ilan University (NIU) er det eneste nasjonale universitetet i Yilan County. Det markerte høydepunktet i denne kvalifiserte forfremmelsen med prosjekter for å fremskynde forskning og undervisning på høyt nivå for nye generasjoner. For å utvide kunnskapen til et bredere vitenskapelig samfunn setter NIU målet om internasjonalisering som en av de viktigste prioriteringene.

  • 1, Taiwan

  I samsvar med ånden "sette foten på Kuandu, se på verden", er TNUA ikke bare Taiwans ledende kunstskole, men også leder for Asian League of Institutes of the Arts (ALIA). Samtidig har den 7 store kunst- og kulturfelt, inkludert musikk, kunst, drama, dans, film og nye medier, kulturressurser, humaniora og ulike profesjonelle utstillingshaller på campus. Dens integritet og omfattende er sjeldne hjemme og i utlandet. Utdannelse og praksis gjenspeiler hverandre og bruker hverandre for å danne et utmerket felt for kunstnerisk talentfulle mennesker.