Keystone logo
Canary Islands Business School

Canary Islands Business School

Canary Islands Business School

Introduksjon

Utdanning og livskvalitet

CIBS, en handelsskole i vakre og varme Las Palmas siden 1986

Canary Islands Business School (Fundación Escuela de Negocios MBA) er en ideell institusjon med fokus på forretningsutvikling, studier og forskning i Las Palmas de Gran Canaria.

CIBS ble grunnlagt i 1986, og er en privat institusjon som tilbyr bachelorprogrammer så vel som lederutdanning (MBA-er og lederutviklingsprogrammer). Vi kjører også pre-undergraduate business camps og vinter- og sommerskolelederprogrammer for internasjonale ledere.

Med et klart internasjonalt kall er vår oppgave å gi studentene våre en allsidig og oppdatert kunnskap innen næringsliv og entreprenørskap for deres utvikling som fremtidige ledere, administrerende direktør og prestisjetunge fagfolk.

Våre partnere

Hos Canary Islands Business School verdsetter vi samarbeidet og deltakelsen fra selskaper så vel som institusjoner som en prioritet for å gjøre visjonen vår sann og utføre oppdraget vårt med fortreffelighet. Det er derfor vi ønsker at de skal delta i våre aktiviteter gjennom vårt Internship-program for å gi en kontinuerlig forbedring av virksomhetsledelsen.

Praksisplasser krever samarbeid fra offentlige så vel som private virksomheter. Vi abonnerer med dem på samarbeidsavtaler som legger forholdene og rammene for å fremme en gjensidig fordelaktig opplevelse.

Læring ved å gjøre med fagfolk

Våre trenere og lærere er profesjonelle med et klart kall til å dele sin kunnskap og erfaring. Vi jobber med de nyeste trendene i næringslivet, i et internasjonalt miljø for å legge til rette for at studentene våre kan være eiere av deres skjebne.

Studentuttalelser

Steder

  • Municipality of Las Palmas

    Calle Rubén Darío,6, 35005, Municipality of Las Palmas

Programmer

Spørsmål