Keystone logo
Tyrkia

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Tyrkia 2023

Antall institusjoner: 74
  • Başakşehir, Tyrkia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Istanbul, Tyrkia

  BMI, i sine utdanningsprogrammer, harmoniserer akademisk/teoretisk kunnskap med praktisk erfaring fra næringslivet og et visjonært perspektiv fra vellykkede ledere og ledere. På denne måten gjør det deltakerne i stand til å utvide sitt perspektiv, vurdere sine forretningstilnærminger og forbedre sin ledelsesinnsikt.

  • Istanbul, Tyrkia

  Ved Altinbas University gir vi studenter fra hele verden kunnskap, ferdigheter og kompetanse slik at de kan blomstre i et globalt samfunn, ved å fremme en fortreffelighetskultur. Uansett hvor du kommer fra, uansett hva du planlegger å studere, kan vår globale rekkevidde, akademiske fortreffelighet og dedikerte støtte hjelpe deg på veien til profesjonell og personlig suksess. Som Altinbas University , setter vi et eksempel som et senter for fortreffelighet ved å gjøre en forskjell i utdanning med våre akademiske ansatte og toppmoderne fasiliteter. Lær mer om hvorfor Altinbas er det beste valget for deg.

  • Istanbul, Tyrkia

  Vatel har 50 administrasjonsskoler som ligger i Europa, Amerika, Asia og Afrika. De deler det samme oppdraget: å forberede de yngre generasjonene til å bygge sin profesjonelle fremtid i den internasjonale gjestfrihets- og turistledelsessektoren.

  • Istanbul, Tyrkia

  Med utdanningen det gir og forskjellen det skaper, adopterer Istanbul Medipol University prinsippet om å generere individer som har oppnådd permanent høye kvalifikasjoner, som har fokus på produksjon av vitenskap og teknologi, og som kan svare på stadig skiftende krav fra samfunnet og det gjør det til et ansvar å bidra til vitenskapelig kunnskap så vel som til samfunnets velferd.

  • Istanbul, Tyrkia

  "Mot en lys fremtid" er slagordet til Istanbul Aydin University , og det er ikke overraskende å komme over våre studenter på høyden av karrieren. Istanbul Aydin University er både en by og et campusuniversitet med sin campus i sentrum av Istanbul og med sine erfarne akademiske medarbeidere kjent for sine vitenskapelige arbeider i vårt land og verden. "Det mest foretrukne stiftelsesuniversitetet siden opprettelsen" Istanbul Aydin University , med sine studiesteder i Bahcelievler og Florya, oppfyller studentenes forventninger og med sine topp moderne teknosentre, verdensberømte forskningssentre og akademiske enheter og dens ideal å bli et "Global University", gir nye muligheter for hver dag som går og fortsetter å vokse på vei "Mot en lys fremtid."

  • Ankara, Tyrkia

  Graduate School of Engineering and Science administrerer doktorgradsutdanningene for fakultetene for ingeniørvitenskap og naturvitenskap ved Bilkent University. Høgskolen vår, en ledende utdannings- og forskningsinstitusjon, har utviklet og dyrket ledere siden 1986. Graduate School består av motiverte og dynamiske akademikere. Skolen tilbyr oppdaterte utdanningsprogrammer som utstyrer studentene med verdifulle evner og fremmer videre studier i tverrfaglige felt. Studentene blir utsatt for virkelige prosjekter og konseptuelle problemløsningsmetoder, i tillegg til at de får tradisjonell opplæring i klasserom. Programmer er utviklet for å hjelpe studentene til å forstå omstendighetene i den virkelige verden, øke deres kulturelle opphopning og bidra til samspillet mellom teknologi, vitenskap og samfunn.

  • Ankara, Tyrkia

  TED University ( TEDU ) er et ungt, dynamisk universitet, som ligger i hjertet av Ankara. Den ble grunnlagt i 2012 av Turkish Education Association (TED), som har vært banebrytende for utviklingen av utdanning i Tyrkia siden 1928.

  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Budapest, Ungarn
  • + 62 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Tyrkia

  Yüzüncü Yıl universitet ble opprettet med dekretloven nummerert 41 20. juli 1982. Forsøket på å etablere et universitet i de østlige delene av Tyrkia begynte imidlertid for lenge siden. Ideen om å etablere et universitet i Van er veldig gammel og dateres tilbake før republikken. Det er forstått av ordenen til den osmanske sultanen Il.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Tyrkia

  Vår visjon er å bli et ledende helseuniversitet som er tatt som et eksempel institusjon innen utdanning og helsetjenester, leder og leder vitenskap og holder liv i grunnkulturen.

  • 22 C, Tyrkia

  Vårt oppdrag er å drive forskning og akademiske aktiviteter gjennom prinsippet om å etablere fremtiden ved å evaluere vitenskapelig, kulturell arv og forutse samtidens fakta. Det er også for å oppdra enkeltpersoner som er bevisste på å bruke sin kunnskap og evner av hensyn til Edirne, Balkan, land og menneskehet, og som har høy følelse av selvtillit og ansvar.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Tyrkia

  Vår misjon er å være et universitet som skiller seg ut med sin vitenskapelige identitet på den nasjonale og internasjonale arenaen; integreres i byen; produserer regionale løsninger; bidrar til sosioøkonomisk liv med kvalitetstjenester og kvalifiserte og bærekraftige prosjekter; vedtar nasjonale og universelle verdier; og utdanner dydige mennesker.

  • Bartın, Tyrkia

  Selv om Bartin by fikk sitt eget universitet for 12 år siden, går byens universitetshistorie tilbake til 1990 -tallet. Bartın fakultet for skogbruk, som ble opprettet under Zonguldak Karaelmas University med lovnummer 3837 datert 11.07.1992, ble det første fakultetet som ble etablert i Bartın. Bartın fakultet for skogbruk, etablert på Ağdacı Campus, startet utdanningslivet med å ta sine første studenter i studieåret 93-94. Med oppstart av utdanningen ved Bartın fakultet for skogbruk ble 3 flere akademiske enheter inkludert innen høyere utdanning i Bartın. Dette er Bartın yrkesskole, helsetjenester yrkesskole og kroppsøving og idrettsskole. I 2008, da byuniversiteter begynte å bli etablert over hele landet, fikk Bartın by sitt eget universitet. Bartın University, som ble opprettet med lovnummer 5765 datert 22. mai 2008, mottok sine første studenter med 4 akademiske enheter atskilt fra Zonguldak Karaelmas University, samt det nyopprettede fakultetet for økonomi og administrasjonsvitenskap, Fakultet for ingeniørfag, samfunnsvitenskap Institutt og institutt for vitenskap. Bartın University, som begynte å lære opp studenter som har som mål å si noe i fremtiden med 3 fakulteter, 2 institutter, 2 fagskoler og en høyskole totalt, fortsetter utviklingen for å dekke behovene i landet vårt.