Keystone logo
BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

Introduksjon

Beverly Hills Design Institute har satt seg som oppgave å tjene arbeidsgivere og deres lokalsamfunn ved å forberede en mangfoldig og kvalifisert studentpopulasjon til å bli ansvarlige fagfolk forpliktet til livslang læring og utstyrt med et godt faglig fundament og karrierespesifikke kompetanser.

Beverly Hills Design Institute tilbyr innovative, utfordrende og fleksible moteutdanningsprogrammer for å berike samfunnet gjennom kreasjoner som hever nivået av originalitet, estetikk, kvalitet, intelligens og raffinement.

For å oppnå dette målet følger, formidler og markedsfører Beverly Hills Design Institute essensen, prinsippene og konseptet til Haute Couture oversatt av forskning om skjønnhet, harmoni, eleganse, perfeksjon og unikhet.

Markedet blir mer diversifisert, spesifikt, personliggjort og fremmer mikromarkeder som retter seg mot individuelle kunder med et økende behov for produkter som passer bedre til deres unike personlighet.

Beverly Hills Design Institute svarer på dette kravet ved å forberede eksepsjonelt talentfulle individer til å bli høyspesialiserte eksperter og livslange driftige fagpersoner, som er i stand til kritisk tenking, problemløsning, markedsanalyse og forretningsinnsikt til å betjene ikke bare selskaper, på ethvert nivå i deres bransje, men også for å skape sitt eget merke, og utvikle nisjemarkedet som passer perfekt til deres unike kreativitet.

Beverly Hills Design Institute pleier fagpersoner med praktiske, student-sentrerte programmer og innovative undervisningsteknikker som fokuserer på studentens læringsutbytte som utvikler selvtillit, en følelse av tilhørighet og formål.

Som et resultat utgjør Beverly Hills Design Institute en familie av kunstnere, designere, skapere og ledere som gir hverandre styrke og er dedikert til å bringe kvalitet, verdier og velstand til samfunnet.

Steder

  • Beverly Hills

    Wilshire Boulevard,8484, 90211, Beverly Hills

    Spørsmål