Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Introduksjon

Ved BIMM University tilbyr vi et omfattende utvalg av kurs i moderne musikk, scenekunst, filmskaping og kreativ teknologi til over 8000 studenter på 14 skoler i Storbritannia, Irland og Tyskland. Vi har en langvarig forpliktelse til å gi den høyeste kvaliteten innen kreativ bransjer utdanning, slik at studentene kan maksimere karrierepotensialet sitt.

I 40 år har vi utstyrt studentene våre med kunnskapen og ferdighetene de trenger for å møte kravene til de kreative næringene – og å oppgradere føler seg bransjeklare. Utover det akademiske livet tilbyr BIMM University et fellesskap bygget på en delt lidenskap, kreativitet og trossystem. Vår inkluderende kultur er kjernen i alt vi gjør, og binder oss sammen og driver oss fremover.

Om BIMM University

Et universitet for kreative næringer

I 40 år har BIMM University utstyrt studentene våre med kunnskapen og ferdighetene de trenger for å møte kravene til de kreative næringene.

Som BIMM-student vil du være en del av et unikt kreativt fellesskap med tilgang til uovertrufne forbindelser og bransjeopplevelser fra den virkelige verden. Du vil få muligheten til å være deg selv og studere i et miljø som jobber tett med bransjene du finner din plass i.

Vi designer utdanningen vår for å virkelig og påviselig møte behovene til dagens og morgendagens kreative industrier. Vi tilbyr kurs i musikk, film, media og scenekunst. Våre programmer er hyllet for sin høyeste undervisningskvalitet og er høyt respektert av arbeidsgivere i bransjen.

Omdefinering av kreativ industriutdanning til fordel for alle

BIMM University er hjemsted for over 8000 studenter fra 100 forskjellige land. Vi er stolte av vårt mangfoldige fellesskap av ansatte og studenter, der samarbeid og nettverksbygging er kjernen i vårt etos.

BIMM inspirerer neste generasjon bransjefolk gjennom å skape inkluderende og kreative læringsmiljøer som fjerner barrierer og skaper muligheter for likeverdig deltakelse i de kreative næringene.

Steder

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

  • Dublin

   62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

   • Birmingham

    93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

    • Manchester

     Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

     • London

      Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

      • Bristol

       25 King Square, BS2 8JN, Bristol

       • Berlin

        Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

        • Essex

         Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

         Spørsmål