Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Geologiske vitenskaper (BS, BA, bifag)
Binghamton University, State University of New York

Geologiske vitenskaper (BS, BA, bifag)

Binghamton, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

May 2024

USD 7 070 *

På universitetsområdet

* for innbyggere i delstaten New York | for utenlandske innbyggere og internasjonale innbyggere - $26 160

Introduksjon

Ved Binghamton University forbereder geovitenskapsprogrammet studentene til å forstå og løse noen av de viktigste problemene på jorden. Hvordan skal vi dekke våre fremtidige energibehov? Hva er årsakene til og virkningene av global oppvarming? Hvordan kan vi rydde opp i tidligere og nåværende tilfeller av miljøforurensning? Hva forårsaker naturkatastrofer som jordskjelv, vulkanutbrudd og flom, og hvordan kan vi overleve dem? Hvordan kan organismer overleve under ekstreme forhold? Finnes det liv på andre planeter?

Institutt for geovitenskap tilbyr både BS- og BA-grader i geologi, flere bifag, og et kombinert, femårig BS/MS-program i geologiske vitenskaper.

BS er designet for å tilfredsstille opptakskravene og forventningene til de beste forskerskolene i landet. BS er også det passende valget for en student som søker umiddelbar ansettelse som geolog.

BA i geologiske vitenskaper er utformet som en mer fleksibel grad og gir en godt avrundet liberal arts-utdanning i naturvitenskap. Det kombineres ofte med andre interesser, som vitenskapsjournalistikk, utdanning eller statsvitenskap.

Praksisplasser, forskningsmuligheter og mer

Utover kurs, tilbyr avdelingen vår store muligheter til å delta i forskning. Enten det er å hjelpe en doktorgradsstudent eller professor i laboratorie- eller feltinnstillingen, eller gjennomføre en uavhengig studie som kulminerer i en senioroppgave, har studenter som deltar i forskning en tendens til å skille seg ut blant sine jevnaldrende på jobb- og forskerskolesøknader. Selv om bachelorforskning ikke er nødvendig, anbefales det på det sterkeste, og fullføring av et slikt prosjekt kan kvalifisere deg til avdelingsutmerkelser ved uteksaminering.

Aktuelle forskningsområder inkluderer:

  • Undersøkelser av jord- og vannforurensning i vannskilleskala
  • Effekter av klimaendringer, flom og demninger på elver og deres flompotensial
  • Paleoklimatologi og paleoceanografi
  • Felt- og eksperimentell petrologi (kjemien og fysikken til mineraler og bergarter)
  • Bassengskala sedimentologi og fjellbygging
  • Sedimentologi og stratigrafi langs iskanter
  • Fjern sensing
  • Seismologi av konvergenssoner
  • Geomikrobiologi til ekstremofiler
  • Mikrober i saltkrystaller

Akselerert/4+1 grader

Du kan også være interessert i våre akselererte/4+1-gradsprogrammer som lar studentene fullføre sin bachelorgrad og en mastergrad på bare 5 år!

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål