Keystone logo
Atlântica - Instituto Universitário Grad i maskinteknikk
Atlântica - Instituto Universitário

Grad i maskinteknikk

Barcarena, Portugal

3 Years

Portugisisk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6 000 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Maskinteknikk er en profesjonell aktivitet som består av unnfangelse, design, produksjon, kontroll og styring av produkter, prosesser, utstyr og energi- og teknologiske systemer. Det oppnås gjennom anvendelse av teoretisk, praktisk og eksperimentell kunnskap, innrammet av begrensninger av økonomisk, sosial, etisk og miljømessig natur.

Gitt mangfoldet i opplæringen, har mekaniske ingeniører muligheten til å tilpasse seg dagens industrielle innovasjoner, som digitalisering, automatisering og industriell robotikk, samt innføring av ny teknologi og nye materialer som oppstår i dagens industrielle gjenoppblomstring. i Portugal og Europa, under navnet Industry 4.0.

Den høye graden av vitenskapelig og pedagogisk kvalitet hos lærerne på Atlântica, med solid kunnskap innen maskinteknikk, materialer og luftfart, og supplert med områdene ledelse og informasjonsteknologi, vil fremme solid læring innen dette kunnskapsområdet . Denne opplæringen vil bidra til en evne til å løse problemer i de forskjellige aspektene av ingeniørarbeid ved hjelp av nye materialer, ny teknologi i innovative produkter, og skape fremtidige fagpersoner som vil demonstrere teknisk og faglig ledelse, allsidighet og evnen til å jobbe i tverrfaglige team.

Læreplanstrukturen ble opprettet med tanke på den europeiske og internasjonale konteksten, for å garantere tilbud og kvalitet på utdanningen tilsvarende den som praktiseres i de beste nasjonale og internasjonale universitetene. Og det ble hovedsakelig opprettet for å tilpasse seg de innovative fagområdene som landet mangler og som er i akselerert utvikling, slik det er trening i nye materialer og nye teknologier som introduseres i dette kurset og som er ekstremt viktig ansvar til det portugisiske samfunnets behov for industriell utvikling.

Studiesyklusen i maskinteknikk ved Atlântica har som mål å:

 • Å trene ingeniører med tekniske og vitenskapelige ferdigheter som gjør det mulig for dem å lykkes med å utføre sitt arbeid innen maskinteknikk i prosjektkontorer og i industrielle miljøer;
 • Å gi studentene bred kunnskap om det omfattende maskintekniske området, i stand til å løse problemer i industriområder, og å tilpasse seg tverrfaglige team;
 • For å bidra til å forbedre personalets kvalifikasjoner innen ingeniørfag, siden det i et samfunn i kontinuerlig utvikling er det nødvendig å tilpasse seg nye utfordringer.

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Degree i maskinteknikk
  • Madrid, Spania
 • BIng i luftfartsteknikk
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • BIng i luftfartsteknikk - romteknologi
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland