Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Introduksjon

Ved Arden University tror vi at alle, overalt har rett til å oppnå livs- og karrierefordelene som høyere utdanning kan gi. Vi er dedikerte til å gjøre universitetsopplevelsen praktisk og tilgjengelig for ambisiøse og motiverte mennesker som deg, og det er grunnen til at vi er det raskest voksende universitetet i Storbritannia*.

Vårt oppdrag er å koble voksne elever som deg med studiemuligheter for høyere utdanning som gir deg verktøyene du trenger for å oppfylle dine karriere- og livsmål. Vi utfordrer konvensjonelle oppfatninger av gradsstudier ved å tilby fleksible, yrkesrettede kurs med timeplaner og læringsmuligheter som passer rundt dine livsforpliktelser.

Arden University har syv moderne studiesentre over hele Storbritannia i noen av landets mest mangfoldige og blomstrende byer, inkludert London, Birmingham, Leeds og Manchester.

I 2024 rangerte CEO Magazine vår Executive MBA som den beste i sin klasse i Storbritannia og blant de ti beste Executive MBAene globalt. Vår standard MBA ble også kåret til blant de ti beste MBA-kursene i Europa og nummer 2 i Storbritannia . CEO Magazine rangerer MBAer årlig basert på kriterier inkludert fakultetets kvalitet, internasjonalt mangfold, akkreditering og internasjonal eksponering.

*Flere førsteårsstudenter i Storbritannia 2015-2021 enn noe annet universitet (HESA-data)

235834_Arden_badges.png

akkrediteringer

Mange av programmene våre er akkreditert av internasjonalt anerkjente fagorganer, noe som sikrer høye kvalitetsstandarder og gir tilgang til ekstra ressurser for din karrieresuksess.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Hvorfor studere med Arden?

Studer en moderne grad i Storbritannia

Å studere med Arden i Storbritannia tilbyr en moderne måte å lære på som gir deg fordelene ved campuslivet sammen med fleksibiliteten til å tilpasse studiene dine rundt dine andre livsforpliktelser. Du vil bruke to dager i uken på å delta på forelesninger ved ditt valgte studiesenter i Storbritannia, noe som gir deg friheten til å velge når og hvor du skal gjennomføre resten av din selvstyrte nettstudie.

Fokus på ansettbarhet

Alle våre programmer er designet med din karriere i tankene. Våre veiledere er investert i din suksess både i og utenfor kursene våre, og våre programmer inkluderer muligheter til å bruke praktiske ferdigheter i individuelle moduler og fullføre et uavhengig forskningsprosjekt. Som Arden-student kan du dra nytte av ressursene i vår dedikerte karriereportal:

 • CV-byggherre
 • Intervju simulator
 • Global jobbsøkemotor
 • Råd fra arbeidsgivere
 • Bonuskurs i forretningsferdighet

Anvendte ferdigheter

Når du er ferdig med graden din fra Arden University, vil du:

 • Har vist din evne til å lære og løse problemer i ditt fokusområde
 • Ha en grundig forståelse av fagstoffet ditt
 • Være i stand til å ta en beslutning om hvordan du skal administrere karriereplanleggingen din som et resultat av modulene dine
 • Ha overførbare ferdigheter som vil maksimere din ansettelsesevne og karrierepotensial

Studieressurser til fingerspissene

 • Tusenvis av nøye håndplukkede bøker og tidsskrifter tilgjengelig i nettbiblioteket vårt
 • Enkelt nedlastbart materiale
 • Tilgjengelig på alle enheter, også offline
 • Studieinnhold i ditt eget tempo

184044_manservice700.jpg

Campus funksjoner

  Opptak

  Steder

  • Coventry

   Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   Spørsmål