Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Introduksjon

International College

Vår høyskole er født fra konkrete synergier mellom verden av høyere utdanning og bedriftskonteksten. Dette gjøres for å utvikle nye paradigmer og modeller i Global Education, og derfor er en av våre hovedprioriteringer å skape en virkelighet basert på samarbeid, praksisplasser og internasjonale relasjoner.

Vi tar sikte på å strukturere høyere utdanningsprogrammer med egenskaper som forbereder studentene våre for et marked definert av raske og mange endringer i veksttrender. Våre kandidater vil forhåpentligvis bli ledere som er i stand til å gripe disse mulighetene gjennom en bred visjon som strekker seg langt utover nasjonale grenser, og når verdensomspennende partnerskap og nettverk.

Det er derfor høyskolen vår tilbyr opplærings- og praksismuligheter i forskjellige land og gir dem viktige partnerskap med ledende selskaper og viktige forskningssentre.

Akkreditert institusjon

ACS – ASOMI College of Sciences er en akkreditert høyere utdanningsinstitusjon, grunnlagt for å utvikle innovative modeller og løsninger innenfor den akademiske konteksten, fremme læringskapasitet orientert mot en treningsopplevelse støttet av effektive verktøy og sette studenten som en reell hovedperson i sentrum av opplæringsvei, som forbereder ham/henne til å bli en vellykket profesjonell.

Oppdrag

ACS – ASOMI College of Sciences har som oppgave å fremme møtet mellom den akademiske og den praktiske verden ved å fremme samsvar mellom disse to aspektene/realitetene. Det gir derfor markedsorientert tilberedning av høy kvalitet. Dette er gjort mulig takket være nettverket utviklet av ACS – ASOMI College of Sciences , et panel av svært kompetente lærere med en profesjonell og akademisk bakgrunn med konkret erfaring og relevans.

Syn

Visjonen til ACS College of Sciences fremhever engasjementet på internasjonalt nivå som har gjort det i stand til å utvikle en rekke opplærings- og profesjonelle muligheter for studentene. De kan delta på forskjellige campuser og arenaer i Europa, for å komme i kontakt med dusinvis av partnere og samarbeid samt for å delta i flere internasjonale praksismuligheter. Opplæringstilbudene ved ACS College of Sciences strekker seg til ulike områder som helse, næringsliv, juss og digital innovasjon.

Vårt mål

Målet er å gi nyttige verktøy for den faglige og faglige utviklingen til hver student, og dette skjer gjennom konstant oppmerksomhet på hver enkelt student slik at hver ressurs er fokusert på å realisere sitt fulle potensial. Mentor- og veiledningsprogrammene som er tilgjengelige for studenter er strukturert for å støtte og inspirere dem til å bygge en verdifull rolle i samfunnet som fører dem til personlig så vel som profesjonell oppfyllelse.

Steder

  • Pembroke

    Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

    Spørsmål