Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Introduksjon

ADG Business School er en skole ved fakultetet for økonomi og økonomi ved Steinbeis University. Som sådan tilbyr vi jobbintegrerte og praksisorienterte kurs med bransjefokus samt praksisrelevant forskning. Enten Bachelor eller Master - den ADG Business School gir deg presise kvalifikasjoner for utfordringene i fremtiden og gir opplæring for ansvarlig forvaltningsoppgaver.

Som et universitet for verdiorientert økonomi, vi er avhengige av megatrendene for våre kurs, dvs. emner som transformasjon, innovasjon, endring, digitalisering - og alltid med fokus på samarbeids verdier og med en forståelse av næringslivet. Dette inkluderer spørsmål som generelt samfunnsansvar , bærekraft og innovasjon.

Kursene våre er bransjefokuserte, profesjonelle, integrerte og praktiske - og å forsømme uten det akademiske kravet. Tilstedeværelser veksler med selvlæringsfaser. For å sikre at våre studenter har til å utforme vellykket til tross for høyt stress i jobben nok fleksibilitet til sine studier. Alle kursene som tilbys er programmer ved Steinbeis Universitet og gjennomføres i samsvar med ordre fra Steinbeis University.

En utmerket fakultetet, statlig anerkjennelse og akkreditering samt omdømmet til en av de største private universiteter i Tyskland - den Steinbeis University - taler for oss.

Steder

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Spørsmål