Keystone logo
© Carrianna Field
C3S Business School

C3S Business School

C3S Business School

Introduksjon

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) er en privat handelshøyskole grunnlagt i 2014 og registrert under det spanske utdanningsdepartementet. Senteret er akkreditert for å tilby akademiske kurs, inkludert diplomer utviklet i samarbeid med toppuniversiteter.

Hvis du leter etter den beste handelshøyskolen i Barcelona Spania, er C3S den . Vi tilbyr en rekke programmer, inkludert Diploma, Bachelor, Masters til 1 / 3rd-pris i Storbritannia

Vi prøver å tilby akademisk dyktighet til våre studenter som søker fra hele verden for å satse på innovative universitetsgrader på Campus i hjertet av Barcelona. Vi gir mange fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative lærestiler.

125788_C3S02.jpg

Tjen mens du lærer. Du blir jobbklar når du studerer ved universitetet vårt. Vi hjelper også studentene våre med betalt praksisplass. UK-grad. Gratis vurdering!

Med industrielle besøk og studieturer blir studentene smarte til å forstå konseptene de vil lære i klassen og fra bøkene.

125789_C3S01.jpg

Hvorfor C3S

1. Akademikere

De viktigste undervisnings- og læringsmetodene ved C3S inkluderer forelesninger i klasserom, seminarer og tutorials, praktisk læring, feltreiser, prosjekter og læring gjennom forskning.
Fakultetets medlemmer er ikke bare innovative tenkere og erfarne lærere, men de er også endringsskapere innen sitt fagfelt. Driften vår ledes av meget kompetente og dedikerte faglige og administrative medarbeidere.

2. Studentstøtte

C3S gir studenter og potensielle studenter veiledning, ressurser og støtte for å adressere en rekke bolig-, innvandrings- og faglige forhold.
Student Assistance Services er et proaktivt team som vil lede deg gjennom alle trinn i karrieren din.

3. Global erfaring

C3S er en internasjonal handelshøyskole med et globalt perspektiv. Studentene våre lærer av de akademiske tilbudene våre mens de koser seg med kulturelle emersjonsaktiviteter.
Denne perfekte blandingen inspirerer til innsiktsfull selvbevissthet, forbedrer kritisk tenkning og oppmuntrer til sosial deltakelse. Her på C3S forbereder vi studentene våre til å være store aktører på verdensscenen.

4. Internasjonal akkreditering

Vi forstår viktigheten av ikke bare å ha internasjonal akkreditering, men også bygge partnerskap med andre likesinnede organisasjoner fra hele verden.
Disse forholdene gjør det mulig for oss å gi ytterligere mangfold i tilbudene våre og en forståelse av hva den "virkelige verden" betyr i alle verdenshjørner.

Vårt oppdrag er å gjøre C3S Business School en inkluderende, mangfoldig, innovativ og konkurransedyktig handelshøyskole.

Kom og bli med oss på C3S Business School !

Steder

Steder
 • Barcelona

  Carrer de Londres, 6, porta 9, 08029, Barcelona

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram
  • youtube

Spørsmål