Keystone logo
© ©ARU
Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Anglia Ruskin University

Introduksjon

ARU er et innovativt globalt universitet med studenter fra 185 land som kommer for å studere hos oss. Vi har nok en gang blitt kåret til en av de 350 beste institusjonene i verden i The Times Higher Education World University Rankings 2021 - og et av de 40 beste universitetene i Storbritannia.

Samfunnet vårt er utrolig viktig for oss, og vi er stolte av rollen vi spiller i byene våre og regionen i bredden - inkludert den positive effekten på arbeidsplasser og lokal økonomi.*

Studenter, bedrifter og partnere drar nytte av enestående fasiliteter, som inkluderer vår nye School of Medicine i Chelmsford, og Science Center i Cambridge. Mange av våre fasiliteter, aktiviteter og arrangementer er åpne for det bredere samfunnet.

Hvorfor velge ARU?

Det er mange grunner.

Ambisjon

Vi er ikke bare faglig ambisiøse for oss selv, men for studentene våre.

Vi har blitt kåret til en av de 350 beste institusjonene i verden på Times Higher Education World University Rankings 2021, for femte år på rad - og et av de 40 beste universitetene i Storbritannia. Vi er også oppført i topp 10 for sosial inkludering i The Times Good University Guide 2021.

Studentene er i hjertet av universitetet vårt, og vi er glade for at våre sisteårsstudenter også vurderer sin utdanningserfaring høyt

Fortreffelighet

Vi ble kåret til Storbritannias ledende universitet for utdannings- og idrettsvitenskapelige kurs i 2021 Guardian League Table. Vi er spesielt glade for å være et av Guardians 20 beste universiteter i Storbritannia for "Value added", som måler hvor godt vi støtter våre studenter, uansett bakgrunn, for å oppnå sitt potensial.

I tillegg til dette anerkjenner vår Teaching Excellence Framework (TEF) Silver-pris kvaliteten på kursene våre og høye nivåer av studenttilfredshet.

Samarbeid

Vi er et sted hvor samarbeid, forskning og vitenskapelig aktivitet informerer alt vi gjør. Mange av kursene våre er anerkjent av industrien og et stort antall er profesjonelt akkreditert, noe som gjør studentene våre karriereklare.

Hvert år hjelper vi også 2000 bedrifter med å vokse med praktikanter, opplæring, forskning og samarbeidsprogrammer.

innvirkning

Vi er målbevisste, utfordrende og nysgjerrige på vår verden. Vår akademiske fortreffelighet har blitt anerkjent av Storbritannias finansieringsorganer for høyere utdanning, med 12 områder klassifisert som å generere verdensledende forskning. Vi leverer effektfull forskning som takler presserende problemer og utgjør en forskjell, fra å redde liv til å spare vann.**

Bedriften

Mens hodet vårt er fullt av ambisjoner, er føttene plantet i verden rundt oss. Vi er stolte av å være like initiativrike som vi er innovative og pleie disse egenskapene hos studentene våre, med mentorskap, støtte og oppstartsfinansiering som tilbys gjennom Anglia Ruskin Enterprise Academy.

Entusiasme

Vår rene kan-gjøre-holdning skiller oss fra andre. Vi opplever at entusiasmen er smittsom, lar resultatene tale for seg selv og er det eneste britiske universitetet som blir kåret til en global "stigende stjerne". ***

* Forskning utført av Hatch Regeneris for University and College Union, 2020

** Research Excellence Framework (REF) 2014

*** Konsulenter for høyere utdanning Firetail, tabell publisert i Times Higher Education, august 2016

Vår historie

Historien vår starter i 1858 da kunstkritikeren, beskytteren og filantropen John Ruskin åpnet Cambridge School of Art. Kunstskolen vokste til å bli Anglia Ruskin University , forkortet til ARU, og den er fortsatt i hjertet av vår moderne campus i Cambridge.

Blir ARU

Gjennom årene har en rekke høyskoler og institutter blitt en del av ARU. De inkluderer Cambridgeshire College of Arts and Technology (CCAT) og Essex Institute of Higher Education (tidligere Chelmer Institute-selv dannet fra Mid-Essex Technical College og Brentwood College of Education). Først kombinerte disse høyskolene seg til å bli Anglia Polytechnic, og deretter Anglia Polytechnic University i 1992.

En nasjonal og internasjonal tilstedeværelse

I tillegg til de fire hovedcampusene våre, har vi en rekke partnerinstitusjoner i Storbritannia og i utlandet, noe som gir deg muligheten til å studere for en ARU -kvalifisering i nærheten av hjemmet. De første partnerskapene ble dannet på begynnelsen av 1990 -tallet.

Vårt internasjonale kontor, opprettet i 1992, fremmer ytterligere lenker og sørger for at våre internasjonale studenter får den støtten og informasjonen de trenger.

kurs

Vår tidlige ekspertise innen kunst og utdanning har utvidet seg, og i dag tilbyr vi kurs innen databehandling og teknologi, ingeniørfag, juss, business, økonomi, biovitenskap og mer.

Vi har vært ledende innen helse og sosial siden 1992 da sykepleierutdanningen ble overført fra lokale helsemyndigheter til ARU. I tillegg til våre tre høyt ansette sykepleiekurs, utdanner vi jordmødre, ambulansepersonell, operasjonsavdelingsutøvere og sosionomer.

Selvfølgelig er kunst og utdanning fortsatt viktig for oss. Vi trener fagfolk i tidlige år på Chelmsford-campus og ved vår partnerhøgskole i Peterborough. Vår MA Children's Book Illustration er et verdenskjent kurs som bygger på den lange tradisjonen til Cambridge School of Art. Vi har også omfavnet variasjoner fra det 21. århundre på våre mer tradisjonelle kunstkurs – inkludert dataspillkunst og musikkteknologi.

Rangeringer

Undervisningskompetanse Ramme Sølvpris

Vi er glade for å holde en TEF Silver-pris, som gjenspeiler den høye kvaliteten på undervisningen levert av våre talentfulle medarbeidere.

Vår TEF Silver-pris betyr at vi leverer høykvalitets undervisning, læring og resultater for våre studenter og konsekvent overgår strenge nasjonale kvalitetskrav for høyere utdanning i Storbritannia. Vi er spesielt glade for at vår vurdering fremhevet svært høye nivåer av studenttilfredshet og at de fleste av våre elever oppnår gode resultater.

Personalet lærer kvalifikasjoner og anerkjennelse

Våre akademiske lærere er blant de mest kvalifiserte og anerkjente i landet.

 • I følge tall levert av Higher Education Academy (HEA), i 2017-2018 var andelen av lærerne våre som ble anerkjent av HEA over 78 %, mot et sektorgjennomsnitt på 42 %.
 • De siste tallene (2015-16) fra Higher Education Statistics Agency (HESA) plasserer oss blant de 16 beste institusjonene i England for prosentandelen av ansatte som har en lærerkvalifikasjon: 76 % mot et sektorgjennomsnitt på 51 %.
 • I april 2019 vant Sian Shaw og Louise Jenkins fra FHEMS det beste transformasjonsprosjektet ved eAssessment Awards for sitt arbeid med MyKnowledgeMap om digital transformasjon av praksisvurdering.
 • I september 2018 vant Senior Learning Technologist Paul Driver den prestisjetunge Association for Learning Technology Learning Technologist of the Year-prisen for sitt innovative arbeid med virtuell virkelighet her ved ARU.
 • I juni 2017 ble Dr Zoë Bennett overrakt Lanfranc Award for Education and Scholarship for hennes 'enestående bidrag til teologisk utdanning i East Anglia og utover'.
 • En rekke av våre akademiske lærere/tilhengere av læring har lykkes med å oppnå universitetsundervisningsstipend for den fremragende undervisningen.
 • I desember 2017 ble Dr Mat Timmis akkreditert av British Association for Sport and Exercise Science (BASES) for anvendt sport/treningsvitenskapspedagogikk og er en av en håndfull mennesker i landet som har oppnådd denne prisen.

Utmerkelser og anerkjennelse

Vi er vinnere

I 2020 ble vi kåret til et av de 350 beste universitetene i verden for femte år på rad – og et av de 40 beste i Storbritannia.

Samtidig ble vi kåret til Storbritannias ledende universitet for utdannings- og idrettsvitenskapelige kurs i 2021 Guardian League Table. Vi er spesielt glade for å være et av The Guardians topp 20 britiske universiteter for "Value added", som måler hvor godt vi støtter studentene våre, uavhengig av bakgrunn, for å oppnå potensialet deres: en refleksjon av vår forpliktelse til å tilby inkluderende læringsmiljø.

Dette følger priser for kvaliteten på læringsfasilitetene våre, og innvirkningen vi gjør på studentenes ansettelsesevne, ledelse og lederegenskaper.

Våre sisteårsstudenter har også vurdert sin utdanningserfaring – inkludert undervisning, faglig støtte, vurdering og tilbakemelding – høyt i National Student Survey.

Campus funksjoner

Fire hovedområder

I tillegg til Cambridge har vi campus i Chelmsford, London og ARU Peterborough. Campusen vår i Chelmsford lå opprinnelig i sentrum, men flyttet til et nytt spesialbygd område i 1992. I dag finner du våre slående, moderne bygninger plassert ved elven i byens universitets- og innovasjonskvarter. I mellomtiden åpnet campusen vår ved ARU Peterborough i 2011. Det er et dedikert helse-, sosial- og utdanningssted hvor vi trener mange av regionens sykepleiere og sosialarbeidere.

I 2015 var vi glade for å introdusere et nytt campus i hjertet av London, hvor studentene studerer fag inkludert business, jus og finans på lavere og høyere nivå.

Vi har investert over £115 millioner på campusene våre de siste årene. Cambridge dro fordel av en større ombygging i 2011, og i 2014 fullførte vi arbeidet med vårt dedikerte helsevesen i Young Street. Det huser state-of-the-art laboratorier for kliniske ferdigheter, inkludert falske sykehusavdelinger. Young Street er også hjemmet til vårt spesialiserte musikkterapisenter. I 2018 åpnet vi et helt nytt Vitensenter og en Jussklinikk.

I mellomtiden, i Chelmsford, har vi startet et ambisiøst utviklingsprogram. I 1995 åpnet Hennes Majestet Dronningen den passende navngitte Queen's Building, hjemmet til Universitetsbiblioteket. Den har siden fått selskap av (blant andre) vår iøynefallende Lord Ashcroft-bygning; Sawyers Building med sine SuperLabs; Michael Salmon Building, som huser banebrytende medisinske simuleringssuiter; og Arise Chelmsford, som tilbyr laboratorier, verksteder og kontorlokaler til små bedrifter innen medisinsk og avansert ingeniørfag. Den siste betydelige utviklingen i vår School of Medicine, som åpnet i september 2018, er opplæring av regionens fremtidige leger i et spesialbygd rom med toppmoderne ferdighetsfasiliteter.

Med blikket mot fremtiden er vi stolte over å være med på å etablere ARU Peterborough – et helt nytt universitet for byen som åpner dørene i september 2022.

  Stipend og finansiering

  Visumkrav

  Hvordan søke og visumstøtte

  For å søke på et av våre engelskkurs, fyll ut et søknadsskjema. Du finner søknadsskjema på de enkelte kurssidene.

  Opptaksprosess

  Forutsatt at du oppfyller opptakskravene for kurset ditt – og immigrasjonskravene – vil vårt internasjonale opptaksteam vanligvis sende deg et betinget tilbud.

  Hvis tilbudet ditt er betinget, betyr det at vi fortsatt trenger noen dokumenter eller betaling. For eksempel:

  • en kopi av passet ditt
  • en kopi av din engelske kvalifikasjon
  • gradsutskrifter eller referanser (hvis du går videre til et akademisk kurs)
  • kursinnskudd
  • full kursavgift
  • bekreftelse på at du ønsker å akseptere plassen din.

  Hvis du er interessert i vårt pre-sessional-kurs (eller pre-sessional-kurs ved ARU College) må du ta en Secure English Language Test (SELT) fra et godkjent testsenter.

  Når vi har din betaling og dokumenter (som oppfyller kurskravene), vil tilbudet ditt bli gjort ubetinget. Vi vil deretter behandle visumbrevet ditt. Vi kan kontakte deg på dette stadiet.

  Hvis du kommer fra et land i EU eller European Economic Association (EØS), trenger du ikke visum.

  Steder

  • Cambridge

   Anglia Ruskin University, East Rd, Cambridge CB1 1PT, , Cambridge

  • Chelmsford

   Bishop Hall Ln, Chelmsford CM1 1SQ, , Chelmsford

   • Peterborough

    University House, Swain Ct, Peterborough PE2 9PW, , Peterborough

    • London

     19 Charterhouse St, London EC1N 6RA, , London

     Spørsmål