Keystone logo
USA

Beste universiteter for Bachelor Programmer i USA 2023

Antall institusjoner: 4029
  • Durham, USA

  Duke Universitys Pratt School of Engineering har en ny Master of Engineering i spilldesign, utvikling og innovasjon som lanseres høsten 2024. Dette programmet vil være fokusert på å trene fagfolk til å være spillutviklere, systemingeniører, verktøyingeniører og mer for spillselskaper i alle størrelser. I tillegg til å lære ferdighetene til å utvikle spill i verdensklasse, vil programmets læreplan fokusere på bredere anvendelser av spillteori og teknologi, inkludert bedriftstrening, fitness, sport, velvære, kirurgiske simuleringer, forskning, utdanning og metaversen. Av natur er spilldesign og utvikling et svært tverrfaglig praksisområde. Vi har designet vårt masterprogram for å berike studentopplevelsen gjennom prosjektbaserte samarbeid med flere avdelinger og disipliner på tvers av Dukes campus. Master of Engineering i spilldesign, utvikling og innovasjon er et praktisk, ferdighetsbasert program laget i samarbeid med et rådgivende råd for industrien. Studentene vil utvikle og mestre nye ferdigheter gjennom industrisponset arbeid, samt klasse- og studioprosjekter, seminarer og mentorskap. Alle studenter vil bli veiledet gjennom utviklingen av en fokusert ePortfolio, som viser frem deres ferdighetsbaserte læring i løpet av programmet.

  • New York, USA

  Pratt er et institutt, en opplevelse og en idé. Det som startet som et radikalt eksperiment for å utvide tilgangen til kreative karrierer, er nå et fellesskap av 5 137 studenter og studenter som jobber på tvers av 48 programmer med 1 200 dedikerte fakulteter. 135 år underveis, dette er Pratt.

  • Arlington County, USA

  Marymount er et omfattende katolsk universitet, ledet av tradisjonene til Religious of the Sacred Heart of Mary, som legger vekt på intellektuell nysgjerrighet, service til andre og et globalt perspektiv. En Marymount-utdanning er forankret i liberal arts, fremmer karriereforberedelse og gir muligheter for personlig og profesjonell vekst. Et studentsentrert læringsfellesskap som verdsetter mangfold og fokuserer på utdanning av hele mennesket, Marymount veileder den intellektuelle, etiske og åndelige utviklingen til hvert individ.

  • Mequon, USA
  • Ann Arbor, USA

  Concordia University Wisconsins hovedcampus ble grunnlagt i 1881, og ligger på 200 dekar av den vakre kysten ved Lake Michigan i Mequon, Wisconsin. Universitetet er hjemsted for mer enn 7000 studenter og hovedfagsstudenter fra hele verden. Universitetet tilbyr mer enn 90 hovedfag, 50+ graduate/master's degree-programmer og seks doktorgrader i fysioterapi, ergoterapi, farmasi, sykepleierpraksis, utdanning og den nylig lanserte Doctorate of Business Administration.

  • Boston, USA

  I mer enn 100 år har Simmons satt elevenes behov først. Gjennom en utdanning som kombinerer intellektuelt lederskap med profesjonell forberedelse, hjelper vi studenter med å leve meningsfylte liv og bygge vellykkede karrierer for det 21. århundre.

  • Washington, USA

  A. James Clark School of Engineering ved University of Maryland fungerer som katalysatoren for forskning, innovasjon og læring av høy kvalitet, og leverer et løfte om at alle nyutdannede vil gå klare til å påvirke de store utfordringene i det 21. århundre. Clark School ligger bare noen få miles fra Washington, DC, og er i sentrum av en konstellasjon av høyteknologiske selskaper og føderale laboratorier, og tilbyr studenter og fakultet tilgang til unike faglige avansementmuligheter med industri- og regjeringspartnere.

  • Richmond, USA

  Enten dine karrieremål inkluderer å engasjere seg i non-profit, høyere utdanning, K-12 eller offentlige enheter, tar VCU School of Education akademiske programmer læring til et nytt nivå. Som den 16. beste offentlige forskerutdanningsskolen og 10. beste online master i utdanning basert på US News and World Report (2023), gjør vi ting annerledes.

