Keystone logo
Tyskland

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Tyskland 2023

Antall institusjoner: 245
  • Oldenburg, Tyskland

  Institutt for datavitenskap ved Universitetet i Oldenburg ser i mellomtiden tilbake på mer enn 35 års utdanning innen alle områder innen data- og datavitenskap. Oldenburgs internasjonalt anerkjente energiforskning – ikke bare innen energiinformatikk – har en historie på mer enn 30 år, som er preget av en tverrfaglig utveksling med andre universitetssteder i Niedersachsen, Tyskland, og i utlandet og ulike vitenskapelige sentre. Arbeidet innen fagområdet "Intelligente Energisystemer" ved Universitetet i Oldenburg er blant toppgruppen.

  • Oldenburg, Tyskland
  • Stavanger, Norge

  European Master in Migration and Intercultural Relations (EMMIR) er det første afrikansk-europeiske-asiatiske Erasmus Mundus-masterkurset i migrasjonsstudier og drives i fellesskap av tre afrikanske, fire europeiske og to asiatiske partnere, tilrettelagt av et bredere nettverk av assosierte partnere . EMMIR er et unikt studieprogram som fokuserer på migrasjon gjennom en interkulturell tilnærming, som utstyrer studentene med dype teoretiske og metodiske ferdigheter i migrasjonsstudier og oppmuntrer dem til å utføre feltarbeid primært i afrikanske, asiatiske og europeiske sammenhenger. Det er utformet som et tverrfaglig toårig masterprogram (120 stp) som tar for seg viktige samtidsspørsmål i et fortsatt fremvoksende studieretning.

  • Reutlingen, Tyskland

  I et internasjonalt læringsmiljø utdanner vi fremtidige ledere som på en ansvarlig måte vil forme vår globale økonomi og samfunn. ESB Business School er en del av det offentlige, statsfinansierte Reutlingen University og har satt standarder for utdanning og opplæring av unge ledere innen internasjonal forretningsadministrasjon og forretningsteknikk i førti år. ESB Business School ligger i nærheten av Stuttgart i en velstående region som er hjemsted for mange globale aktører, f.eks. innen bil- eller maskinteknikk.

  • Rotterdam, Nederland
  • Bilbao, Spania
  • + 5 mer

  European University of Post-Industrial Cities (UNIC) ble etablert i 2020 med mål om å tilby en inkluderende utdanning for en ny generasjon studenter. En allianse av 10 europeiske universiteter basert i postindustrielle byer og finansiert av EU-kommisjonen, jobber hånd i hånd med byinstitusjoner for å sikre at byspørsmål inngår i undervisning og forskning på en måte som er tilgjengelig og inkluderende for alle elever. Alliansen lanserer sin første felles mastergrad i 2023 og ser etter studenter som vil fremme de postindustrielle transformasjonene av byene deres og bli høyt dyktige kandidater i nye vitenskapelige disipliner som svarer til behovene til den skiftende økonomien i Europa og rundt. verden.

  • Fürth, Tyskland

  Vi er en del av SRH, et utdannings- og helseselskap som har veiledet mennesker på deres utdanningsvei i over 50 år. Alle lærer forskjellig. Vår oppgave er derfor å gi personlig støtte til hver enkelt, slik at de kan skape forutsetninger for et vellykket liv.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxembourg
  • + 6 mer

  Et konsortium av europeiske universiteter utviklet et nytt og innovativt pan-europeisk EUMaster4HPC-program med fokus på høyytelsesløsninger. EUMaster4HPC samler de store aktørene innen HPC-utdanning i Europa for å trene neste generasjon av svært dyktige og talentfulle HPC-eksperter for å drive den europeiske digitale transformasjonen. EUMaster4HPC er avhengig av innovative læreplaner og undervisningsparadigmer, akademisk dyktighet, HPC-eksperter i verdensklasse, tilgang til superdatasentre og sterk industristøtte.

  • Ulm, Tyskland

  Ulm University ble grunnlagt i 1967 og har utviklet seg dynamisk siden den gang. En attraktiv og fremtidsrettet kurskatalog, akademisk utdanning av høy kvalitet, internasjonalt mangfold, tverrfaglighet og nyskapende forskning har blitt varemerkene.

  • Berlin, Tyskland

  FUBiS er et intensivt, akademisk program ved Freie Universität Berlin der studentene kan tjene studiepoeng som kan telles mot gradene deres ved deres hjemmeinstitusjoner. FUBiS-økter varer i 3 til 6 uker og foregår både sommer og vinter.

