Keystone logo
Ungarn

Beste universiteter for Bachelor Programmer i Ungarn 2023

Antall institusjoner: 48
  • Kecskemét, Ungarn

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Budapest, Ungarn

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Miskolc, Ungarn
  • Zagreb, Kroatia
  • + 2 mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX tilbyr studenter en unik mulighet til å lære i et dynamisk miljø, med fokus på virkelige utfordringer. Tildelt av EIT (European Institute of Innovation and Technology), et organ i Den europeiske union, er EIT-merket et kvalitetssertifikat som kun gis til utmerkede utdanningsprogrammer på master- og doktorgradsnivå.

  • Budapest, Ungarn

  MOME er et universitet for kunstnere, designere, skapere og innovatører inspirert av László Moholy-Nagy som jobber for å takle globale utfordringer. I modernismens ånd tok László Moholy-Nagy til orde for kunstens rolle i å forme samfunnet og flette det sammen med teknologiske innovasjoner. Vi fokuserer på å ta en helpersonstilnærming via veiledning og skape et verdidrevet kunst- og designøkosystem i CEE-regionen (Sentral- og Øst-Europa).

  • Budapest, Ungarn

  Nå målene dine, utvide sinnet ditt og bli vellykket! Studer business, ledelse eller turisme i Ungarns nummer én handelshøyskole! 78 % av våre studenter får et jobbtilbud før eksamen. Bli med de 18 000 studentene fra 83 land, og få den beste opplevelsen i livet ditt!

  • Budapest, Ungarn

  Det ungarske universitetet for idrettsvitenskap er et av de eldste, mest suksessrike og profesjonelt anerkjente universitetene for utdanning og idrettsvitenskap i Sentral-Europa. Vi respekterer og verdsetter vår arv, bevarer våre tradisjoner og utforsker kontinuerlig innovative metoder innen utdanning og forskning. Sistnevnte oppfyller det 21. århundres forventninger til høyere utdanning, så vel som våre studenters forventninger til solid kunnskap, kvalitetslærere og tjenester, sammen med flotte utenomfaglige erfaringer.

  • Nyíregyháza, Ungarn

  Universitetet i Nyíregyháza er en av de fremragende institusjonene til universitetene for anvendt vitenskap i landet, hvor forskning, høykvalitets utdanning og personlig oppmerksomhet kombineres med en utmerket infrastruktur.

  • Miskolc, Ungarn

  University of Miskolc ble grunnlagt i 1735, som et institutt for opplæringsspesialister for gruvedrift og metallurgi som fungerer som modell for mange polytekniske institutter i verden, og har alltid inntatt en betydelig posisjon i dyrking av vitenskaper, innen profesjonell utdanning og opplæring. I løpet av de siste tiårene av 1900-tallet utviklet institusjonen seg til et fullverdig fargerikt universitet med de tradisjonelle tre tekniske fakultetene (jordvitenskap, materialvitenskap, maskinteknikk og informatikk) og de nye fakultetene for økonomi, juss, kunst og Humaniora, helsevesen og musikk, også kurs i etterutdanning, eller yrkesopplæring på høyere nivå. Universitetet har ca. 10.000 studenter og nærmere 600 vitenskapelig ansatte assistert av omtrent like mange tekniske og administrative ansatte.

  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsinki, Finland
  • + 5 mer

  EIT Digital Summer School-programmer er åpne for bachelor- og masterstudenter, unge fagfolk og andre som ønsker å dykke dypt inn i nye digitale teknologier, lære å gjøre teknologi om til virksomhet og til slutt lansere dypteknologiske oppstarter. Lær av fakultetet og ansatte ved våre toppteknologiske EU-partneruniversiteter. Få praktisk erfaring gjennom selskapssaker, prosjektarbeid og samarbeid. Konkurransedyktig priset undervisning. Ha det gøy med møte og nettverk med likesinnede studenter fra hele verden!

  • Sopron, Ungarn

  Hovedmålene til University of Sopron er å ytterligere øke forskningskapasiteten og fremme internasjonalisering. Universitetet har til hensikt å tilby flere studieprogram gjennom engelskundervisning.

  • Budapest, Ungarn

  Med tanke på de juridiske forgjengerne også, er Óbuda University en 140 år gammel institusjon. I dag er det en nøkkelaktør innen ungarsk høyere utdanning og en ledende praksisorientert institusjon som tilbyr teknisk utdanning i Ungarn, hvor mer enn 12 000 studenter studerer. 1. januar 2010 ble Óbuda University etablert som den juridiske etterfølgeren til Budapest Tech. Óbuda University er preget av å pleie tradisjoner og overvåke fremgang og utvikling. Fra august 2021 opererer Óbuda University under nye forhold, innenfor en mer fleksibel ramme. Rudolf Kalman Foundation for Óbuda University gjør sitt beste for å gjøre det mulig for universitetet å gi kvalitet og konkurransedyktig kompetanse og studiemuligheter til sine studenter innen fagene tekniske, IT, natur- og økonomiske vitenskaper og lærerutdanning. "Vi gjør ideer til ingeniørkunst." Som et praksisbasert universitet tilbyr det et komplett utvalg av akademiske programmer på både ungarsk og engelsk. Programmet inkluderer 4 yrkesopplæringer for høyere utdanning, 17 bachelorprogrammer, 11 masterprogrammer, 3 doktorgradsprogrammer samt spesialisering i heltid, kvelds- og fjernundervisning. ÓU-studenter har muligheten til å utføre grunnleggende og anvendt forskning på flere felt for å møte utfordringene til Industri 4.0 og i tråd med universitetsstrategien, som først og fremst er basert på fire pilarer: robotikk, helseinformatikk, kunstig intelligens og cybersikkerhet, som veves sammen. hele ingeniørpaletten gjennom feltene klassisk elektro, maskinteknikk, arkitektur til den kreative industrien. Kvaliteten på utdanningen indikeres av det faktum at institusjonen har et kvalitetssertifikat i henhold til kravene i ISO-standarden og har vunnet den høyeste anerkjennelsen, Higher Education Quality Award. I følge Emerging Economies Universities er rangeringer av Times Higher Education Óbuda University rangert mellom 351-400. i 2022.

  • Budapest, Ungarn

  Fra en skole som ble grunnlagt i 1991 som den første private høyskole i Sentral -Europa, har International Business School vokst til en virkelig moderne og dynamisk handelshøyskole. Vi er stolte over å samarbeide med et prestisjetungt britisk universitet, The University of Buckingham, som er rangert som topp for ansattbarhet og har ledet British National Student Survey i studenttilfredshet.

  • Budapest, Ungarn

  Wekerle Business School - som en prestisjetung utdanningsinstitusjon - vurderer sitt oppdrag å tilby fremragende utdanning innen Bologna-systemet. Målet er å skape betingelser for utdanning som forbedrer studentenes faglige og personlige utvikling ved å forene faglig kunnskap på høyt nivå med praktisk utdanning, basert på bedriftspartnerskap utenfor institusjonen.

  • Budapest, Ungarn
  • Székesfehérvár, Ungarn

  Kodolanyi Janos University (KJU) er et statlig akkreditert ideelt universitetstilbud, akademiske programmer innen turisme og gjestfrihet, forretningsledelse, massemedier og kommunikasjon, samfunnsvitenskap, historie, kultur- og språkstudier. I tillegg til de akademiske programmene tilbyr KJU også et bredt spekter av post-sekundære, LLP-kurs for trenere og praktikanter, så vel som internasjonale semestre, sommerkurs, studieturer og internship-programmer.

  • Paris, Frankrike
  • Angers, Frankrike
  • + 8 mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...