Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Introduksjon

Et universitet i hjertet av Berlin - internasjonalt og globalt forbundet

Berlin International - University of Applied Sciences er et statlig anerkjent og non-profit tysk universitet for anvendte vitenskaper som ligger i sentrum av Berlin. Vi er fast bestemt på å tilby en utfordrende, innovativ og praksisrettet utdanning som fremmer det akademiske, kulturelle og språklige potensialet til studentene våre og forbereder dem for internasjonale karrierer i en globalisert verden.

Med vårt mangfoldige studentorgan og akademiske ansatte fra mer enn 48 land og 5 kontinenter, legemliggjør universitetet vårt internasjonalitet og tilbyr en fordomsfri, interkulturell og inspirerende studieatmosfære.

Berlin International University of Applied Sciences er også en del av det voksende internasjonale universitetsnettverket, inkludert universiteter, studiesteder og akademiske sentre i Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Roma, Silicon Valley, Toronto og Batumi, og tilbyr dermed gode muligheter for studie- og praksisutveksling. Studentene våre kan også delta i forskjellige Erasmus-programmer.

Engelske bachelorprogrammer - design og forretningsadministrasjon

Undervisningsspråket i alle studieprogrammene er engelsk. For studenter som fortsatt trenger å godkjenne engelsk, tilbyr vi et engelsk forberedende program. For å videreutvikle internasjonale karrieremuligheter, tilbys språkkurs som valgfag.

Kvaliteten på alle programmene våre er evaluert og akkreditert positivt av det statlige anerkjente byrået ACQUIN.

Hvorfor studere på Berlin International?

 • Alle programmer på engelsk
 • Praktisk gjennomføring
 • Læring i små grupper
 • Del av et globalt samfunn

Vår visjon

Visjonen til Berlin International University of Applied Sciences er å gi studentene et studentsentrert internasjonalt og interkulturelt utdanningsmiljø for å stimulere og utvikle deres intellektuelle vekst, visdom og kreativitet. Det faglige og administrative personalet er opptatt av å veilede studenter og forberede dem på produktive karrierer og ansvarlig medborgerskap i et globalt samfunn. BI håper å være et av de ledende private universitetene i Tyskland når det gjelder tverrkulturell og tverrfaglig undervisning og anvendt forskning. Våre faglige mål inkluderer en forpliktelse til kunnskapsbaserte løsninger og til samfunnsproblemer samt bidrag til innovasjon og utvikling i samfunnet. I tillegg fremmer BI tverrkulturell og tverrnasjonal forståelse gjennom internasjonalt faglig samarbeid og felles prosjekter. I denne forbindelse tjener den på sitt nære forhold til BAU Global Education Network, som består av fem universiteter. Alle universitetene i dette nettverket deler kjerneverdiene for integritet, respekt, dyktighet, innovasjon og samfunnsansvar. Som en uavhengig institusjon i dette nettverket har Berlin International - University of Applied Sciences sin egen individuelle misjonserklæring og akademiske profil som er akseptert av Academic Senate.

Bli en del av et globalt samfunn

Studenter fra 48 nasjoner studerer ved Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International er en del av et globalt nettverk som lar studentene reise og fortsette studiene sine forskjellige steder. I tillegg til dette drar universitetet fordel av et stort antall samarbeid med universiteter over hele kloden. Å studere ved Berlin International gir studentene unike muligheter til å studere i utlandet og en internasjonalisert studieopplevelse som forbereder dem på deres karriere i et globalisert arbeidsmiljø.

Statistikk

Berlin internasjonale fakta

 • 70 ulike nasjonaliteter studerer og underviser ved Berlin International
 • 66 % av studentene våre er internasjonale og fra fire kontinenter
 • 84 % av lærerne våre har studert eller jobbet ved internasjonale universiteter
 • 100 % personlig kontakt med professorer og forelesere

  Steder

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Spørsmål