Keystone logo
Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Carolina College Of Biblical Studies

Introduksjon

Carolina College Of Biblical Studies ( CCBS ) eksisterer for å disiple Kristus-tilhengere, gjennom bibelsk høyere utdanning, i en levetid på effektiv tjenesteledelse. En del av Carolina College Of Biblical Studies oppdraget er å gi en akademisk opplevelse på toppnivå med et bibelsk verdensbilde. Enten du tar generelle studiekurs eller de som arbeider med åndelig dannelse, vil du bli instruert av lærere som innlemmer tro, Skrift, bønn og kristne prinsipper i læreplanen og klasserommet.

Mange av studentene våre er opptatt med heltidsjobber, tjenestegjør i militæret eller leder i den lokale kirken, og det er derfor vi er stolte av å være en av de mest fleksible kristne høyskolene i North Carolina fordi hver av dem på CCBS kan fremdeles opprettholde fullkursbelastning. Klassene våre møtes en dag per uke. I motsetning til tradisjonelle høyskoler, hvor hver klasse møtes flere dager i uken, møtes kursene våre en gang. Faktisk kan du ta fire kurs på en dag ... begrense tiden borte fra jobben eller kirken.

Gjennom årene har Carolina College Of Biblical Studies fått rykte på seg for å vise til eksepsjonelle kandidater fra departementets studieprogrammer. Fra pastorer til ideelle ledere til misjonærer til forfattere, Carolina College Of Biblical Studies produserer noen av de fineste departementslederne i området.

Carolina College Of Biblical Studies tilbyr mange utdanningsmuligheter for voksne og studenter som arbeider. Med våre online studieprogrammer kan voksne tjene en AA eller BA fra hvor som helst. Vi har også flere kveldsprogrammer tilgjengelig for de i Fayetteville / Fort Bragg og omegn.

Steder

  • Fayetteville

    South McPherson Church Road,817, 28303, Fayetteville

    Programmer

    Spørsmål