  • Heide, Tyskland

  West Coast University of Applied Sciences er et av de yngste offentlige universitetene i Schleswig-Holstein og fokuserer i tillegg til moderne utstyr først og fremst på praksisrettet undervisning og god veiledning. Totalt er rundt 1 900 studenter påmeldt og det legges vekt på et individuelt læringsmiljø og arbeid i små grupper i de enkelte emnene. Beliggenheten i Heide/Holstein er ideell for dine reiselivsstudier, fordi byen ligger nær turiststeder som Büsum, St. Peter-Ording, Sylt og Hamburg. Kort sagt: Du studerer hvor reiselivet foregår og drar nytte av det sterke nettverksarbeidet med de mange (regionale) praktiske partnerne fra reiselivsnæringen. I tillegg er det tyske instituttet for turismeforskning basert på universitetet vårt. Siden instituttet driver applikasjonsorientert forskning, er landsdekkende i nettverk og har et utmerket rykte i praksis, kan det være lettere for deg å starte din karriere. Gjennom en kontinuerlig kunnskapsoverføring fra aktuelle forskningsresultater til undervisning tilbyr vi deg en fremtidsrettet grad.

  • Hamburg, Tyskland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Eltville, Tyskland

  Som et tilknyttet institutt ved University of Regensburg, er IRE|BS Real Estate Academy forpliktet til høyeste kvalitet og er en internasjonal leder innen universitets- og deltidsutdanning for eiendomsmeglere. I over tre tiår har vi hele tiden ligget et skritt foran kravene til eiendomskvalifikasjoner.

  • Fulda, Tyskland

  Universitetet tilbyr et bredt spekter av akademisk og profesjonell utdanning med et spesielt fokus på "helse, ernæring og mat". Det gjennomføres en rekke forsknings- og utviklingsprosjekter med private bedrifter og industrier. Universitetet i Fulda samarbeider med ca. 100 universiteter rundt om i verden. Antall internasjonale programmer vokser kontinuerlig: Bachelor som "International Business and Management", "Science and Engineering" eller "International Health Sciences" samt masterprogrammer som "International Management", "Intercultural Communication and European Studies" , "International Food Business and Consumer Studies" eller "Global Software Development" undervises helt eller delvis på engelsk.

  • Potsdam, Tyskland

  University of Applied Sciences for Sport and Management Potsdam - som en ideell institusjon i Brandenburg State Sports Association (LSB) - har utviklet fokuset på sport og helse som en uavhengig spesifikk profil. Under gjennomføringen krysses grenser i undervisning og forskning, relasjoner til andre fag dyrkes og nettverk bygges opp med praksis. I løpet av idrettens økte betydning for samfunnet som helhet har det oppstått en utvidet forståelse av idretten, som bl.a. Dette inkluderer for eksempel fysisk aktivitet i forebyggende og terapeutisk sammenheng samt ledelse for organisering av virksomheter i idretts- og treningsbransjen. Som et resultat av denne utviklingen er også idrettsvitenskapen inne i en omveltningsfase.

  • Munich, Tyskland

  Velkommen til HM Hochschule München University of Applied Sciences! Hvert år blir mer enn 2500 internasjonale studenter og forskere med i vårt talentfulle akademiske fellesskap i en av Tysklands vakreste, historiske og høyteknologiske byer. Vi tilbyr best mulig støtte for å hjelpe deg til å føle deg hjemme i Tyskland, i München og på universitetet vårt.

  • Dortmund, Tyskland
  • Frankfurt, Tyskland
  • + 5 mer

  International School of Management (ISM) rangerer blant Tysklands ledende private handelshøyskoler. Grunnlagt i 1990, har ISM syv studiesteder i Dortmund, Frankfurt am Main, München, Hamburg, Köln, Stuttgart og Berlin og er hjemsted for over 3850 studenter. Internasjonalitet, sterk praktisk orientering og en personlig læringsatmosfære er like mye en del av ISMs suksesshistorie som undervisning i profesjonelle ferdigheter og intensiv trening av myke ferdigheter. Dette inkluderer ikke bare spennende praktiske prosjekter, casestudier og praksisplasser, men også det tette samspillet med forelesere fra næringslivet. Disse suksessfaktorene gjenspeiles i alle ISMs bachelor-, master- og MBA-programmer.