Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Introduksjon

Velkommen til Carleton University, Canadas hovedstadsuniversitet!

Carleton University, Canadas Capital University, er et dynamisk og innovativt universitet med et sterkt engasjement for undervisning, forskning og læring. Våre akademiske programmer, campussamfunnet, hovedstadens beliggenhet og globale muligheter gir utallige muligheter for læring både i og utenfor klasserommet.

Carleton University ligger i Ottawa, en G7-hovedstad, som tilbyr muligheter du ikke finner andre steder. Ottawa er først og fremst kjent som sete for Canadas føderale regjering, og er det og mye mer. Det er hjem til over 130 ambassader og høye kommisjoner fra hele verden, samt en rekke nasjonale organisasjoner og museer. En stor prosentandel av Canadas store medisinske, kliniske og biovitenskapelige forskningssentre er lokalisert i Ottawa-området, i tillegg til en teknologiindustri som består av over 1900 selskaper.

Ottawa er også en av de vakreste hovedstedene i verden, med et stort antall nabolagsparker og rolige grønne områder, vannveier som snor seg gjennom byen, og historiske og arkitektoniske landemerker. Den praktfulle Gatineau-parken, som har 165 km med turstier, ligger i hovedstadsregionen.

Beliggende på et vakkert campus bare noen minutter fra sentrum, har Carleton opparbeidet seg et rykte som et av de fremste universitetene innen internasjonale anliggender, handel, journalistikk og høyteknologi. Det brede utvalget av nasjonalt og internasjonalt anerkjente programmer gir fleksibilitet til å velge graden som passer dine interesser.

De beste læringsmiljøene forener teori og praksis. Forskning viser at erfaringsbasert læring bidrar til studentengasjement, dypere læring, forbedrede akademiske resultater og forbedrede arbeids- og livsferdigheter. Hos Carleton streber vi etter å gi studentene opplevelser fra det virkelige livet som bringer klasserommet til verden og verden til klasserommet. Vi legger vekt på praktisk forskning, samfunnsengasjement, arbeidserfaring og oppslukende læring.

Mange av programmene våre har samarbeids- eller praksisalternativer, som lar studentene utvikle ferdighetene sine i et arbeidsmiljø. Vi oppmuntrer også til grunnforskning, entreprenørskapsinitiativer og samfunnstjenestelæring. Å ha den betalte "virkelige" opplevelsen tjener til å utfylle alt som undervises i klasserommet og åpner mulighetsdører etter fullført bachelorgrad.

Carleton har en lang historie med å tiltrekke internasjonale studenter til vårt innbydende og inkluderende campus. I dag har universitetet omtrent 4500 internasjonale studenter fra 150 land, og skaper et mangfoldig og støttende akademisk fellesskap. Vi er forpliktet til å gi tilbake gjennom utdanning og samtidig forfølge bidrag til felles beste. Disse grunnleggende verdiene er kjernen i universitetets fokus på forskning, fellesskapspartnerskap og fremragende undervisning.

Statistikk

Med over 100 hovedfag og spesialiseringer å velge mellom, tilbyr Carleton 22 bachelorstudier på tvers av fakultetene for kunst og samfunnsvitenskap, Business, Engineering og Design, Science and Public Affairs. Over 30 000 studenter nyter våre små og interaktive klasser, toppmoderne forskning, laboratorie- og idrettsanlegg.

  Campus funksjoner

   English Language Requirements

   Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

   Steder

   • Ottawa

    315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

    Spørsmål