Keystone logo
Cardiff University BSc Psykologi
Cardiff University

BSc Psykologi

Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På universitetsområdet

* for utlandet | for hjemmeår to og tre: £9.250 / år ett: £9.000

Introduksjon

Psykologi er den systematiske og vitenskapelige studien av sinn og atferd. Psykologer studerer hvordan vi tenker, føler og handler, både individuelt og som en del av en sosial gruppe. Psykologi har et bredt spekter av anvendelser innen helse- og sosialtjenester, i industri og handel og i utdanning.

I dette treårige programmet vil du studere psykologi fra et vitenskapelig ståsted med vekt på dets sosiale, kognitive og biologiske aspekter. Innebygd i et aktivt forskningsmiljø, vil dette kurset utvikle kritiske kvantitative og kvalitative ferdigheter, som vil gjøre deg i stand til å forutsi og forklare menneskelig atferd.

Dette kurset er akkreditert av British Psychological Society og leveres av våre entusiastiske, forskningsaktive forelesere fra en av Storbritannias ledende psykologiforskningsavdelinger.

Hvorfor studere denne kursen

I dette treårige programmet vil du studere psykologi fra et vitenskapelig ståsted med vekt på dets sosiale, kognitive og biologiske aspekter. Du vil bli undervist av praktiserende forskere – i mange tilfeller ledende eksperter på sine felt.

Akkreditert av British Psychological Society (BPS)

Dette programmet oppfyller de høye kvalitetsstandardene innen utdanning fastsatt av BPS.

Topp 10

Vi er rangert blant topp 10 for psykologi i Storbritannia (Complete University Guide, 2024).

Mulighet for å få faglig erfaring som en del av din grad

Vi er en av bare noen få psykologiskoler som tilbyr muligheten til å få yrkeserfaring på kurset Psychology with Professional Placement (BSc).

96 % sysselsetting

96% av våre nyutdannede er ansatt, i videre studier, eller begge 15 måneder etter fullført kurs (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Internasjonalt anerkjente forskere involvert i kursdesign og -levering

95 % av forskningen vår er verdensledende eller internasjonalt utmerket (Research Excellence Framework, 2021). Du vil bli undervist av forskere som jobber på tvers av psykologiens spekter for å takle store utfordringer samfunnet og miljøet står overfor.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Chat with students

Spørsmål