Keystone logo
Bar-Ilan University Tverrfaglig BA i jødiske studier
Bar-Ilan University

Tverrfaglig BA i jødiske studier

Ramat Gan, Israel

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

ILS 13 500 / per year *

På universitetsområdet

* årlig undervisning for internasjonale bachelorstudenter som ikke er israelske statsborgere er ca. 13 500 kroner pluss tilleggsavgifter

Introduksjon

Vårt tverrfaglige program undervist utelukkende på engelsk, og tilbyr fire hovedkonsentrasjoner der studentene kan velge mellom introduksjonskurs og avansert nivå. Dette er bibel, jødisk historie, jødisk filosofi og land av israelsk studier og arkeologi. Programmet inkluderer også et stort utvalg valgfag fra andre avdelinger ved fakultetet for jødiske studier, for eksempel Talmud, hebraisk og semittiske språk, hebraisk litteratur, jiddisch og ladino, jødisk kunst og studier i Midtøsten. Avdelingen lar studentene lage individuelle læreplaner, som best gjenspeiler deres interesser innen jødiske studier.

Studentene kan registrere seg for en dobbel-major i vår avdeling, kombinere sitt program med engelsk litteratur eller kommunikasjon (også på engelsk) eller med et annet bachelorprogram gitt på hebraisk (for de med riktig hebraisk nivå). Studenter som ønsker å registrere seg for Jewish Studies -programmet som en utvidet enkeltfag, bør kontakte den tverrfaglige avdelingen.

Instituttet tilbyr også et æresprogram kalt "Cramim", undervist på hebraisk, som er åpent for kandidater med spesielt høy score. Interesserte kandidater inviteres til å kontakte avdelingen.

Karrieremuligheter

Jødiske studier inkluderer et stort utvalg av forskjellige emner, og skaper en mangesidig mosaikk av tradisjoner, som sammen danner grunnlaget for vår sivilisasjon. I en stadig mer kompleks verden er evnen til å håndtere forskjellige kunnskapsfelt og forskjellige tenkemåter en uvurderlig ressurs. Våre kandidater er velkomne overalt som omfavner kritisk tenkning, evaluerer og integrerer tekster, prosesser og relasjoner.

Kjernekrav

  • 37 studiepoeng i jødiske studier, som inkluderer universitetskvoten for grunnleggende jødiske studier*
  • 25-27 studiepoeng i studentens andre hovedfag (kommunikasjon, engelsk, etc.)
  • Opptil 3 studiepoeng i generelle studier **
  • Engelsk som fremmedspråk ***

*Alle studenter ved Bar-Ilan må ta 10 studiepoeng grunnleggende jødiske studier. Disse studiepoengene dekkes av programmet vårt.

** Hvis studentens dobbeltfag ikke utgjør opptil 64 studiepoeng. Generelle studier -kurs er alle kurs som tilbys (mer enn 6000) ved universitetet som ikke er relatert til studentens hovedfag og ikke er grunnleggende jødiske studier. Studenter med riktig nivå på hebraisk har lov til å ta kurs i hebraisk, hvis de velger det.

*** Avhengig av deres engelskspråklige testresultater kan det hende at elevene må ta flere klasser i engelsk som fremmedspråk. Studenter som ble uteksaminert videregående skole i engelsktalende land er unntatt.

  • Programlengde: 3 år
  • Undervisningsspråk: Engelsk
  • Søknadsfrist: 30. juli 2021

Opptakskrav

GPA 3.1 eller nyere.

GPA 3.3 eller nyere for frafallelse av SAT -eksamen.

SAT 1100 eller høyere, hvorav EBRW er 600 eller høyere.

Hvordan søke

1. Send inn søknaden

Logg inn på BIUInternational Online Applicant Portal, og fyll ut søknadsskjemaet ditt.

Du må betale et ikke-refunderbart søknadsgebyr hver gang du søker.

2. Send utskrifter og vitnemål

Søkere må sende i offisielle kopier av deres transkripsjoner og deres videregående diplom / matrikuleringsbevis. Studenter i sitt siste studieår kan sende inn et delvis transkripsjon, og bli akseptert i påvente av mottak av sluttutskrift og diplom.

Mens beslutningsprosessen kan fremskyndes ved å laste opp digitale kopier av de nødvendige dokumentene i søkerportalen, må originale kopier sendes direkte til vårt kontor.

3. Send testpoeng

Poeng fra SAT, ACT eller Psychometric, kreves for innleggelse og må sendes direkte fra testbyrået. Studenter som har tatt samme eksamen flere ganger, vil bare ha de beste poengsumene som blir vurdert.

4. Last opp ID og passfoto

Søkere må laste opp eller sende en kopi av den første siden av passet eller Teudat Zehut, og et nylig 2 "x2", passfoto av seg selv.

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål