Keystone logo
Assiniboine Community College

Assiniboine Community College

Assiniboine Community College

Introduksjon

Eksepsjonelle læringsopplevelser i over 55 år

Assiniboine Community College har gitt eksepsjonelle læringsopplevelser i over 55 år. For både ansatte og studenter, tilbyr Assiniboine læringsmiljøer uten sidestykke og reagerer godt på kravene og kravene til arbeidsmarkedet i Manitoba. Her følger instruktørene filosofien "lær ved å gjøre", og kombinerer teori med praktisk læring i klasserom, laboratorier, kjøkken, butikker, felt og høyskolens bærekraftige drivhus. Vi er en akkreditert høyskole med provinsen Manitoba.

Vi tilbyr over 50 unike sertifikat-, diplom- og avanserte legitimasjonsprogrammer på tvers av en rekke fagområder, inkludert kulinarisk kunst og gjestfrihet, næringsliv, jordbruk og miljø, helse- og menneskelige tjenester, handel og teknologi. Vi leverer også lærlingprogrammering i en rekke dyktige fagdisipliner.

Våre Victoria Avenue East campus, North Hill campus (Len Evans Center for Trades and Technology, Manitoba Institute of Culinary Arts, and the Sustainable Greenhouse) og Adult Collegiate ligger i Brandon. Parkland-campusen vår ligger i Dauphin, Manitoba. På vårt Winnipeg-campus leverer vi vårt praktiske sykepleierprogram og kurs for videre studier. Assiniboine College fortsetter å samarbeide med dusinvis av samfunn og organisasjoner over hele provinsen for å levere stedbasert utdanning og opplæring hvert år.

Steder

  • Brandon

    Victoria Avenue East,1430, R7A 2A9, Brandon

    Programmer

    Spørsmål