Keystone logo
Campbellsville University

Campbellsville University

Campbellsville University

Introduksjon

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University er en omfattende, kristen institusjon som tilbyr pre-profesjonelle, lavere og utdannet programmer. Universitetet er dedikert til faglig fortreffelighet solidt grunnet i den liberale kunsten som fremmer personlig vekst, integritet og faglig forberedelse innenfor et omsorgsfullt miljø. Universitetet forbereder studentene som kristne tjenerledere for livslang læring, fortsatt stipend og aktiv deltakelse i et mangfoldig, globalt samfunn.

Kjerneverdier

 • Å fremme akademisk fortreffelighet gjennom pre-profesjonelle sertifikater, assosiere, baccalaureate og uteksaminere programmer gjennom tradisjonelle, tekniske og online systemer.
 • Å gi et miljø som bidrar til studentens suksess.
 • Å verdsette ulike perspektiver i et Kristus-sentrert samfunn.
 • Å modellere lederskap og effektiv styring.

akkreditering

Campbellsville University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) for å tildele sertifikater, assisterende, bachelor og mastergrader.

Campbellsville musikkprogram er akkreditert av National Association of Schools of Music (NASM). Lærerforberedelsesprogrammet er godkjent av Utdanningspersonellstyret (EPSB) for lærerutdanning og sertifisering og er akkreditert av Nasjonalt råd for akkreditering for lærerutdanning (NCATE). NASDTEC Interstate Contract gir en mulighet for nyutdannede til å tjene læringssertifikater i andre stater, selv om det kan være anvendelige forhold. Baccalaureat sosialt arbeid og master i sosialt arbeid programmer er akkreditert av Rådet for sosialt arbeid utdanning (CSWE). Master of Marriage og Family Therapy er akkreditert av Kommisjonen på akademikere for ekteskap og familie terapi utdanning (COAMFTE). RN til BSN Nursing Programmet er akkreditert av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN).

Rangeringer og anerkjennelser

I tillegg til å bli rangert som en av Amerikas beste kristne høyskoler, og en topp Kentucky og sørlige institusjon i akkreditert nasjonalt og verdensuniversitetsrangering som US News

Studere i utlandet

Senter for internasjonal utdanning ved Campbellsville University tilbyr et bredt utvalg av utvekslinger og programmer for studenter. Vi har nærkontakter med skoler i Ukraina, Belize, Brasil, Kina, Japan, Taiwan, Sør-Korea og Spania. CIE tilbyr også programmer i 49 forskjellige land over hele verden. Du kan studere arabisk i Amman, Jordan, ha en internship i Australia eller delta i serviceopplæring i Ho Chi Minh-byen, Vietnam. Verden ligger rett utenfor døren, og mulighetene er uendelige!

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Campbellsville

  1 University Drive Campbellsville, KY 42718, 42718, Campbellsville

  • Louisville

   CU Louisville Center 2300 Greene Way Louisville, KY 40220, 40220, Louisville

   • USA Online

    USA Online, USA

    • Liberty

     1 Pettyjohn St. Liberty, 42539, Liberty

     • Harrodsburg

      1150 Danville Road, 40330, Harrodsburg

      • Somerset

       3825 US-27, 42501, Somerset

       • Elizabethtown

        Elizabethtown Community and Technical College 600 College Street Rd., 42701, Elizabethtown

        • Owensboro

         Pleasant Grove Baptist Church 5664 Hwy 56, 42301, Owensboro

         Spørsmål