Keystone logo
Albion College

Albion College

Albion College

Introduksjon

Albion College er en bachelor, liberal arts institusjon forpliktet til akademisk fortreffelighet. Vi er læringssentrerte og anerkjenner at verdifull læring finner sted i og utenfor klasserommet, på og utenfor campus. Vi forbereder elevene til å omsette kritisk tanke til handling.

Albion College forbereder dristige, målrettede studenter til å handle.

Vi er en nasjonalt anerkjent liberal arts-skole med sterke bånd til lokalsamfunnet vårt. Studentene våre forfølger lidenskapene sine samtidig som de får en sann forståelse av verden. De lærer å gjøre kritisk tanke om til meningsfull handling. Fakultetet vårt gjør mentorskap til deres høyeste prioritet. Vi prioriterer å bygge en tilhørighetskultur som gir plass til alle. Albion-studenter uteksamineres klare til å trives i givende karrierer, leve meningsfylte liv og bidra til å bygge en bedre verden.

Vårt formål

Albion College er forpliktet til liberal utdanning innen kunst og vitenskap. Vi tror at en slik utdannelse gir enkeltpersoner mulighet til å leve liv med konstruktiv hensikt og prestasjon, beriket av tilliten og gleden som kommer fra å tenke logisk, fantasifullt og menneskelig. I lys av denne visjonen søker vi å skape og vedlikeholde, i et boligmiljø, et støttende, intellektuelt stimulerende samfunn som viser og premierer nysgjerrighet, kreativitet, dissens og mangfold.

Vi tror på den grunnleggende verdien av en bred eksponering for intellektuelle og kunstneriske prestasjoner, for det beste som har blitt tenkt og sagt om verden og vår plass i den. En Albion College utdanning introduserer studentene til klassiske metoder for analyse, tolkning og argumentasjon; å utfolde vitenskapelig undersøkelse av den fysiske verdens natur; til måtene som samtidige debatter stammer fra og utvider en historisk, men kontinuerlig dialog om varige spørsmål.

Ved Albion College inviterer vi studenter til å delta i pågående samtaler sentrert om deres kulturelle arv, men likevel lydhøre for globale bekymringer. Vi tror våre studenter vil finne sine egne stemmer ved å ta hensyn til de fineste uttrykkene for vestlige og andre intellektuelle og spirituelle tradisjoner. Langt fra å invitere til en passiv aksept av slike tradisjoner, oppfordrer vi elevene til å stille spørsmål ved og utfordre dem, til å vurdere etisk de sosiale brukene de tjener og målene de forfekter. Etter vårt syn er liberal utdanning en utdanning i aktivt medborgerskap og service.

Undervisning og læring er sentralt i vårt oppdrag. Dette betyr at mens fakultetet er produktive i vitenskapelige og kreative bestrebelser, er deres primære forpliktelse å undervise – spesifikt, å fremme det intellektuelle engasjementet og veksten til studentene. Det primære ansvaret til studentene ved Albion College er å utvikle mestring av metodene som kunnskap er tilegnet, kritisk evaluert og brukt på riktig måte. Vi tror at en slik vektlegging forbereder studentene på en levetid med læring og et mangfold av mulige karrierer ved å utvikle deres brede resonnement-, skrive- og taleevner. Mens klasserommet er kjernen i vårt utdanningsoppdrag, mener vi at hele høyskolesamfunnet bør ta del i læringserfaringene som finnes i boligmiljøet vårt og gjennom involvering i muligheter og opplevelser utenfor klasserommet, inkludert de i byen Albion .

Ved å rekruttere nye medlemmer til høyskolesamfunnet søker vi menn og kvinner med intellektuelt løfte fra ulike rase-, klasse-, etniske og geografiske bakgrunner, hvis perspektiver kan bidra til en prosess med gjensidig utdanning innenfor og utenfor læreplanen. Dette målet kan best oppnås i et miljø der individer verdsetter forskjeller og går i konstruktiv dialog mot felles mål. Ved å forfølge vårt utdanningsoppdrag, tror vi at alle medlemmer av Albion-samfunnet vil vokse i kapasitet til å arbeide, leve og tjene effektivt sammen med andre.

Campus funksjoner

Utforsk alt campusen vår har å tilby, fra toppmoderne laboratorier til 140+ hektar med stier, skog og jordbruksland.

Høydepunkter

Med nesten 600 dekar å utforske, er det noe for enhver smak.

Whitehouse natursenter

Vi kaller det det grønneste klasserommet på campus, og det er det eneste med en elv som renner gjennom. Whitehouse Nature Center er 140 dekar med utendørs utdanning, og det kommer komplett med et besøkssenter som huser et klasserom, dyrelivsobservasjonsrom og levende utstillinger av lokale krypdyr og amfibier.

Ludington Center

Ludington Center, som ligger i hjertet av Albion sentrum, er et fellesskapsområde for Albion College og byen Albion. Ludington Center er hjemmet til Albion College Institutes og Career and Internship Center.

The Held Equestrian Center

Nancy G. Held Equestrian Center spenner over 340 dekar og er det eneste ridesenteret på campus ved en privat høyskole i Michigan. Enten du er en fremtidig kardiolog som ønsker å ri en hest for første gang eller en livslang rytter, vil du finne muligheter til å ri og konkurrere.

Dow rekreasjons- og velværesenter

Dow rekreasjons- og velværesenter samler 18 000 kvadratmeter med utdannings- og rekreasjonsfasiliteter. Det inkluderer Ungrodt Tennis Center, Dean Aquatic Center og den nylig utvidede trenings- og studentaktiviteten Serra Fitness Center.

Stockwell-Mudd biblioteker

Stockwell-Mudd-bibliotekene ligger på Academic Quad, og inkluderer Albins trykte og elektroniske samlinger sammen med en gruppe, interaktive og private studierom, College-arkivene og spesielle samlinger, og Read Between the Grinds Cafe og Cutler Center for Studentsuksess.

Etter tallene

574 dekar

Å utforske, inkludert Whitehouse Nature Center og Equestrian Center

18 000 kvadratmeter

Av trenings- og fellesskapsrom på Dow rekreasjons- og velværesenter

14 Boligbygg

Hvor du kan bygge ditt hjem og finne samfunnet ditt

  Studentuttalelser

  Steder

  • Albion

   611 E. Porter St., 49224, Albion

   Spørsmål