Keystone logo
© Cary Edmonson
California State University, Fresno

California State University, Fresno

California State University, Fresno

Introduksjon

Sentralt plassert i California

Fresno State ligger i hjertet av California, ellers kjent som Central Valley. Fresno State campus er omtrent 1400 dekar, med over 4000 trær og mange grønne åpne områder, noe som gir et parklignende miljø å studere. Vi har en fungerende gård, kremeri, butikk, det største biblioteket mellom Los Angeles og Sacramento, Starbucks, en kino, et eventsenter, en bowlinghall, et planetarium og mye mer. Fresno State er til og med hjemmet til Save Mart Center, den største universitetets innendørsarena på vestkysten av USA

Som den femte største byen i California, gir Fresno studenter enkel tilgang til et stort antall idrettslag, organisasjoner, fasiliteter, arenaer og praksismuligheter. Fresno State ligger praktisk til innen en tre timers kjøretur fra både Los Angeles og San Francisco.

Fresno County er hjemsted for noen av verdens mest ettertraktede rekreasjons- og underholdningsdestinasjoner. Tre nasjonalparker, Yosemite, Sequoia og Kings Canyon, er rett i bakgården vår. Fantastisk natur, spektakulære kløfter, brusende elver og fossefall, verdens største trær og endeløse stier finner du en kort kjøretur unna.

Vårt oppdrag er å tilby tjenester av høy kvalitet til internasjonale studenter og tjene som en internasjonal utdanningsressurs for universitetssamfunnet på California State University, Fresno .

Vi er forpliktet til:

 • Gir en varm og informativ velkomst til internasjonale studenter og anerkjenner deres betydning og deres bidrag til campus og Fresno-samfunnet.
 • Gi passende tjenester og assistanse til internasjonale studenter slik at de ikke møter utfordringer alene.
 • Arbeide med internasjonale studenter for å hjelpe til med deres tilpasning og forståelse av deres nye miljø i en komfortabel setting der de har muligheter og oppmuntring til å forfølge drømmene sine, være involvert i universitetssamfunnet og få anerkjent innsats.
 • Oppmuntre internasjonale studenter til å stille spørsmål og komme med forslag mens vi gjør vårt ytterste for å møte deres bekymringer med respekt, trygghet og forståelse.
 • Tjener som en ressurs for fakultetet og ansatte for å lette internasjonal utveksling, forbedre tverrkulturell kommunikasjon og støtte internasjonale bestrebelser.
 • Å gi informasjon til potensielle studenter og foreldre om universitetet og kvaliteten på tilgjengelige utdanningserfaringer forbedrer og fremmer den fortsatte flyten av studenter fra nasjoner rundt om i verden.
 • Tilbyr vennskapet vårt i dag og i morgen mens vi jobber sammen for å drømme og bygge en bedre verden.

Rimelig

Fresno State er et nasjonalt rangert universitet, med et oppdrag om å tilby kvalitetsutdanning til en svært rimelig pris.

California State University-systemet gjør alt for å holde studentkostnadene på et minimum. Vi streber etter å holde undervisning og avgifter konkurransedyktig priset, da vi forstår at rimelighet er en viktig faktor når studenter vurderer å studere i utlandet.

California har mye å tilby, inkludert flott vær, aktiviteter og ikoniske byer, men det kan bli dyrt å bo i California. Heldigvis tilbyr Fresno en rimelig levekostnad i hjertet av California med enkel tilgang til Los Angeles, San Francisco og Silicon Valley. I Fresno har du råd til å bo og studere, mens du fortsatt besøker eller internerer på steder som San Francisco uten å pådra deg ekstra kostnader.

Ikke bare ta vårt ord for det, mange internasjonale studenter kommenterer rimelighet som en del av grunnen til at de valgte Fresno State.

Arbeidsmuligheter

Fresno State-alumner blir profesjonelle som jobber i prestisjetunge selskaper som Amazon, Apple, Boeing, Google, Intel og Microsoft. Fresno har en praktisk beliggenhet i hjertet av California, og tilbyr enkel tilgang til jobbmuligheter i Los Angeles, San Francisco og Silicon Valley.

Selv om hovedformålet ditt med å komme til USA er å studere ved Fresno State, er det mange muligheter for sysselsetting og yrkeserfaring tilgjengelig for deg, både mens du er student og etter at du er ferdig utdannet.

 • Sysselsetting på campus . Ansettelse på campus må utføres i skolens lokaler (inkludert kommersielle bedrifter på stedet som tilbyr tjenester til studenter på campus, for eksempel skolebokhandelen eller kafeteriaen). Studenter er kvalifisert til å søke om jobber på campus i løpet av sitt første semester av studiet ved Fresno State, i påvente av godkjenning fra det internasjonale kontoret.
 • Curricular Practical Training (CPT) er et ansettelsesalternativ som er tilgjengelig for F-1-studenter før programmet er fullført der ansettelse anses å være en integrert del av læreplanen eller det akademiske programmet, for eksempel et internship.
 • Alvorlig økonomisk motgang . En student fra Fresno State må være i F-1-status i ett helt studieår før han eller hun er kvalifisert til å søke om autorisasjon for alvorlig økonomisk motgang. Hvis arbeidsmuligheter på campus ikke er tilgjengelige eller på annen måte er utilstrekkelige, kan en kvalifisert F-1-student be om arbeidstillatelse utenfor campus basert på alvorlig økonomisk motgang.
 • Optional Practical Training (OPT) er en mulighet for studenter til å jobbe 12 måneder i sitt felt, etter fullført program ved Fresno State.
 • STEM valgfri praktisk opplæring : F-1-studenter som mottar vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk (STEM) grader inkludert på STEM Designated Degree Program List, er ansatt av arbeidsgivere som er registrert i E-Verify, og som har mottatt et første stipend på OPT etter fullføring relatert til en slik grad, kan søke om en 24-måneders forlengelse som forlenger OPT med ytterligere 24 måneder, noe som utgjør totalt 3 års OPT-periode.

Opptak

Steder

 • Fresno

  5241 N. Maple Ave., 93740, Fresno

Spørsmål