Keystone logo
Business and Language College Spain 4-årig grad i International Business Management og spansk
Business and Language College Spain

4-årig grad i International Business Management og spansk

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5 200 / per semester

På universitetsområdet

Introduksjon

Vårt program for internasjonal forretningsledelse og spansk er en omfattende 4-årig bachelorgrad.

Denne tverrfaglige graden forbereder studentene på suksess i den globale forretningsarenaen, blander teoretisk kunnskap med applikasjoner fra den virkelige verden og fremmer viktige ferdigheter innen ledelse, finans, juss og digitale teknologier. International Business Management-modulene til dette programmet undervises 100% på engelsk.

Du vil ta daglige oppslukende spansktimer gjennom de fire årene, og avslutte kurset i tillegg med profesjonell flyt i spansk. Opplev fleksibiliteten til universitetsprogrammet vårt: fullfør 1. og 4. år i pulserende Madrid, og velg mellom Malaga, Barcelona eller Valencia for 2. og 3. år.

Hvorfor studere vår internasjonale bedriftsledelse og spanske grad

Dette fireårige akkrediterte studiet legger vekt på ferdigheter i den virkelige verden gjennom praktisk fordypning i virksomheten, og sikrer at nyutdannede er godt utstyrt for den dynamiske verden av internasjonal virksomhet rett etter endt utdanning. I tillegg forbereder fokuset på banebrytende digitale teknologier, jus, etikk og entreprenørskap studentene til å være innovative ledere og effektive beslutningstakere i ulike forretningsmiljøer, klare til å utmerke seg i globale markeder.

Dette kurset er et kurs med fleksibel plassering, noe som betyr at mens du må ta ditt første år i Madrid, kan de tre påfølgende årene tas på en av våre andre steder rundt i Spania. Du vil kunne oppdage mye mer om Spania, samtidig som du får verdifulle kontakter på en rekke steder gjennom det 4-årige programmet ditt.

Ideelle studenter

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål