Keystone logo
© BLCSpain
Business and Language College Spain

Business and Language College Spain

Business and Language College Spain

Introduksjon

Business and Language College Spania (BLC Spain), etablert i 2013, er en fremste institusjon for høyere utdanning som tilbyr eksepsjonell forretnings- og språkutdanning. BLC Spain ligger i de pulserende byene Madrid, Málaga, Barcelona og Valencia, og tilbyr en unik blanding av akademisk strenghet og kulturell innlevelse. Kurs som tilbys: Undergraduate Degree Program i spansk og internasjonal bedriftsledelse (4 år): Et dobbeltfokusert program som tar sikte på å oppnå ferdigheter i spansk mens du oppnår en bedriftsgrad. Ideal Business and Language College Spania (BLC Spain), etablert i 2013, er en fremste institusjon for høyere utdanning som tilbyr eksepsjonell forretnings- og språkutdanning. BLC Spain ligger i de pulserende byene Madrid, Málaga, Barcelona og Valencia, og tilbyr en unik blanding av akademisk strenghet og kulturell innlevelse. Kurs som tilbys: Undergraduate Degree Program i spansk og internasjonal bedriftsledelse (4 år): Et dobbeltfokusert program som tar sikte på å oppnå ferdigheter i spansk mens du oppnår en bedriftsgrad. Ideell for studenter som ønsker å forbedre sine karrieremuligheter i det globale markedet. Master i spansk og digital markedsføring med AI (1 år): Dette programmet kombinerer avansert spansk språkopplæring med banebrytende digitale markedsføringsstrategier og kunstig intelligens, og forbereder nyutdannede for dynamiske karrierer i den moderne forretningsverdenen. Akkreditering: BLC Spania er akkreditert av anerkjente organer som Universidad Europea del Atlántico, Instituto Cervantes og Training Qualifications UK (TQUK). Disse partnerskapene sikrer at programmene våre oppfyller de høyeste akademiske standardene og er globalt anerkjent. Kulturell fordypning: Kursene våre tilbyr mer enn bare klasseromslæring; de gir en oppslukende opplevelse som beriker den pedagogiske reisen. Personalisering: Vi skreddersyr læringsopplevelsen til individuelle behov, og sikrer at studentene kan oppnå personlige og profesjonelle mål. Fellesskap og støtte: BLC Spania skaper et støttende, inkluderende miljø, som veileder studenter gjennom alle aspekter av livet deres i Spania og gjør det til et hjem borte fra hjemmet. Multi-location: Med studiesteder i Madrid, Málaga, Barcelona og Valencia, bytter studenter sted for å oppleve mer av Spania i år 2 og 3 av vårt undergradsprogram. Vi tar sikte på å gi studentene kunnskapen og ferdighetene som er nødvendige for å utmerke seg i en sammenkoblet verden, og kombinere streng akademisk læring med yrkeserfaringer fra den virkelige verden. Bli med oss ​​på BLC Spain for å forvandle din utdanningsreise og oppnå både forretningskunnskap og spanskkunnskaper

Campus funksjoner

Om Madrid

Velkommen til Madrid, Spanias pulserende hjerte og et fremste reisemål for studenter som søker en berikende studieopplevelse. Som Spanias hovedstad blander Madrid uanstrengt lokket til sin rike kulturelle og historiske arv med det dynamiske tempoet til en moderne europeisk metropol. Her vil du fordype deg i en by kjent for sine kunstneriske mesterverk, plassert i verdenskjente museer som Prado og Reina Sofia. Byens gater gjenspeiler historiene fra fortiden, fra storheten til det kongelige palasset til den sjarmerende sjarmen til Plaza Mayor. Madrids kultur strekker seg utover landemerkene; det er en by hvor tradisjonelle flamencorytmer møter samtidskunstscener, og skaper et levende billedvev av opplevelser.

Madrids språklige sjarm tilbyr et dypdykk i det spanske språket, og gir en enestående mulighet til å finpusse språkkunnskapene dine i en innfødt setting. Byen er en smeltedigel av dialekter og aksenter, noe som gjør den til et ideelt sted for språklig utforskning og vekst. Som en europeisk hovedstad byr Madrid på en mengde profesjonelle muligheter. Det er et knutepunkt for internasjonale virksomheter, startups og diplomatiske aktiviteter, og gir studentene en unik sjanse til å nettverke og få praktisk innsikt i den globale forretningsverdenen. Byen er ikke bare et sted å studere; det er et startskudd for fremtidige karrierer. I Madrid er hver dag et eventyr. Fra å smake på lokal gastronomi til å delta i livlige festivaler, er du invitert til å ta del i en livsstil som perfekt balanserer akademiske sysler med det spennende liv i bylivet. Bli med oss i Madrid, hvor din utdanningsreise vil være like rik og mangfoldig som selve byen.

Vår enestående læringsmetodikk dreier seg om tre kjernepilarer som skiller oss ut:

For det første er vår forpliktelse til praktisk forretningserfaring uovertruffen. Vi forstår viktigheten av praktisk læring, og vi gir studentene eksponering i den virkelige verden gjennom prosjekter, casestudier og industripartnerskap. Denne praktiske tilnærmingen sikrer at våre kandidater er godt forberedt på utfordringene i næringslivet.

For det andre går vår vekt på språkkompetanse utover flytende. Vi prioriterer kulturell bevissthet, slik at studentene våre kan kommunisere effektivt i internasjonale omgivelser. Våre oppslukende språkprogrammer garanterer språklig ekspertise, en verdifull ferdighet i dagens globaliserte markedsplass

Til slutt viser vår dedikasjon til 360-omsorg vår oppriktige bekymring for den helhetlige utviklingen til våre studenter. Vi tilbyr et støttende læringsmiljø, personlig veiledning og et mangfoldig fellesskap som fremmer personlig vekst og velvære.

