Keystone logo
© Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences

Introduksjon

Breda University of Applied Sciences er et mellomstort, statlig finansiert høyere utdanningsinstitusjon. Mer enn 7000 nederlandske og internasjonale studenter fra rundt 100 land studerer ved instituttet vårt. Vi tilbyr bachelor- og masterprogrammer på profesjonelt og akademisk nivå innen domenene spill, media, hotell, anlegg, logistikk, bygget miljø, turisme og fritid og arrangementer.

Fagområdene våre henger veldig sammen. På grunn av dette vil du få en bred utdanning, legge merke til sammenhenger mellom temaer, og lære å lage løsninger fra ulike vinkler.

Vi samarbeider med bedrifter som opererer på toppen av sine felt. Dette betyr at du kan få arbeidsplasser hos noen av de store navnene innen ditt fagfelt.

I vårt omfattende internasjonale nettverk samarbeider vi med andre universiteter og bedrifter innen utdanning og forskning. For deg betyr dette mange muligheter i utlandet. For eksempel utveksling, forskningsprosjekter og ekskursjoner.

Entreprenørskap er kjernen i vårt læringsfellesskap. Du oppfordres til å starte din egen bedrift, det kan til og med bli ditt avgangsprosjekt!

Vi er internasjonalt akkreditert av blant annet FNs verdensturismeorganisasjon, World Leisure Organization og International Facility Management Association. Videre har vi et ECA-sertifikat for kvalitet i programinternasjonalisering.

Vår nye og grønne campus ligger nær sentrum av studentbyen Breda. På campus er det mange muligheter for å møte mennesker og bli inspirert. Selve byen er morsom, trygg og internasjonalt orientert.

Hvorfor studere på Breda University of Applied Sciences

Å studere i utlandet er en veldig god opplevelse. Du lærer om andre kulturer og får en større forståelse av verden.

Studenttjenester og -fasiliteter

Breda University of Applied Sciences tilbyr flere tjenester og fasiliteter for studenter.

Det er mange muligheter til å møte og inspirere hverandre på campus, i prosjektrom, laboratorier og studioer, eller rett utenfor på en benk. I det tidligere klosteret finner du biblioteket og et studie- og ressurssenter inkludert stilleområder. Hotelldomenets skolebaserte opplæringsselskap finner du også her, samt food courts og Service Desk. Overalt på campus kan du finne en matbit, et sted å jobbe i stillhet eller slappe av.

Hvert studieprogram har sine egne prosjektrom, laboratorier, verksteder og studioer hvor studenter og forelesere kan jobbe. I tillegg er det et innovasjonstorg på campus som tilbyr plass til initiativrike avgangsstudenter og nystartede bedrifter. Alle nødvendige fasiliteter er tilstede så ingenting kommer i veien for kreativiteten!

Spille litt fotball, bordtennis og et parti sjakk. Det er flere sports- og rekreasjonsfasiliteter på campus for studenter og ansatte. Inne og ute. Det er mulig å produsere radioprogrammer og du kan også lage musikk i Musikkrommet!

Campus funksjoner

  Steder

  Steder
  • Breda

   Monseigneur Hopmansstraat,2, 4817 JS, Breda

   • youtube
   • instagram
   • linkedin
   • facebook
   • tiktok
   • twitter

  Spørsmål