Keystone logo
Barry University College of Arts and Sciences BIOKJEMISPESIALISERING: Bachelor i vitenskap (BS) i kjemi
Barry University College of Arts and Sciences

BIOKJEMISPESIALISERING: Bachelor i vitenskap (BS) i kjemi

Miami Shores, USA

43 Hours

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bachelor of Science grad i kjemi med en biokjemi spesialisering gir studentene en sterk bakgrunn og forberedelse i dagens praksis i biokjemiske prosesser. Denne opplæringen forbereder studentene på høyere studier i biokjemi, før-profesjonelle felt som pre-medisin, pre-dental, pre-veterinær og ansettelse i både farmasøytisk og bioteknologisk sektor og kjemiundervisning. Graden krever et grundig grunnlag i kjemi med ekstra biologi, fysikk og kalkulasjonskurs for å fullføre den pedagogiske forberedelsen.

Studenter som er interessert i kandidatstudier i biokjemi, oppfordres sterkt til å velge CHE 356, 357 og 366 for en del av deres valgfagskurs. Mange forskerskoler krever et semester eller et år (avhengig av skolen) for fysisk kjemi.

Gjennom programmet vårt vil du få kunnskap og opplæring i de fire underdisiplinene i kjemi: organisk, uorganisk, analytisk og fysisk. Du vil også ha tilgang til våre høyteknologiske laboratorier, lære riktig labteknikk, instrumentering, kjemisk avfallshåndtering / laboratoriesikkerhet, etikk, profesjonell kommunikasjon og dataanalyse.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Bachelor of Science (BSc) i kjemi
    • Dubuque, USA
  • Bachelor of Science in Chemistry
    • Abilene, USA
  • Bachelor of Science i kjemi
    • Bolivar, USA