Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Introduksjon

Beacon College er en akkreditert, høyskoleinstitusjon for liberal arts, som unikt tjener utdanningsbehovene til studenter med lærevansker, Attention Deficit Hyperactivity Disorder og andre læringsforskjeller.

Beacon College er en konkurransedyktig institusjon for høyere utdanning innen kunst, vitenskap, næringsliv og teknologi spesielt viet til grunnleggende forberedelse og suksess for studenter med lærevansker, ADHD og andre læringsforskjeller. Beacon er anerkjent som en av de fremste amerikanske institusjonene i denne lavere spesialiteten på arenaen for vårt oppdrag og fokus.

Beacon College var den første i landet akkreditert til å tildele bachelorgrader utelukkende til studenter med lærevansker og ADHD. Høgskolen er forpliktet til studenters suksess, og tilbyr akademiske og personlige støttetjenester som hjelper hver student å nå sine mål. Beacon College er virkelig et samfunn, imøtekommende, aksepterer og støtter hvert medlem av det.

Det er mye om Beacon College som er uvanlig visjonær og suksessfullt. Våre studenter og nyutdannede vitner om vårt pedagogiske misjons innflytelse, verdi og innvirkning. I løpet av det siste tiåret har de oppnådd suksesser uten sidestykke i amerikansk høyere utdanning.

Steder

Steder
  • East Main Street,105, 34748, Leesburg

Spørsmål