Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Introduksjon

BFSU-SolBridge

BFSU-SolBridge International Business School ble etablert i tråd med en visjon om å skape et virkelig progressivt og høyt integrert forretningsutdanningsprogram som kombinerer en internasjonal forretningsundervisningsmodell med en grundig forståelse av den kinesiske økonomien. Campuset, som ligger ved Beijing Foreign Studies University (BFSU), i hovedstaden i Kina, gir den perfekte ramme for et slikt dynamisk program, med fokus på kinesiske bedrifter og deres utviklende relasjoner med vestlige og andre nasjoner. Det drives av International Business School (IBS) av BFSU.

BFSU-SolBridge International Business School tilbyr studentene en mest relevant og unik kombinasjon av emner, som omhandler moderne kinesisk virksomhet bekymringer, kinesisk kultur, asiatiske verdier og avansert vestlig og amerikansk forretnings praksis og ledelse. Studentene oppfordres til å utvikle seg til ansvarlige, etiske bedriftsledere som løser omstridte bedriftsproblemer med sterk praktisk og teoretisk jording og kulturell følsomhet.

All undervisningen og diskusjonen om moderne forretningsprosesser er utført på engelsk, basert på den store kunnskapen og erfaringen fra vårt internasjonale fakultet. I tillegg følges en interaktiv og anvendt læringsmodell for å gi studentene verdifull praktisk erfaring i bedriftsverdenen.

Det kinesiske språket er en del av læreplanen for å bedre forberede studentene til å forstå lokal kultur og økonomi og dra nytte av givende praktik- og ansettelsesmuligheter lokalt og i utlandet.

Dekans melding

I tråd med den internasjonale visjonen fra Beijing Foreign Studies University, som lenge siden stiftelsen for nesten 70 år siden, har vi stolt sammen med den sterke Solbridge International Business School ved Woosong University, Korea for å etablere BFSU-SolBridge International School of Business, et unikt utdanningsutvalg for studenter som ønsker å spille en ledende rolle i den kinesiske økonomiens overhengende globale dominans.

BFSU-SolBridge er ideelt plassert både geografisk og historisk, for å gi studentene den ultimate muligheten til å fordype seg i den mest lovende økonomien i verden, samtidig som de får en verdensklasse forretningsutdanning fra ledere i det internasjonale næringslivet.

Kina har vokst eksponentielt de siste årene med store valutareserver, rekordhandel og budsjettoverskudd, og utenlandske direkte investeringer som gjør det av misunnelse av verden. For å opprettholde dette kraftige veksttaket, kaller Kina opp for de lysteste unge sinnene å bli med i suksess og overskride grenser for å bygge karrierer med grenseløse internasjonale muligheter.

På BFSU-SolBridge samles studenter fra hele verden for å dele sin individuelle kultur, språk og skikker i et engelsktalende miljø og forfølge seg som globale borgere og internasjonale bedriftsledere.

Jeg er beæret over å ha muligheten til å lede BFSU-SolBridge International Business School i disse spennende tider og forsøke å fortsette vår innsats for å utvikle et innovativt, progressivt og høyt integrert forretningsmiljøutdanning for ansvarlige fremtidige ledere.

Velkommen til BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., professor

President of Beijing Foreign Studies University

Kontakt

BFSU SolBridge-International Business School

Beijing utenlandsstudieruniversitet

Rom 905, International Building, Beijing Foreign Studies University

No. 19 North Xisanhuan Avenue, Haidian District, Beijing, 100089, Kina

Telefon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

E-post: [email protected]

Steder

Steder
 • Beijing

  Haidian District, Beijing, , Beijing

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Spørsmål