  • New York, USA

  Pace University er en privat institusjon med studiesteder i New York City og Westchester County. Med en mangfoldig studentmasse og en forpliktelse til å gi studentene en omfattende utdanning, tilbyr Pace University over 100 programmer på tvers av en rekke disipliner, inkludert business, jus, utdanning, helsevitenskap og kunst. I tillegg til sine akademiske tilbud, har Pace University også et blomstrende campusliv, med mange klubber, organisasjoner og friidrettslag. Med fokus på erfaringsbasert læring og å forberede studentene på vellykkede karrierer, er Pace dedikert til å gi studentene de nødvendige verktøyene og ressursene for å nå målene sine.

  • Port Angeles, USA

  På Peninsula College oppfordrer vårt unike miljø deg til å utforske nye muligheter. Høgskolen er nyskapende og studentsentrert med utmerket fakultet og små klasser. Våre læringsfasiliteter har slående arkitektur og klasserom med avansert instruksjonsteknologi og utstyr. Vi tilbyr internasjonale læringsopplevelser og er aktivt involvert i lokalsamfunnet vårt. Dessuten tilbyr vi mange utenomfaglige muligheter: mesterskapsidrettslag, studentklubber og aktiviteter, og en rekke kulturelle og fine kunstarrangementer gjennom året.

  • Cambridge, USA

  Over 3000+ kurs

  • Daytona Beach, USA

  Spør noen av våre studenter hvorfor de valgte Daytona State College, og de vil fortelle deg om våre topprangerte programmer og grader, kvalitetsfakultet og ansatte som bryr seg, rikelig akademisk støtte, en jevn overgang til universitetene, våre 12 fremragende bachelorgrader programmer, samt morsomme aktiviteter på campus.

  • Chicago, USA

  University of Chicago Booth School of Business er den nest eldste handelshøyskolen i USA og den første til å undervise ledere. Som en intellektuell destinasjon trekker Chicago Booth forskere og studenter fra hele verden til campusene sine i Chicago, London og Hong Kong. Chicago Booths Executive Education-programmer gir personlig, live-online og online utdanning i verdensklasse for globale ledere på tvers av emner, inkludert finans, ledelse, strategi, innovasjon og ledelse. Programmene undervises av Booths anerkjente MBA-fakultet og industrieksperter, og inkluderer skolens Nobelprisvinnende forskning. Booths programmer gir transformative opplevelser for ledere og deres organisasjoner. Hos Booth lærer du ikke hva du skal tenke, men hvordan du skal tenke – du vil dukke opp med varige rammer og tankesett for å hjelpe deg med å trives gjennom hele karrieren. Og ved å fullføre et Executive Education-program, blir du med i Booth Executive Education-nettverket, som representerer over 27 000 ledere i 130 land.

  • Columbus, USA

  LLM-programmet ved Ohio State Moritz College of Law er beregnet på utenlandske akademikere og advokater for å fremme juridisk utdanning og karrieremuligheter ved en av de beste offentlige jusskolene i USA. Moritz College of Law er rangert som nummer 1 i Ohio og den beste. 30th Law School i USA. Law School er også høyt rangert i "spesialitetsprogrammer" av US News & World Report: Alternative Dispute Resolution- #1; Strafferett- #12; Kontrakter/kommersiell lov- #27; Konstitusjonell lov – #21.

  • Washington, USA

  American University utnytter kraften og formålet med stipend, læring og fellesskap for å påvirke vår skiftende verden. Fra bærekraft til sosial rettferdighet til realfag, AUs fakultet, studenter, ansatte og alumner er forandringsskapere. American University ble grunnlagt i 1893 og er en fremtredende, privat institusjon som ligger i nasjonens hovedstad Washington, DC. Med et konkurransedyktig sterkt tverrfaglig fokus, politikkdrevne akademiske programmer og effektfulle studentaktivister og alumner, tilbyr AU mer enn 135 mastergradsprogrammer, fra syv skoler. Et universitet som er lite nok til at du kan føle deg sett og stort nok til å tiltrekke historiske personer til campus for å engasjere samfunnet vårt i viktige spørsmål. American University er kjent for å forberede generasjoner av lærde som fortsetter å bli nasjonale og internasjonale offentlige ledere og endringsagenter i hele vårt globale samfunn.

  • Mesa, USA

  Hva er dine fremtidsdrømmer og mål? Enten du er interessert i å lære engelsk, oppnå en førsteamanuensis eller gå over til et fireårig universitet, er vår førsteprioritet å hjelpe deg med å lykkes! Mesa Community College er anerkjent som en av de 150 beste samfunnshøgskolene i USA, og er et innbydende, globalt fellesskap som tiltrekker seg studenter fra nesten 60 land rundt om i verden!