Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Introduksjon

En ekte pioner, Carroll University er Wisconsins første fireårige institusjon for høyere utdanning. Vårt private universitet er forankret i liberal arts-tradisjonen og er ledende innen helsevitenskap. Vi tilbyr mer enn 95 studieområder, inkludert en rekke graduate-programmer og en klinisk doktorgrad i fysioterapi. Fra 1846 og fremover har vi forberedt studentene våre til å leve et liv med formål og mening gjennom læringsmuligheter og erfaringer i et mangfoldig og globalt samfunn.

Hva vil det si å være en pioner? Det betyr å være en del av rik historie og tradisjon som fortsetter å forme campussamfunnet vårt. Det er å engasjere seg i ånden av utforskning og oppdagelse som begynte med våre grunnleggere. Pionerer er ivrige etter å vite mer om verden de lever i og hvordan de vil sette sitt preg ved å bidra med et nytt perspektiv. Hos Carroll lever vi etter et sett med verdier som fører til at vi streber etter fortreffelighet, strekker oss forbi grenser og behandler de vi møter med respekt, vennlighet og verdighet.

Et læringsfellesskap

Vi tilbyr valg når det gjelder hovedfag og hovedfag. Studentene våre forfølger lidenskapen sin mens de forbereder seg på karrieren gjennom College of Arts and Sciences, College of Health Sciences, School of Business og School of Education and Human Services. Fakultetet vårt er personlig investert i studentenes suksess. De gjør det til en prioritet å bli godt kjent med dem, noe som betyr bedre støtte for å hjelpe dem med å nå sine individuelle akademiske og personlige mål. Carroll differensierer seg gjennom sin Pioneer Core. Dette unike generelle utdanningskravet vever en tverrkulturell vekt gjennom hele studentens akademiske karriere, og utsetter dem for kulturer, ideer og tro som er forskjellige fra deres egen.

Perfekt beliggenhet

Carroll har en praktisk beliggenhet i et historisk nabolagsdistrikt i Waukesha, Wisconsin, bare noen kvartaler fra en sjarmerende by ved elven fylt med shopping, restauranter og friluftsliv. Vi er mindre enn en halvtime fra Milwaukee, Wisconsins største by, og mindre enn to timer med bil fra Chicago.

Omsorgsfull fellesskap

Carroll er et sammensveiset fellesskap der omsorg er mer enn en klisjé. Å ta ansvar for å gjøre verden til et bedre sted er en del av hvem vi er. Fra deres første dag på campus deltar studentene våre i serviceaktiviteter, og betaler det videre ved å gi tilbake i hele Waukesha og Milwaukee.

Aktiv campus

Våre pionerer lærer og vokser også utenfor klasserommet. Vår konkurranseånd trives i våre 23 NCAA Division III atletiske lag. Studentene våre tar også av tid til å forfølge lidenskapene sine eller utforske nye, innen områder som musikk, teater, kunst, fotografi og mer. Og med 50+ studentorganisasjoner er det enkelt å utforske ulike interesser og få venner.

Pioneer Driven: Carroll University s New Vision for Distinction er en strategisk plan som kartlegger en ambisiøs og dynamisk kurs fremover: en preget av innovasjon og entreprenørskap – og drevet av engasjementet og drivkraften til dagens pionerer.

Siden 1846 har den transformative Carroll-opplevelsen formet livene til titusenvis av studenter. Disse pionerene ble inspirert til å lede i kall og leve liv med prestasjon og mening. Våre alumner/ae gjør en innvirkning på deres lokalsamfunn og i andres liv. De står opp mot urettferdighet og utforsker vår felles menneskelighet gjennom tro, kunst, ledende virksomheter, undervisning av barn og voksne, omsorg for syke og beskytte miljøet. Pionerer belyser vårt etos av respekt, integritet og forvaltning.

Med hver avgangsklasse utvides rekkevidden vår – og ansvaret vårt vokser – for å inspirere studentene våre til å oppdage deres sanne hensikt, til å bli den beste versjonen av seg selv og forberede seg på gjennomtenkt engasjement for å gjøre verden bedre for alle. De er en del av en stolt avstamning som har vokst seg sterkere med hver nye generasjon av studenter, fakultet, ansatte og alumni/ae.

Som de som har gått foran dem, er de pionerdrevet.

" Carroll University vil forvandle verden til det bedre gjennom kraften til en engasjert utdanning."

Strategiske planmål

I løpet av de neste syv årene vil Carroll University s strategiske plan fokusere på fire nøkkelområder:

Forbedre undervisning og læring

Carroll University vil bli ledende i å utdanne elever som er dyktig forberedt på livslang læring og yrkesmessig suksess.

Beriker Carroll-opplevelsen

Carroll University vil oppnå akademisk dyktighet gjennom inkluderende dyktighet.