Ved å velge BLC Spania, velger du en institusjon som går utover konvensjonell utdanning for å gi en dynamisk og transformativ læringsopplevelse. Vår tre-pilar-tilnærming sikrer at studentene våre ikke bare er faglig forberedt, men også utstyrt for personlig suksess i et raskt utviklende globalt landskap.

  Opptak

  Her finner du alt du trenger å vite om opptakskrav, dokumentasjon og annen nødvendig informasjon som vi må gi oss.

  Postgraduate kurs

  • Det kreves fullført bachelorgrad eller tilsvarende fra en anerkjent høyere utdanningsinstitusjon.
  • Demonstrere engelskkunnskaper på minimum B2 CEFR-nivå gjennom IELTS, TOEFL, First Certificate eller tilsvarende tester. Eventuelle forkunnskaper i det spanske språket tas også i betraktning.
  • Sende inn alle akademiske vitnemål, karakterutskrifter og andre poster fra dine tidligere pedagogiske bestrebelser.
  • Fylle ut BLC Spanias søknadsskjema, og gi omfattende detaljer om din personlige informasjon, utdanningshistorikk og annen relevant informasjon.
  • Forbereder et gjennomtenkt svar på 200 til 300 ord på forretningssaken som opptaksteamet vårt sender til deg.
  • Vi har bestått et online opptaksintervju med et medlem av vårt akademiske team.

  Undergraduate Programs

  • Det kreves fullført videregående opplæring med anerkjent vitnemål (IB, A-nivå etc.) eller tilsvarende.
  • Bevis på engelskkunnskaper (minimum B2 CEFR-nivå) gjennom tester som IELTS, TOEFL, First Certificate eller tilsvarende. Eventuelle tidligere spanskkunnskaper vil også bli vurdert.
  • Innlevering av alle akademiske karakterutskrifter eller poster fra videregående opplæring.
  • Utfylling av BLC Spania søknadsskjema, oppgi personlig informasjon, utdanningshistorie, etc.
  • Et svar på 200 til 300 ord på business casen som opptaksteamet sender deg
  • Bestå et online opptaksintervju med et medlem av vårt akademiske team.

  Visumkrav

  Å ta fatt på din akademiske reise med et bachelor- eller postgraduate-kurs ved BLC Spain er et spennende skritt mot fremtiden din. Vi er dedikert til å sikre at overgangen din til å studere i Spania er så sømløs som mulig, og starter med visumsøknadsprosessen.

  For studentene våre er å sikre et invitasjonsbrev et kritisk trinn i visumsøknadsprosessen. BLC Spania utsteder dette essensielle dokumentet til alle internasjonale studenter, og bekrefter påmeldingen din i våre akademiske programmer. Dette brevet er sentralt for din studentvisumsøknad, og beskriver varigheten og spesifikasjonene for studiet ditt.

  Ditt visum for å bo og studere i Spania

  Å velge BLC Spania betyr mer enn bare å studere i utlandet; det betyr å ha et omfattende støttesystem. Vi strømlinjeformer alle juridiske og administrative prosesser, slik at du kan konsentrere deg om studiene og den oppslukende opplevelsen av å studere og bo i Spania.

  Flytt til Spania med et sikkerhetsnett!

  For å forstå kompleksiteten ved å flytte, tilbyr vi fullstendig støtte til alle studenter fra starten av reisen med oss til slutten:

  • Visumsøknadshjelp: Detaljert veiledning om visumsøknaden, som sikrer at du forstår hvert trinn og krav.
  • Invitasjonsbrev: Levering av det offisielle brevet som kreves for visumsøknaden din.
  • Overnatting og integrering: Råd om overnatting, papirarbeid før ankomst og registrering etter ankomst, for en smidig overgang til det spanske livet.
  • Utmerket kundeservice: Vårt dedikerte team er alltid klar til å hjelpe med spørsmål eller bekymringer, for å sikre at opplevelsen din er stressfri.

  Hvem trenger visum for å studere i Spania?

  Ikke-EU/EØS/Sveitsiske statsborgere: Hvis du er fra utenfor EU (EU), Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) eller Sveits, vil du sannsynligvis trenge et studentvisum for å studere i Spania i en lengre periode enn 90 dager .

  EU/EØS/Sveitsiske statsborgere: Statsborgere fra disse områdene trenger ikke visum for å studere i Spania. De må imidlertid registrere seg hos de lokale spanske myndighetene hvis de planlegger å bli lenger enn tre måneder.

  Hvor lang tid tar visumsøknader?

  Behandlingstiden for visum varierer fra konsulat eller ambassade. Det er best å søke 2–3 måneder før den planlagte startdatoen, siden behandlingen kan variere fra 15 dager til 2–3 måneder. Vi anbefaler å starte tidlig for å sikre at visumet ditt er klart for studiene.

  Kan jeg søke fra Spania?

  Takket være nyere lovendringer kan du nå søke om ditt førsteårsvisum fra Spania selv. Dette alternativet er tilgjengelig innen de første 60 dagene etter ankomst til Spania.

  Steder

  • Madrid

   Calle de Montesa, 35, 28006, Madrid

  • Barcelona

   Barcelona, Spania

  • Málaga

   Málaga, Spania

  • Valencia

   Valencia, Spania

  Spørsmål