Keystone logo
bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

Introduksjon

Fremtiden din er vår nåtid.

Som en del av sin internasjonale ekspansjon åpner bbw Hochschule, med avdelinger i India og Kina, den italienske avdelingen i Venezia under navnet bbw Italy.

bbw Hochschule er et lovlig anerkjent privat universitet og er sertifisert av det tyske utdanningsdepartementet med bachelor og mastergrad gyldig i hele Europa; store multinasjonale selskaper er til stede både i styret og som en del av den vitenskapelige komiteen for å styre kursinnholdet i retning av nåværende og fremtidige arbeidsmarkedskrav, og som et plasseringsnettverk for praksisplassene som inngår i studiet.

bbw Hochschule startet sin virksomhet i Berlin i 2007 med mål om å være en sterk akademisk partner for økonomien i Berlin og Brandenburg. bbw har vokst raskt ved å designe kurs for å møte behovene til lokale bedrifter. På bare ti år har det blitt det største private universitetet i regionen. Denne veksten har blitt drevet av en urokkelig forpliktelse til den akademiske utviklingen til våre studenter.

Noen styrepartnere: Siemens, Bombardier Transportation, Daimler, Holiday inn, Tui Cruise Otis, Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, asr Allianz, DB Engineering Consulting, DB Mobility Logistics.

bbws blanding av praktisk og teoretisk opplæring har sett over 10 000 studenter som starter karrieren med et ferdighetssett som gjør det mulig for dem å begynne å jobbe umiddelbart som både akademiske spesialister og ledere. Vi er stolte av hver kandidat og prøver alltid å trene dem på en måte som best forbereder dem på problemene og utfordringene som venter dem i et stadig mer internasjonalisert arbeidsmarked. En viktig måte å gjøre dette på er å koble til og samarbeide om forskning og akademiske utvekslingsprosjekter med ledende universiteter over hele verden. Dette fokuset har sett bbw utvide sin tilstedeværelse utenfor Berlin og Brandenburg-regionen gjennom strategiske internasjonale partnerskap og allianser med institusjoner i Italia, Asia, Afrika og Russland - samtidig som de utvikler tettere relasjoner med forretningspartnere i EU.

bbw Italy tilbyr en rekke gradskurs basert på dagens og fremtidige krav på arbeidsmarkedet, med spesifikt fokus på de praktiske aspektene ved forretningsprosesser og på praksisplasser i selskaper som er en del av det internasjonale bbw Hochschule-nettverket.

Graden, utstedt i Berlin, er juridisk anerkjent på europeisk nivå, i henhold til Bologna-konvensjonen fra 1999 undertegnet av felleserklæringen fra de europeiske ministrene for høyere utdanning.

Studiet er spesielt utviklet for å trene et internasjonalt tankesett og for å skape muligheter for å jobbe i utlandet i bbw Hochschule forretningsnettverk.

Kursene undervises på engelsk.

Tyskundervisning vil være en del av et eller annet studieprogram for å forbedre konkurransekraften til fremtidige studenter og gjøre dem i stand til å integrere bedre under oppholdet i Tyskland i løpet av siste fase av bachelorgraden og i internasjonal praksis.

I tillegg til studiemodulene vil det være en eller to obligatoriske praksisplasser, avhengig av valgt studium, som varer minst tolv uker, med ikke mindre enn 450 arbeidstimer.

Alle opplæringsmodulene inkluderer 25% e-læring. Denne prosentandelen kan midlertidig øke til 100% avhengig av de nåværende forholdene knyttet til Covid-19.

Statistikk

Graduate Survey 2019: 70 % av nyutdannede har allerede funnet en jobb når de uteksamineres eller er i ferd med å gjøre det. 97 % er ansatt innen et år etter endt utdanning.

  Stipend og finansiering

  Steder

  • Venice

   Fondamenta Zattere Ai Saloni 18/M 30123, , Venice

   Spørsmål