Bygge og utnytte partnerskap

Carroll University vil maksimere effekten av strategiske partnerskap som fokuserer på innovasjon og entreprenøriell tenkning.

Vokser strategisk

Carroll University vil bygge videre på våre tidligere suksesser og fortsette vår oppadgående bane ved å med vilje utvide vårt utdanningsteam, campusfotavtrykk og studentmasse.

Opptak

Minimum GPA for alle undergradsgrader: 2.0

Prosedyrer for opptak - International Freshmen

Følgende legitimasjon må sendes til opptakskontoret:

 1. Søknad om opptak, som kan sendes inn når som helst etter vellykket gjennomføring av ungdomstrinnet i ungdomsskolen.
 2. Utskrift fra en akkreditert ungdomsskole som viser fremgang mot, eller fullføring av, eksamenskrav.
 3. Engelskferdigheter: Send inn bevis på engelskkunnskaper til [email protected].
 4. Test-valgfritt, Carroll University er test-valgfritt for høsten 2022. Søkere kan velge å sende inn en ACT- eller SAT-poengsum som bevis på engelskkunnskaper

Beslutninger tas på søknader når de er komplette, og søkere blir varslet omgående gjennom Office of International Admission. I noen tilfeller blir filene til potensielle studenter henvist til opptakskomiteen for gjennomgang og handling. Dette organet kan gi opptak til universitetet forutsatt at visse betingelser er oppfylt, eller kan kreve at studenten tilfredsstiller spesifiserte kriterier. Endelig opptak til Carroll atletisk trening, sykepleie, fysioterapi og ergoterapiprogrammer er betinget av søkerens evne til å overholde de tekniske standardene som er oppført i katalogen under hvert studieområde, samt helsestandardene som er oppført på Carroll University helseskjemaene.

Universitetssøkere med nedsatt funksjonsevne har ingen plikt til å opplyse om funksjonshemmingene sine under søknadsprosessen. En søker kan imidlertid velge å opplyse om funksjonshemmingen til Opptakskontoret dersom studenten mener at han/hun ikke oppfyller universitetets vanlige opptakskrav. Funksjonshemmingen kan tas i betraktning i forhold til studentens samlede prestasjoner, funksjonshemmingens effekt på hans/hennes akademiske prestasjoner, og sannsynligheten for at studenten lykkes i universitetets programmer, kurs og aktiviteter.

Engelsk ferdighet:

Det er flere måter å oppfylle engelskkunnskapskravet til Carroll University på:

Alle søkere

 • Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) (skolekode: 1101)
  • Minste poengsum: 550 (PBT) / 70 (IBT) / 8 (Essentials)
 • Internasjonalt språktestingssystem (IELTS)
  • Minste poengsum: 6
 • EIKEN Test i praktisk engelskferdighet
  • Minste poengsum: Karakter Pre-1
 • Pearson Test of English (PTE)
  • Minste poengsum: 50
 • Duolingo engelsk test
  • Minste poengsum: 95
 • Wisconsin English as a Second Language Institute (WESLI)
  • WESLI-anbefaling etter vellykket gjennomføring av kurs på 700 nivåer
 • The Language Company (TLC)
  • Må få en bestått karakter eller høyere på TLC nivå 9

Bachelor-søkere

 • ACT engelsk poengsum på 18 eller høyere
 • SAT evidensbasert lese- og skrivepoengsum på 510 eller høyere
 • Gå på en amerikansk videregående skole i 3 eller flere år og meld deg på ikke-ESL engelsk-/språkkunstklasser

Søkere fra følgende land trenger ikke å sende inn bevis på engelskkunnskaper:

 • Australia
 • Canada (unntatt Quebec)
 • Irland
 • New Zealand
 • Storbritannia
 • Noen karibiske land kan kvalifisere seg på forespørsel for å bli vurdert.

Generelle karakterutskriftskrav: Fullføring av ungdomsskole og hvis aktuelt – Gjennomføring av skoleeksamener osv. Vi aksepterer uoffisielle utskrifter for opptaksformål så lenge de er oversatt til engelsk, men krever at alle studenter gir oss offisielle dokumenter før andre semester.

Cambridge International A/O-nivåer: Vi aksepterer O-nivåer og A-nivåer: 5 fag – matematikk, engelsk, naturfag, samfunnsvitenskap og et femte akademisk emne – B eller høyere på et O-nivå kan brukes for engelskkunnskaper og en C eller høyere på et A-nivå kan brukes for engelskkunnskaper

WAEC: WASSCE kreves + skrapelodd + en av våre aksepterte engelskkunnskaper.

Stipend og finansiering

Carroll anerkjenner fremragende elevprestasjoner. Disse stipendene er tilgjengelige for førstegangsstudenter og tildeles på tidspunktet for aksept. En student er kun kvalifisert for ett av disse stipendene, og beløpene øker ikke fra år til år.

*De fleste av stipendene avslutter søknadsperioden før vårsemesterstart.

Akademiske stipend

Stipendbeløp for studieåret 2022-2023

Carroll University tildeler fornybare, automatiske meritstipend (ikke-behovsbaserte stipend) til innkommende førsteårsstudenter på opptakstidspunktet. Disse stipendene er basert på kumulativ GPA for videregående skole og standardiserte testresultater når de er gitt. Det er ikke behov for en ekstra søknad for å bli vurdert for disse stipendene! Disse fornybare stipendene varierer fra $15,000 - $23,000 per år.

En student tildeles meritstipend basert på sin akademiske bakgrunn. I tilfelle at akademisk informasjon forbedres over tid (som bemerket av en karakterutskrift fra 7. semester på videregående skole eller innsendte testresultater), vil Carroll vurdere for et stipend med høyere fortjeneste basert på informasjon mottatt innen 1. februar 2022.

Avdelings-/ talentstipend

MacAllister fullt undervisningsstipend

 • Full undervisning hvert år i fire år.
 • Krever spesiell søknad og intervju på campus. Mottakeren er ikke kvalifisert for noen andre Carroll-stipend eller tilskudd.

Yersin Business Scholarship

 • Varierende fornybare mengder.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i regnskap, bedriftsøkonomi, bedriftsøkonomi, finans, helseadministrasjon, ledelse og ledelse eller markedsføring.

Davies Otto Fellow Science-stipend

 • ​$10 000 totalt; $2500 fornybar per år.
 • For studenter med hovedfag i realfag. Krever spesiell søknad og intervju.

Ingeniørstipendprogram

 • $4 000–$20 000 totalt; $1000–$5000 fornybar per år.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i pre-engineering/anvendt fysikk. Krever spesiell søknad.

George F. Kennan Fellowship

 • $5000 totalt; $1250 fornybar per år.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i historie. Krever spesiell søknad og intervju.

Health Career Opportunities Program (HCOP)

 • Stipendene starter på $5 000 og øker hvert akademisk år.
 • Kvalifiserte studenter er førsteårsstudenter med en økonomisk eller pedagogisk vanskeligstilt bakgrunn.

George og Gerald Bitters begavet stipend

 • $1000–$3000 per år.
 • Tilgjengelig for studenter fra South Milwaukee eller Cudahy High School med 2.0 eller høyere GPA. Krever spesiell søknad.

Teaterstipend

 • $4000 totalt; 1000 dollar fornybar per år.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i teater. Basert på en audition.

Musikkstipend

 • Varierende fornybare mengder.
 • Basert på en audition. Musikkfag og ikke-hovedfag er kvalifisert.

Anne Hardy kunststipend

 • $1 750 for fire år totalt.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i kunst eller fotografi. Krever spesiell søknad og innsending av kunstportefølje.

Les Klug fotografistipend

 • Ett års stipend på $500.
 • Tilgjengelig for studenter med hovedfag i fotografi. Krever spesiell søknad og innsending av fotoportefølje.

Jack og Corrine Reichert begavet stipend

 • Minimum $2000 som kan fornyes per år.
 • Tilgjengelig for elever fra West Allis Central eller Nathan Hale High School med 2.0 eller høyere GPA. Krever spesiell søknad.

Waukesha State Bank

 • 1000 $ ettårig stipend.
 • Tilgjengelig for videregående skoleelever som bor eller går på videregående skole i Waukesha County og planlegger å gå på Carroll på heltid til høsten. En spesiell søknad kreves.

Esport-stipend

 • Varierende fornybare mengder. Opptil $2500.
 • Denne prisen deles ut til innkommende studenter som har vist utmerket ytelsesevne i en valgt esport-tittel.
 • Basert på utprøving (vennligst send e-post til Head Esports Coach, Kris Pullam ([email protected]). Tilgjengelig for alle innkommende studenter uavhengig av hovedfag.

Med mindre annet er angitt, kan stipender fornyes i fire år så lenge studenten opprettholder fulltids undergraduate-status. En student er kun kvalifisert for ett av disse stipendene. Imidlertid kan et akademisk stipend og tilleggspriser mottas.

Ytterligere priser

Hilger tradisjonspris

 • $500 per år fornybar.
 • Tilgjengelig for barn, barnebarn, søsken til alumni/nåværende studenter, eller alumnihenvisning; tildelt på tidspunktet for aksept.

ROTC

 • Variable fornybare mengder.
 • Krever spesiell søknad. Besøk marquette.edu/rotc/airforce for mer informasjon.

Freedom Scholarship/Yellow Ribbon Program

 • Variable fornybare mengder.
 • Tilgjengelig for veteraner etter 9/11 gjennom Yellow Ribbon GI Education Enhancement Program. Ta kontakt med registerkontoret.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Spørsmål