Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Introduksjon

Lær hvordan Berkeley Blend kan gi energi til fremtiden din

Vi våkner til en annen verden. For å lykkes i denne nye verdenen, må du være tilpasningsdyktig ... og fleksibel. Og akkurat som én type kaffe rett og slett ikke fungerer for alle, må du finne den riktige blandingen. Du vil oppdage at Berkeley Blend er perfekt for å hjelpe deg med å nå ditt fulle potensial.

Vær fleksibel

Studer på campus, online eller gjennom en blanding av begge deler – alt med støtten og veiledningen som Berkeley er kjent for. Med full kursbelastning og kontinuerlig påmelding kan du tjene:

 • En bachelorgrad på så få som tre år
 • En Associate's degree på bare 16 måneder
 • Både en bachelorgrad og en MBA på så lite som fire år

Noen programmer tilbyr konsentrerte syv ukers kursalternativer. Kortere sertifikatprogrammer er tilgjengelige.

Være trygg

Støttetjenester, som veiledning, workshops og Senter for akademisk suksess, er tilgjengelig på campus og online hvert trinn på veien.

Vær på stedet.

Helt fra starten vil du legge merke til at Berkeley College er en unik høyskoleopplevelse. Vårt mål er å gjøre alt for å hjelpe deg å nå ditt fulle potensial. Selv om vi har fasilitetene og ressursene til å tilby en enestående utdanning som er veldig fokusert på å forberede deg på en karriere, sier de fleste at Berkeley College føles mer som en familie. Du vil ikke føle deg som et tall – folk vil kjenne deg ved navn. Noen vil alltid være tilgjengelig for å hjelpe. Og du vil få en praktisk, kraftig, praktisk utdannelse som vil forberede deg til å gå inn i den profesjonelle verdenen.

Vær ekte

En viktig del av det som skiller Berkeley College er mangfoldet vårt. Mer enn 3600 studenter (inkludert mer enn 420 internasjonale studenter, som representerer 49 land) studerer ved campus i New York og New Jersey, pluss Berkeley College Online ® . Vi har elever som er ferske fra videregående og de som er besteforeldre. Å lære med mennesker fra så mange forskjellige kulturer og bakgrunner vil hjelpe deg med å forberede deg på fordyping i en global markedsplass.

Vær tilpasningsdyktig

Å gjøre det enkelt å tilpasse en kvalitetsutdanning i en travel livsstil er også en prioritet hos Berkeley College . Campusene våre spenner fra hjertet av en av verdens største byer til en frodig fjelltopp i forstedene til den ultimate fleksibiliteten til Berkeley College Online®. Hvert campussted har sin egen personlighet samt mange fasiliteter som forbedrer den pedagogiske opplevelsen. Alle har tilgang til aktiviteter på alle studiesteder. Du kan studere full- eller deltid; på campus, online eller gjennom en blanding av begge. Dag-, kvelds-/helg- og nettkurs lar deg balansere dine pedagogiske mål med dine personlige og profesjonelle forpliktelser.

Vær praktisk

Studieprogrammene ved Berkeley College utvikles og oppdateres jevnlig med innspill fra industriens rådgivende råd for å sikre at studentene lærer ferdighetene som dagens arbeidsgivere krever. Strenge klasseromsundervisning fra professorer med omfattende yrkeserfaring er kombinert med praktisk læring for en godt avrundet utdanning som virkelig forbereder studentene for den profesjonelle verden.

Opptak

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, USA

     Spørsmål